ima ova na temi "navijaci"tony-mortale je napisao/la:da da, pred početak utakmice preko cijelog juga je bila,al dio je bio i na istoku pa valjda je neko uslikao sve na jednoj sliciDevil je napisao/la:Na kakvu koreografiju mislis,tribine ili....?
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Stavio je ja na temi navijaci,valjda ti moze pomoci.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ee hvala ti puno al treba mi ona malo veće pošto je hoću našminkat pa na desktoptony-mortale je napisao/la:@robovi drug sad sam vidio poruku to je valjda ta, nije problem nikakav, ja tražim koreografiju sa ove protiv reala, al niako da nađem kvalitetnu sliku a da se sve vidi pa ko ko naleti nek stavi
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
evo i ja sam se potrudio iako vas nisam ljubitelj
al nimalo
http://farm2.static.flickr.com/1187/514 ... f6f0_b.jpg
http://farm2.static.flickr.com/1379/514 ... c4fa_b.jpg
nije nest al eto, mislim slike, ne koreo
http://farm2.static.flickr.com/1187/514 ... f6f0_b.jpg
http://farm2.static.flickr.com/1379/514 ... c4fa_b.jpg
nije nest al eto, mislim slike, ne koreo
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
e ova zadnja je najbliže tome da se vidi sve na jednoj slici, ovakvih kao ova prva ima dosta al u svako slučaju hvala svima
evo bolje robovi, tj veće

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
tony-mortale je napisao/la:e ova zadnja je najbliže tome da se vidi sve na jednoj slici, ovakvih kao ova prva ima dosta al u svako slučaju hvala svima
Ave' Tony xD Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
Evo čitam protiv Barija igramo ovako
----Ibrahimović------------Robinho----
----------------Ronaldinho--------------
dakle robinho će u prvu a Patino na klupu da malo dođe sebi, mislim da bi ovaj tandem mogao proraditi
----Ibrahimović------------Robinho----
----------------Ronaldinho--------------
dakle robinho će u prvu a Patino na klupu da malo dođe sebi, mislim da bi ovaj tandem mogao proraditi
sta radi ovaj Ibrahimovic po treninzima
prvo udari nogom onog jadnika i hoda okolo ko faca
a sad bi i ovog ogučua ubio da nije bilo drugih 
ako će davat golove nek pobije čitavu ekipu ako trebaBrnjoo je napisao/la:sta radi ovaj Ibrahimovic po treninzimaprvo udari nogom onog jadnika i hoda okolo ko faca
a sad bi i ovog ogučua ubio da nije bilo drugih
To je ta kolegialnost
Ljudi morali ih istjerat sa treninga da ne dođe do tuče
Svašta. Ovaj Ibrahimović je samo kloc i ništa više.
Pa Pato je za njega osim igračina nego i ljudina. Taj "momak" je izmislio kulturu za njega i na stadionu i izvan njega. Možda bi se malo mogo i ugledat na njega, nema veze što je mlađi, dosta.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ma Ibra je onaj nafurani nekulturni ljakse, ali da je igračina, to mu se ne može i ne smije oduzet.
Ronaldinhu opasno stoji nova zurka.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
ahh bosanac ko' bosanacBosco je napisao/la:Ma Ibra je onaj nafurani nekulturni ljakse, ali da je igračina, to mu se ne može i ne smije oduzet.
Slažem sejuznjak> je napisao/la:Ronaldinhu opasno stoji nova zurka.![]()
- tony-mortale
- Kontakt:
sutra nema tiaga silve opet, umjesto njega yepes, cisto sumnjam da moze biti gori od bonere, moguce da pato bude na klupi a robinjo krene od prve, ovo se mora pobjediti jer i poraz od cesene u gostima je vec previse.
ibro kao i uvjek prgav, svađalica i prepotentan, ali takav je uvjek i bio
ibro kao i uvjek prgav, svađalica i prepotentan, ali takav je uvjek i bio
Dobro je Inter 1-1 Brescia
jest da nisu trebali dobiti ni ovaj bod ali eto sudija im dosudio nepostojeći penal
Sutra aBd dobijemo Bari i ponovo smo drugi ...
FORZA MILAN
Sutra aBd dobijemo Bari i ponovo smo drugi ...
