FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 03 jul 2019, 13:26

Nema uzivanja, nek ginu i nek se fajtaju. Kad drugi mogu, moraju i oni.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 jul 2019, 13:30

Dobro je nece im igrat' onaj kockar.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 03 jul 2019, 13:33

Pantelija je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Anđušić u Trabzon, strašan transfer, neki mediji pišu da će Mladost zaraditi oko 500-600 hiljada €. Dobro smo im valjali, mi smo njima dali Anđušića za Šišića nakon one njegove epizode u Čeliku :D
hoces rreci promasaj? :D
jer ako su oni mogli istrpiti momka i tusnuti ga za 600 000 eura, mogli smo mi za vise. I to je ono o cemu pisem. Mi stancamo kvalitetne akademce ko na traci, to sto ih 70% nismo iskoristili je do nas i nase naopake politike,... sljedeci primjer ce biti Djokanovic.
Kako lupetanje majko mila. Momak dobio priliku i vise nego bilo koji drugi za pocetak. Malo tehnike pokazao ocito da ima, ostalo taraba. Iskreno ni sad mi nije jasan ovaj transfer.
Za akademce i iskoristivost, pa ne ide to prijatelju tako ko na fudbal menadžeru. Cak i Dinamu, hajduku odu neki akademci jednostavno u tom trenutku nisu pokazivali prevelik potencijal pa se kasnije razviju u dr klubu.. Al kod nas izgleda sve sami fudbal menadjeri, treneri..

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 03 jul 2019, 13:35

Ama bice ovoga tonu. Odlazaka mladih igraca u manje sredine gdje ce se pokazati i uspjeti. Sasvim nomalna stvar. Ne moze svaki igrac kod nas igrati. Pa ni Barcelona ni Ajax to ne mogu. Kolko kod njih igraca ode i uspije negdje drugo.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 03 jul 2019, 13:44

Meni se Andjusic odmah svidio jer volim igrace koji imaju vic, ne boje se krenuti 1 na 1, predriblati, itd...i bilo mi je zao sto nije dobijao vise prilike.
Zato sam volio i Asmira Suljica...zato sam volio Duljevica...Stojceva...igrači koji kad ne ide uvijek mogu nesto izmajmunisati.
Danas nemamo takvog igraca, jedini koji moze nesto izmisliti na terenu jeste Rahmanovic.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 03 jul 2019, 13:45

Anđušić dobio malu minutažu da pokaže šta zna kod nas, a i kad je dobio šansu , igrao bi na pogrešnoj poziciji ( nešto mi ovo poznato ) .
Još se sjećam kad je odigrao na lijevom krilu , kako je povaljao 5 štrumfova na derbiju. :tokralju:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2019, 13:45

Benkara21 je napisao/la:Sad ja bio, dođe dedo i uze 3 istoka, 4 zapada, 8 sjevera, 2 zapada za djecu. 4 sezonske, 9 šalova, 6 majici :rol: :rol:
Nemoj me ložit' ba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 03 jul 2019, 13:46

Sinoc dok sam spavo meni u glavi se nesto cudno desavalo.
Ja na istoku iznad tunela gledam Saraj'vo dere onog skotskog seltika, Ahmet pao, teatralno, naravno, sudija popusio foru sviro nam penal. Ludilo na tribinama. Cujem narod govori, Hus nemoj da Krste izvodi, Hus bolan...
Krste se zalijece da je opali... i opali je... Mrak... Trznem se, probudim se vas u goloj vodi, reko yebo te fata morgana, ziv se istraumira...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 jul 2019, 13:47

Pantelija je napisao/la:Kojih prilika? Pogledaj minutazu buraz ;) nikad u kontinuitetu nije dobio minute ...
nakon par tekmi ste molili boga da opet ode na pozajmicu i da se ne vrati nikad vise zato sad nemate sta da ga spominjete. Svaki junior nece dobit sansu i vjerovatno ce ovog biti jos sto je normalno. Zato ja akademiju nebi forsiro da neki ne lijece komplekse na njima sto na forumu sto na tribinama

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 03 jul 2019, 13:50

hurem je napisao/la:Meni se Andjusic odmah svidio jer volim igrace koji imaju vic, ne boje se krenuti 1 na 1, predriblati, itd...i bilo mi je zao sto nije dobijao vise prilike.
Zato sam volio i Asmira Suljica...zato sam volio Duljevica...Stojceva...igrači koji kad ne ide uvijek mogu nesto izmajmunisati.
Danas nemamo takvog igraca, jedini koji moze nesto izmisliti na terenu jeste Rahmanovic.
+1

I Mićo Kuzmanović. Poslala se jedna za našu ligu sjajna generacija igrača u svijet.

