HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Fina ekipa zivotami.
Sta mislite hoce li bit zvizduka za Lendrica na prvoj domacoj utakmici
Čudilo bi me da ne bude.Sto se mene tiče sve je to prenapuhano .Meni je bitno da on na terenu daje Maximum .Normalno da je važan odnos i poštovanje prema navijačima ali neke stvari koje su se događale treba shvatiti u kojem trenutku i kontekstu su se desile.tutankamon1905 je napisao/la:Fina ekipa zivotami.
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
-
- Kontakt:
U 18h utakmica za Inter Zapresicem mislim da ce ova utakmica i protiv Mure (4.plasirane ekipe Slovenske lige) dati jasniju sliku kako stojimo s formom i uigranosti ekipe i poaluziti kao dobar ispit pred Europske tekme.
Jeli itko upucen kakav je status Irfana Hadzica s obzirom da se zadnjih dana spominje moguci odlazak ?
Jeli itko upucen kakav je status Irfana Hadzica s obzirom da se zadnjih dana spominje moguci odlazak ?
Za Irfana se zna jos od dolaska, sto je Sula na presici i reko. Ja nemam nista protiv ako Zrinjski uzme dobre pare. Jer imamo Lendrica koji ima potencijal da ga lagano izbaci iz prve postave. Vjverovatno ce igrat protv Akademije, koju ligasku i onda otic krajem ljeta.ultras94mostar je napisao/la:U 18h utakmica za Inter Zapresicem mislim da ce ova utakmica i protiv Mure (4.plasirane ekipe Slovenske lige) dati jasniju sliku kako stojimo s formom i uigranosti ekipe i poaluziti kao dobar ispit pred Europske tekme.
Ovo nam je najjaca postava, naravno samo Brkic na golu i Stojkic na beku, otkako je Vukas doso citavo vrijeme sam se pito oce kombinirat Sovsica i Curjurica jer su oba ofanzivna veznjaka, ali i daleko najkvalitetnija u vezi i dobio sam odgovor.
Danas odlicno prvo poluvrijeme, Soldo primio sugav gol s 30m, od ostalog prisli nam golu nisu, stvorili bruka sansi, neki kazu da ih je bilo 10ak bas dobrih i izglednih za gol, sto znaci da Curjuric i Sovsic nisu zakazali, kao ni krila, ali Hadzicu ocito fali ta zavrsnica, jer dosta sudjeluje u organizaciji napada, a slabo zabija. Nisam gledo, ali po pricama odigrali smo odlicno prvo poluvrijeme s udarnom postavom, kazu Vukas radi odlican poso.
-
Ne znam jesi li pogledao izvjesce, ono uopce nije bio gol, lopta se od grede odbija i pada ispred gola, cak ni crtu nije dodirnula a sudac pokazuje na centar....nebitnoUZM je napisao/la:Danas odlicno prvo poluvrijeme, Soldo primio sugav gol s 30m, od ostalog prisli nam golu nisu, stvorili bruka sansi, neki kazu da ih je bilo 10ak bas dobrih i izglednih za gol, sto znaci da Curjuric i Sovsic nisu zakazali, kao ni krila, ali Hadzicu ocito fali ta zavrsnica, jer dosta sudjeluje u organizaciji napada, a slabo zabija. Nisam gledo, ali po pricama odigrali smo odlicno prvo poluvrijeme s udarnom postavom, kazu Vukas radi odlican poso.
Bitno je da je nas fantazista Sovsic pokazao dio svoje magije i terorizirao igrace Intera...Spreman i motiviran Sovsic je ubjedljivo, bez konkurencije, najbolji igrac ove lige...