FORZA MILAN
- tony-mortale
- Kontakt:
danas gostovanje u bariju, da je prvo kolo rekao bih teško gostovanje na jugu kod opasnog protivnika, al nešto su loše ušli u sezonu i zadnji su na tabeli uz najgoru gol razliku, za mene iznenađenje jer sam ih očekivao u sredini tabele i to gornjem djelu, lani su bili opasni naročito u napadu, superbrzi alvarez im je najopasniji plus u napadu gezal i bareto, stara kost kutuzov vreba s klupe, al izgleda odbrana im je katastrofa i sramota je bilo šta osim pobjede milana (po mogućnosti lagane), al znajući ovaj milan neće baš biti lako, vjerovatno primamo gol(a od koga nismo) tako da će se morati zabiti 2-3 ako hoće 3 boda.
ali nadam se da ce uspjeti odigrati dobro i pobjediti, vraca se ambrosini , nema boatenga-kartoni i silve-opet ozljeda izgleda.
spominje se dovođenje lassa diare u januaru iz reala ili posudba ili kupovina, al to su tek špekulcije
ali nadam se da ce uspjeti odigrati dobro i pobjediti, vraca se ambrosini , nema boatenga-kartoni i silve-opet ozljeda izgleda.
spominje se dovođenje lassa diare u januaru iz reala ili posudba ili kupovina, al to su tek špekulcije
4 min ambrosini go, seedorf asistencija ovaj glavom
JEEEEEEEEEES
- senad_flamin
- Kontakt:
Nije lose prvo poluvrijme pored dva gola Robinho imao dvije 100% prilike koje nije iskoristio....
-Flamini odlican uz postignut gol uzeo je 4-5 lopti i pokazao je da se na njega treba vise racunati...
Gracie Ambro
!!
-Flamini odlican uz postignut gol uzeo je 4-5 lopti i pokazao je da se na njega treba vise racunati...
Gracie Ambro
-RIVALDO-
- tony-mortale
- Kontakt:
flamini po meni skroz neopravdano zapostavljen u milanu, trkački uz boatenga najmoćniji milanov igrač, nije neki tehničar i nemože se od njega očekivati neka lopta s očima, ali u defanzivi je zvjer, a evo zna ponekad i zabiti.
čudna postava, napokon alegri pokazuje da ima damu i da smije ostaviti ronaldinja, pata i pirla na klupi, ovi su stvarno rastrčani, odavno nisam vidi pokretljiviji i brži milan, robinjo je morao bar jedan zabiti ali valjda će uspjeti u drugom, trebali bi još 1 dati za mirnu završnicu, da nebi kakav zalutali šut barija ušao pa onda panika
čudna postava, napokon alegri pokazuje da ima damu i da smije ostaviti ronaldinja, pata i pirla na klupi, ovi su stvarno rastrčani, odavno nisam vidi pokretljiviji i brži milan, robinjo je morao bar jedan zabiti ali valjda će uspjeti u drugom, trebali bi još 1 dati za mirnu završnicu, da nebi kakav zalutali šut barija ušao pa onda panika
- tony-mortale
- Kontakt:
3-2 na kraju igra prema naprijed fenomenalna, šanse se redale kao na traci ali previše su neefikasni bili 10 dobrih šansi je milan imao 4-5 puta sami na golmana su išli. robinjo 2 puta sam s golmanom i on neke poteziće izvodi, pato mu je pokazao kome je od njih mjesto u prvoj a kome na klupi, ibra isto par šansi ali je za divno čudo i razigravao saigrače, bari iz dvije poluprilike 2 gola, to je katastrofa orvi gol kutuzov vozi veleslalom kroz odbranu a drugi pokušavaju neku ofsajd zamku praviti
3 boda i više nego zaslužena, žao mi je što nisu popravili gol razliku jer definitivno su mogli i morali više pobjediti.
čekam da neki dobar sažetak izađe da sve još jedan put pogledam.
vezni red najbolji flamini-ambro i gatuzo kapa do poda
3 boda i više nego zaslužena, žao mi je što nisu popravili gol razliku jer definitivno su mogli i morali više pobjediti.
čekam da neki dobar sažetak izađe da sve još jedan put pogledam.
vezni red najbolji flamini-ambro i gatuzo kapa do poda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.