FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Lakoste
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 03 jul 2019, 15:28

tm01hzne je napisao/la:Je li ovo Musemićev roster za Celtic?

FK Sarajevo će u prvom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka dočekati škotskog velikana Celtic

Trener Sarajeva bi prema postojećem igračkom kadru u utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu prvaka trebao računati na sljedeće fudbalere.

Golmani: Vladan Kovačević, Belmin Dizdarević, Adi Adilović.

Odbrana: Darko Lazić, Amer Dupovac, Numan Kurdić, Bojan Letić, Halid Šabanović, Dušan Hodžić, Anel Hebibović.

Vezni red: Alen Mustafić, Nebojša Gavrić, Andrej Đokanović, Mirko Oremuš, Aladin Šišić, Amar Rahmanović, Đani Salčin, Benjamin Tatar, Slobodan Milanović.

Napadači: Krste Velkoski, Mersudin Ahmetović, Gedeon Guzina, Haris Handžić, Kenan Dervišagić.

Utakmica između Sarajeva i Celtica se igra u utorak sa početkom u 19.45 sati, a posljednji rok za prijavu fudbalera je 4. juli 2019. godine.

Postoji mogućnost da se do sutra angažuje još jedan stoper koji bi kompletirao igrački kadar kluba sa stadiona Asim Ferhatović Hase u evropskim takmičenjima. :D

Hahahaba joj clanka i kurca, ovaj **** je najdebilniji portal, nabrojali igrace i napravili clanak

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2019, 15:43

nukleusmember je napisao/la:možemo li sutra tog hudog stopera prijaviti ako kojim čudom dodje?

VVVBK
Sutra je posljednji dan + može se registrovati dan prije utakmice.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 03 jul 2019, 15:48

MortemHz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Gori u Fan Shopu koliko ljudi ima, bio sam prije nekih sat,nemoze se uci unutra bukvalno .Strasna navala :shock:

Ispred mene zene neke starije 60+ godina ,uclanjuju se
Samo ove sedmice od fan shopa ćemo imati milion maraka profita :D
Izbaciše 100 novih majica u 2 dana jbt :D
A svaka čast ko je skont'o fintu da gđu Aidu iz Odjela za članstvo prebaci u fan shop tokom akcije.. :D Stojiš u redu.. Gledaš trofeje osvojene prošle sezone.. Šalovi.. Majice.. Dukserice.. Sve 'na izvol'te' .. I dođeš na red s punim rukama, i izađeš lakši za pristojnu cifru... A krenuo po karte..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jul 2019, 15:53

Graovac potpisao za Astru u Rumuniji tamo gdje je i Crepulja otisao.Provlacio se i ovdje pa eto da ga spomenemo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2019, 16:05

damir_82 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Gori u Fan Shopu koliko ljudi ima, bio sam prije nekih sat,nemoze se uci unutra bukvalno .Strasna navala :shock:

Ispred mene zene neke starije 60+ godina ,uclanjuju se
Samo ove sedmice od fan shopa ćemo imati milion maraka profita :D
Izbaciše 100 novih majica u 2 dana jbt :D
A svaka čast ko je skont'o fintu da gđu Aidu iz Odjela za članstvo prebaci u fan shop tokom akcije.. :D Stojiš u redu.. Gledaš trofeje osvojene prošle sezone.. Šalovi.. Majice.. Dukserice.. Sve 'na izvol'te' .. I dođeš na red s punim rukama, i izađeš lakši za pristojnu cifru... A krenuo po karte..
Ima već par mjeseci otkako je tu.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 jul 2019, 16:12

Fakat nis od stopera ......Dupovac , kriv za pola golova na pripremama, jel on uvjek onako spor bio , ja se ne sjecam da je onako lako mu svako mogao pobjec nekad
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 03 jul 2019, 16:15

paulus je napisao/la:Fakat nis od stopera ......Dupovac , kriv za pola golova na pripremama, jel on uvjek onako spor bio , ja se ne sjecam da je onako lako mu svako mogao pobjec nekad
Sad je brzi nego sto je ikad bio
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 03 jul 2019, 16:16

Nije dupovac spor vec glup. Nikad se nije znao postavljati ali je bio mladji pa je mogao stizati, sad je ipak malo u godinama tako da glupanluk ne moze kompenzirati.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 03 jul 2019, 16:17

paulus je napisao/la:Fakat nis od stopera ......Dupovac , kriv za pola golova na pripremama, jel on uvjek onako spor bio , ja se ne sjecam da je onako lako mu svako mogao pobjec nekad

Ne znam sta si majstore pratio,hajde sto je spor nego sto je najlosiji ikad
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 jul 2019, 16:17

Kamuflazn je napisao/la:Nije dupovac spor vec glup. Nikad se nije znao postavljati ali je bio mladji pa je mogao stizati, sad je ipak malo u godinama tako da glupanluk ne moze kompenzirati.
Šta je sa štoperom?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 03 jul 2019, 16:19

Kamuflazn je napisao/la:Nije dupovac spor vec glup. Nikad se nije znao postavljati ali je bio mladji pa je mogao stizati, sad je ipak malo u godinama tako da glupanluk ne moze kompenzirati.
:clap:
Najbolje objasnjenje,ne znam sta je gore sto ce Hole igrat lijevo,ili Dupovac stopera,Hole da je desno nikad se ne bi protivio ovako lijevo je upitno,molit Boga da osposobe Letica do Celtica aBd
:roll:
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 03 jul 2019, 16:20

:bih:
BordoSarajevo je napisao/la:
Šta je sa štoperom?
Pojma nemam. Nemam nikakvih infoa nakon subote. Zatisje kako su se vratili, ne mozes nikog na telefon dobit.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 03 jul 2019, 16:23

Astra dovedi zvijezde Premijer lige...