Govedarica dva zuta u dvije minute, nervoza neka valjda

Trenera svi hvale, vidjecemo...siguran sam da cemo biti takticki najpotkovanija momcad u ligi...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Ma informacije prije pregleda, na pregledu sam ijasve vido, jako nezgodan sut, a i nije gol. O Sovsicu necu vise trosit rjeci, sve je prije receno. Od pojacanja Govedarica se za sad najbolje pokazuje.PiazzaGrande je napisao/la:Ne znam jesi li pogledao izvjesce, ono uopce nije bio gol, lopta se od grede odbija i pada ispred gola, cak ni crtu nije dodirnula a sudac pokazuje na centar....nebitnoUZM je napisao/la:Danas odlicno prvo poluvrijeme, Soldo primio sugav gol s 30m, od ostalog prisli nam golu nisu, stvorili bruka sansi, neki kazu da ih je bilo 10ak bas dobrih i izglednih za gol, sto znaci da Curjuric i Sovsic nisu zakazali, kao ni krila, ali Hadzicu ocito fali ta zavrsnica, jer dosta sudjeluje u organizaciji napada, a slabo zabija. Nisam gledo, ali po pricama odigrali smo odlicno prvo poluvrijeme s udarnom postavom, kazu Vukas radi odlican poso.
Bitno je da je nas fantazista Sovsic pokazao dio svoje magije i terorizirao igrace Intera...Spreman i motiviran Sovsic je ubjedljivo, bez konkurencije, najbolji igrac ove lige...
Govedarica dva zuta u dvije minute, nervoza neka valjda![]()
Trenera svi hvale, vidjecemo...siguran sam da cemo biti takticki najpotkovanija momcad u ligi...
-
Imas nekog informera u Catezu?!UZM je napisao/la: Ma informacije prije pregleda, na pregledu sam ijasve vido, jako nezgodan sut, a i nije gol. O Sovsicu necu vise trosit rjeci, sve je prije receno. Od pojacanja Govedarica se za sad najbolje pokazuje.
Daj jos koju info sa priprema ako imas...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Jos 2 igraca bi trebala doc dosta dobra za nase uvjete ima da se koljemo sa Sarajevom i Zeljom ovu sezonu i bit ce nikad neizvjesnija siguran sam.
Nemam, sve je to iz "4-5 ruke". Ovako sto pokupim na poslu i po gradu i to ti je to.PiazzaGrande je napisao/la:Imas nekog informera u Catezu?!UZM je napisao/la: Ma informacije prije pregleda, na pregledu sam ijasve vido, jako nezgodan sut, a i nije gol. O Sovsicu necu vise trosit rjeci, sve je prije receno. Od pojacanja Govedarica se za sad najbolje pokazuje.
Daj jos koju info sa priprema ako imas...
Zlomislic sigurno i mozda ticinovicGradKamena2 je napisao/la:Jos 2 igraca bi trebala doc dosta dobra za nase uvjete ima da se koljemo sa Sarajevom i Zeljom ovu sezonu i bit ce nikad neizvjesnija siguran sam.
HŠKZ
-
Zlomislic Sole CurjuricUZM je napisao/la:Ovo nam je najjaca postava, naravno samo Brkic na golu i Stojkic na beku, otkako je Vukas doso citavo vrijeme sam se pito oce kombinirat Sovsica i Curjurica jer su oba ofanzivna veznjaka, ali i daleko najkvalitetnija u vezi i dobio sam odgovor.
Ajme...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Ma brutalna veza. Cestitke Baki na angazmanu, bice para, zasluzio je 

-
Sretno El Grande!
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Zlomislić čeka ponudu za inozemstvo. U slučaju da ne bude adekvatne ponude, dolazi u Zrinjskimirko1905 je napisao/la:Je li Zlomislic taj još jedan igrač sto ga Vukas spominje?
Mi za tjedan igramo prvu službenu utakmicu ,nema se šta čekati ,hoće ili neće!suhilist je napisao/la:Zlomislić čeka ponudu za inozemstvo. U slučaju da ne bude adekvatne ponude, dolazi u Zrinjskimirko1905 je napisao/la:Je li Zlomislic taj još jedan igrač sto ga Vukas spominje?
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
Hadzic
proslo je svega 10 min utakmice a ja sam vidio sve... oplodili ih, ne mogu ovi disat. Sad sam de sam uvjerio u one price da smo nadigrali Inter u prvom pol, gdje je igrala ista udarna postava 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.