HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Whiteredangel
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Whiteredangel » 26 jun 2019, 11:14

Prati li itko radove na stadionu?
Na prvo mjesto stani i ostani!

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 26 jun 2019, 11:48

Fina ekipa zivotami.
Sta mislite hoce li bit zvizduka za Lendrica na prvoj domacoj utakmici

mirko1905
Kontakt:

Post Postao/la mirko1905 » 26 jun 2019, 12:16

tutankamon1905 je napisao/la:Fina ekipa zivotami.
Sta mislite hoce li bit zvizduka za Lendrica na prvoj domacoj utakmici
Čudilo bi me da ne bude.Sto se mene tiče sve je to prenapuhano .Meni je bitno da on na terenu daje Maximum .Normalno da je važan odnos i poštovanje prema navijačima ali neke stvari koje su se događale treba shvatiti u kojem trenutku i kontekstu su se desile.
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO

ultras94mostar
Kontakt:

Post Postao/la ultras94mostar » 29 jun 2019, 16:39

U 18h utakmica za Inter Zapresicem mislim da ce ova utakmica i protiv Mure (4.plasirane ekipe Slovenske lige) dati jasniju sliku kako stojimo s formom i uigranosti ekipe i poaluziti kao dobar ispit pred Europske tekme.

Jeli itko upucen kakav je status Irfana Hadzica s obzirom da se zadnjih dana spominje moguci odlazak ?

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 29 jun 2019, 16:52

ultras94mostar je napisao/la:U 18h utakmica za Inter Zapresicem mislim da ce ova utakmica i protiv Mure (4.plasirane ekipe Slovenske lige) dati jasniju sliku kako stojimo s formom i uigranosti ekipe i poaluziti kao dobar ispit pred Europske tekme.

Jeli itko upucen kakav je status Irfana Hadzica s obzirom da se zadnjih dana spominje moguci odlazak ?
Za Irfana se zna jos od dolaska, sto je Sula na presici i reko. Ja nemam nista protiv ako Zrinjski uzme dobre pare. Jer imamo Lendrica koji ima potencijal da ga lagano izbaci iz prve postave. Vjverovatno ce igrat protv Akademije, koju ligasku i onda otic krajem ljeta.

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 29 jun 2019, 17:38

Ovo nam je najjaca postava, naravno samo Brkic na golu i Stojkic na beku, otkako je Vukas doso citavo vrijeme sam se pito oce kombinirat Sovsica i Curjurica jer su oba ofanzivna veznjaka, ali i daleko najkvalitetnija u vezi i dobio sam odgovor.

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 29 jun 2019, 22:02

Danas odlicno prvo poluvrijeme, Soldo primio sugav gol s 30m, od ostalog prisli nam golu nisu, stvorili bruka sansi, neki kazu da ih je bilo 10ak bas dobrih i izglednih za gol, sto znaci da Curjuric i Sovsic nisu zakazali, kao ni krila, ali Hadzicu ocito fali ta zavrsnica, jer dosta sudjeluje u organizaciji napada, a slabo zabija. Nisam gledo, ali po pricama odigrali smo odlicno prvo poluvrijeme s udarnom postavom, kazu Vukas radi odlican poso.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 30 jun 2019, 08:52

UZM je napisao/la:Danas odlicno prvo poluvrijeme, Soldo primio sugav gol s 30m, od ostalog prisli nam golu nisu, stvorili bruka sansi, neki kazu da ih je bilo 10ak bas dobrih i izglednih za gol, sto znaci da Curjuric i Sovsic nisu zakazali, kao ni krila, ali Hadzicu ocito fali ta zavrsnica, jer dosta sudjeluje u organizaciji napada, a slabo zabija. Nisam gledo, ali po pricama odigrali smo odlicno prvo poluvrijeme s udarnom postavom, kazu Vukas radi odlican poso.
Ne znam jesi li pogledao izvjesce, ono uopce nije bio gol, lopta se od grede odbija i pada ispred gola, cak ni crtu nije dodirnula a sudac pokazuje na centar....nebitno
Bitno je da je nas fantazista Sovsic pokazao dio svoje magije i terorizirao igrace Intera...Spreman i motiviran Sovsic je ubjedljivo, bez konkurencije, najbolji igrac ove lige...
Govedarica dva zuta u dvije minute, nervoza neka valjda :?
Trenera svi hvale, vidjecemo...siguran sam da cemo biti takticki najpotkovanija momcad u ligi...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 30 jun 2019, 10:09