#RadeLjudiKaoOpelAstra
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 03 jul 2019, 16:33

MortemHz je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:možemo li sutra tog hudog stopera prijaviti ako kojim čudom dodje?

VVVBK
ne znam jesam li skontao baš najbolje,sutra je zadnji dan za dovođenje a dan pred tekmu za registraciju?

VVVBK

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 03 jul 2019, 16:35

Nove cijene igrača na transfermarktu!
Kovačević vrijedi 1.000.000€! Rahmanović 800.000€, Tatar isto 800.000€, Stanojević 700.000€, Pidro 700.000€!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 03 jul 2019, 16:36

nukleusmember je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

VVVBK
ne znam jesam li skontao baš najbolje,sutra je zadnji dan za dovođenje a dan pred tekmu za registraciju?

VVVBK
Sutra je zadnji dan da se predaju spiskovi igraca za prvo pretkolo.
A pred samu utakmicu se moze dodati na spisak sigurno jedan igrac, a po nekim pričama mozda i dva igraca.
Ovo za dva igraca neka potvrdi neko ko je procitao to neko novo pravilo
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2019, 16:36

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nove cijene igrača na transfermarktu!
Kovačević vrijedi 1.000.000€! Rahmanović 800.000€, Tatar isto 800.000€, Stanojević 700.000€, Pidro 700.000€!
:rol: :rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2019, 16:38

Eto Shofa je bio brži

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 03 jul 2019, 16:39

Nešto kontam da bi se za Kovačevića ako se dobro pokaže u evropskim utakmicama mogla uzeti cifra od preko 1.000.000€ sigurno, kad uzmemo u obzir da ima ugovor do ljeta 2023. godine! On je momak od kojeg ćemo mnogo zaraditi. Hvala ti Bojane na onom srednjaku! :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 jul 2019, 16:39

zagor1987 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Kojih prilika? Pogledaj minutazu buraz ;) nikad u kontinuitetu nije dobio minute ...
nakon par tekmi ste molili boga da opet ode na pozajmicu i da se ne vrati nikad vise zato sad nemate sta da ga spominjete. Svaki junior nece dobit sansu i vjerovatno ce ovog biti jos sto je normalno. Zato ja akademiju nebi forsiro da neki ne lijece komplekse na njima sto na forumu sto na tribinama
- Jos jedan usrecen mlad fudbaler . Svakako neke zasluge pripadaju FKS .Bit ce aBd 10-ak mladica iz svake generacije koji ce profitirati od Akademije.
- Naravno nece svi u Trabzons. , ali 2 lige Austrije,Slovenije , Madzarske su raj za nasu djecu. Neki Bogami i do Belgije , a ko zna mozda i 5-ce neko .
- Nije @zagor1987-ovo , @Pantelija-ino i li @Samozdravlja-evo da prepozna ko je igrac , a ko ne . Imaju ljudi koji se bave fudbalom 40 god. , e oni bi trebali znati . Desava se da se promasi , samo promasaje svesti na min.
- Mozda je rjesenje : Evo ti momak 5x90 min , opusteno , pokazi nam ili jesi ili nisi . To je ono istrpiti , a ne 20 min , pa ni klupa 3 tekme , pa opet 20 min i cekaj 3 tekme . Nije to istrpiti .
- Hadzija je proslu sezonu odradio fantasticno . posebno Rahmanovic ,Adukor,Lazic i Kapic :bow: , ovo mi se ne cini aman-zaman , ali covjek sigurno zna hiljadu puta bolje od mene . Mozda i ima otezane okolnosti , a mozda nas u nekom trenutku iznenadi Lazicem .
- Ono sto uvijek potenciram je Akademija , ali ocito da ce opet biti na kasikicu . Da li je do Akademije , SS , Hadzije ???
- Znam takodje da bi Hebibovic,Halilovic,Sisic i dr. bili bar 30% bolji igraci , da su prosli nasu Akademiju (nesto slicno).
- Vjerujem da bi Mustafic,Kurdic ,Djokanovic, Salcin,Imamovic i dr. bili u rangu Stanojevica i Rahmanovica(i bolji) za 2 god. ako dobiju priliku.
- Zbog licnih razloga ne mogu na Kosevo , ali sam prosle sezone kupio plugodisnju ,jer su Akademci dobili priliku jesenas . Tako da cu sacekati pocetak sezone i vidjeti kako ce se stvari odvijati sa Akademcima . Za Akademce mi nije zao zadnje KM , za Prekodrinske i Prekounske ne dam , pa da su Jajalo .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.