A ništa mi nema draže nego kad vidim našeg igrača u svijetu da je uspio. Abd Trabzon bio najlošiji klub u kojeg je jedan naš igrač preš'o.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 03 jul 2019, 13:53

Ma nema veze, nek i neko drugi uzme pare na akademcima. Nije beg cicija :D
Sretno Andjusicu, da uspije aBd.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jul 2019, 13:55

Nek je momku sa srecom u turskoj a promasaja ce uvijek biti ne treba se praviti drama oko toga.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 03 jul 2019, 14:11

Tekma i na BHT1, ali u snimku od 23.30h :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jul 2019, 14:12

Gori u Fan Shopu koliko ljudi ima, bio sam prije nekih sat,nemoze se uci unutra bukvalno .Strasna navala :shock:

Ispred mene zene neke starije 60+ godina ,uclanjuju se
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 jul 2019, 14:14

nokee je napisao/la:
Kako lupetanje majko mila. Momak dobio priliku i vise nego bilo koji drugi za pocetak. Malo tehnike pokazao ocito da ima, ostalo taraba. Iskreno ni sad mi nije jasan ovaj transfer.
Za akademce i iskoristivost, pa ne ide to prijatelju tako ko na fudbal menadžeru. Cak i Dinamu, hajduku odu neki akademci jednostavno u tom trenutku nisu pokazivali prevelik potencijal pa se kasnije razviju u dr klubu.. Al kod nas izgleda sve sami fudbal menadjeri, treneri..
ne znam sto pricas bez pokrica, u jednoj sezoni imao 630 minuta, u drugj 840.
je li to stvarno dovoljno, shvatajuci da je od tih minuta 60% igrao zadnjih 1520 min da je izmedju utakmica imao par tekmi tribina? AKO JE TO prava prilka onda sam ja ronaldinjo.
Pravu priliku su dobili kovacevic, pidro, mujakic (igrom slucaja ali nema veze)....

ne mozes u Trabzon otici slucajno.... ima razlog sigurno, da se slucajno ide, otisao bi hebibovic....

edit: 3 utakmice od 90 minuta ima u drasu sarjeva, sotale su sve manja minutaza :wave:
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 03 jul 2019, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 03 jul 2019, 14:15

miky_hz je napisao/la:Gori u Fan Shopu koliko ljudi ima, bio sam prije nekih sat,nemoze se uci unutra bukvalno .Strasna navala :shock:

:salut:

p.s. Da li će ostati karata (zapad ili istok) na dan tekme? :shock:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 03 jul 2019, 14:15

Daj pustite se price o Andjusicu, prosle godine kad smo sa Čelikom igrali nerjesno na BP gdje smo ih ubili realno ali ovi zadrzali "nulu" Andjusic postavlja objavu na IG "bravo Čelik". Neka mu je sretno dalje i zavrsena prica, nije zasluzio da se uopste raspravlja o njemu po nasoj temi.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 jul 2019, 14:16

Napapijri je napisao/la:
haris004 je napisao/la:Jel ima neko da mi se javi na pp da bi mi uzeo dvije karte ? Nekih 200km sam od Sarajeva.
Bit ce karti i na dan tekme, ne sikiraj se.

Neće biti istoka do 8 mog.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 03 jul 2019, 14:16

tm01hzne je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Gori u Fan Shopu koliko ljudi ima, bio sam prije nekih sat,nemoze se uci unutra bukvalno .Strasna navala :shock:

:salut:

p.s. Da li će ostati karata (zapad ili istok) na dan tekme? :shock:
Zapad moguće, istok sigurno neće.
ISTINA ZA VEDRANA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jul 2019, 14:21

Bit ce karata ,mislim po nekom pravilu da se mora ostaviti neki kontigent na dan utakmice.Prodavat ce se i na Skenderiji .

Zanimljivo da ja kad sam bio da sezonskih za istok i zapad nije bilo,nestala ta prva tura u rekordnom vremenu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.