PiazzaGrande je napisao/la:
UZM je napisao/la:Danas odlicno prvo poluvrijeme, Soldo primio sugav gol s 30m, od ostalog prisli nam golu nisu, stvorili bruka sansi, neki kazu da ih je bilo 10ak bas dobrih i izglednih za gol, sto znaci da Curjuric i Sovsic nisu zakazali, kao ni krila, ali Hadzicu ocito fali ta zavrsnica, jer dosta sudjeluje u organizaciji napada, a slabo zabija. Nisam gledo, ali po pricama odigrali smo odlicno prvo poluvrijeme s udarnom postavom, kazu Vukas radi odlican poso.
Ne znam jesi li pogledao izvjesce, ono uopce nije bio gol, lopta se od grede odbija i pada ispred gola, cak ni crtu nije dodirnula a sudac pokazuje na centar....nebitno
Bitno je da je nas fantazista Sovsic pokazao dio svoje magije i terorizirao igrace Intera...Spreman i motiviran Sovsic je ubjedljivo, bez konkurencije, najbolji igrac ove lige...
Govedarica dva zuta u dvije minute, nervoza neka valjda :?
Trenera svi hvale, vidjecemo...siguran sam da cemo biti takticki najpotkovanija momcad u ligi...
Ma informacije prije pregleda, na pregledu sam ijasve vido, jako nezgodan sut, a i nije gol. O Sovsicu necu vise trosit rjeci, sve je prije receno. Od pojacanja Govedarica se za sad najbolje pokazuje.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 02 jul 2019, 12:56

UZM je napisao/la: Ma informacije prije pregleda, na pregledu sam ijasve vido, jako nezgodan sut, a i nije gol. O Sovsicu necu vise trosit rjeci, sve je prije receno. Od pojacanja Govedarica se za sad najbolje pokazuje.
Imas nekog informera u Catezu?!
Daj jos koju info sa priprema ako imas...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 02 jul 2019, 16:32

Jos 2 igraca bi trebala doc dosta dobra za nase uvjete ima da se koljemo sa Sarajevom i Zeljom ovu sezonu i bit ce nikad neizvjesnija siguran sam.

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 02 jul 2019, 16:35

PiazzaGrande je napisao/la:
UZM je napisao/la: Ma informacije prije pregleda, na pregledu sam ijasve vido, jako nezgodan sut, a i nije gol. O Sovsicu necu vise trosit rjeci, sve je prije receno. Od pojacanja Govedarica se za sad najbolje pokazuje.
Imas nekog informera u Catezu?!
Daj jos koju info sa priprema ako imas...
Nemam, sve je to iz "4-5 ruke". Ovako sto pokupim na poslu i po gradu i to ti je to.

Klivlend
Kontakt:

Post Postao/la Klivlend » 02 jul 2019, 17:17

GradKamena2 je napisao/la:Jos 2 igraca bi trebala doc dosta dobra za nase uvjete ima da se koljemo sa Sarajevom i Zeljom ovu sezonu i bit ce nikad neizvjesnija siguran sam.
Zlomislic sigurno i mozda ticinovic
HŠKZ

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 02 jul 2019, 17:50

UZM je napisao/la:Ovo nam je najjaca postava, naravno samo Brkic na golu i Stojkic na beku, otkako je Vukas doso citavo vrijeme sam se pito oce kombinirat Sovsica i Curjurica jer su oba ofanzivna veznjaka, ali i daleko najkvalitetnija u vezi i dobio sam odgovor.
Zlomislic Sole Curjuric
Ajme...
Volim te bola'!

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 03 jul 2019, 10:41

Ma brutalna veza. Cestitke Baki na angazmanu, bice para, zasluzio je :zviz:

mirko1905
Kontakt:

Post Postao/la mirko1905 » 03 jul 2019, 11:29

Je li Zlomislic taj još jedan igrač sto ga Vukas spominje?
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 03 jul 2019, 11:51

Sretno El Grande!
Volim te bola'!

suhilist
Kontakt:

Post Postao/la suhilist » 03 jul 2019, 13:40

mirko1905 je napisao/la:Je li Zlomislic taj još jedan igrač sto ga Vukas spominje?
Zlomislić čeka ponudu za inozemstvo. U slučaju da ne bude adekvatne ponude, dolazi u Zrinjski

mirko1905
Kontakt:

Post Postao/la mirko1905 » 03 jul 2019, 15:18

suhilist je napisao/la:
mirko1905 je napisao/la:Je li Zlomislic taj još jedan igrač sto ga Vukas spominje?
Zlomislić čeka ponudu za inozemstvo. U slučaju da ne bude adekvatne ponude, dolazi u Zrinjski
Mi za tjedan igramo prvu službenu utakmicu ,nema se šta čekati ,hoće ili neće!
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 03 jul 2019, 19:00

Hadzic :tokralju: proslo je svega 10 min utakmice a ja sam vidio sve... oplodili ih, ne mogu ovi disat. Sad sam de sam uvjerio u one price da smo nadigrali Inter u prvom pol, gdje je igrala ista udarna postava :opaopa:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.