FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Toliko su dobro odradili prelazni rok da Niko i dalje trazi sesticu i krilo. Dodje li krilo ( citaj Sane ) sasvim dobar transfer rok, Werner mi se ne svidja i nema potrebe za njim samo jer je jeftin i Nijemac. Havertz sljedece godine i dosta.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Težak si čovjek pa te neću citirati, prelazni rok je 3/60dana, da se ovako izrazim koji đavo glumite?
Sta mislis o tome da se treba roster kompletirati prije pocetka priprema ( 8.7 nije tako daleko )?
Svaka cast malom Arpu, mozda nije elitni talenat ali trenira kao malo ko. Dosao je ranije i trenira sa U23 ekipom da sto spremniji doceka pocetak priprema sa prvom, malo ko bi to uradio, npr Sanches ce se radje vozati jahtom po moru negdje i bacati pare na kurave.
Svaka cast malom Arpu, mozda nije elitni talenat ali trenira kao malo ko. Dosao je ranije i trenira sa U23 ekipom da sto spremniji doceka pocetak priprema sa prvom, malo ko bi to uradio, npr Sanches ce se radje vozati jahtom po moru negdje i bacati pare na kurave.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
anelbavarac je napisao/la: Trebali su produzit Robben/ Ribery na jos jednu sezonu.
Franck Ribéry: "I'm observing what's happening at Bayern. There were many departures and the club has to compensate. Bayern needs quality and they have to invest. Maybe they will call me again if there are no solutions (laughs)"
Pa vidi, još nisu našli klubove. Ne bih se čudio da im je Ulli došapnuo da sačekaju pa kad nas svi otpile da dobiju još godinu.harden je napisao/la:anelbavarac je napisao/la: Trebali su produzit Robben/ Ribery na jos jednu sezonu.
Franck Ribéry: "I'm observing what's happening at Bayern. There were many departures and the club has to compensate. Bayern needs quality and they have to invest. Maybe they will call me again if there are no solutions (laughs)"
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Rodrigo/Sane 2019 - Werner/Havertz 2020. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Koji Rodrigo? Odakle je taj?Saurman je napisao/la:Rodrigo/Sane 2019 - Werner/Havertz 2020.
edit: Aha ti na Rodrija mislis, ja kontam neko novi se spominje. Ma on je Cityev, placena klauzula za njega vec.
- anelbavarac
- Kontakt:
Kanta strikes again. 
Jos 57 dana roka.
- farinelli123
- Kontakt:
Dobro, Rodrigo je zvanično kod Pepa. Znaci možemo očekivati Sanea do petka\ponedeljka na lekarskim pregledima u Minhenu.
Nadam se da naši neće podleći pritisku medija i navijača pa napraviti neki očajnički transfer da se kao vade. Nema potrebe.
Nadam se da naši neće podleći pritisku medija i navijača pa napraviti neki očajnički transfer da se kao vade. Nema potrebe.
•
Bjez ba, poceli smo slaviti kad neko drugi dovede klasu da bi zbog ffpa nama prodali klupadjiju.
Pa ti jedan dan prizeljkujes Sanea drugi dan je otpad i klupadjija, jesi se skontao?sljivo je napisao/la:Bjez ba, poceli smo slaviti kad neko drugi dovede klasu da bi zbog ffpa nama prodali klupadjiju.
mala korekcijafarinelli123 je napisao/la:Dobro, Rodrigo je zvanično kod Pepa. Znaci možemo očekivati Gundogana do petka\ponedeljka na lekarskim pregledima u Minhenu.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Apropo ove priče kolko traje prelazni rok, sve ja to kontam, ali ako hoćeš uigravat ekipu moraš prije priprema dovest igrače, a ne ubacivat nekoga u planove 3 dana prije početka sezone, tako da što prije pojačanja na krilima dođu lakše ćemo dogurat do polufinala LP i ispast od Reala.
Dvorska luda in the house
Sad keširati Sanea pa da lagano krenemo u sezonu.
Sad keširati Sanea pa da lagano krenemo u sezonu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Omg kakve veze Sammer ima sa transferima Bayerna , kao on eto kapitalce dovodio,,dobar je lik zna nogomet,hvala mu za sve al brttee ,,,strasno nehumano za citati.
Hasan salamisendwich kako ga popularno predivaju,moze samo da gugla i trazi igrace,doci ce oni za koje se ima para i koji se vide u bayernu.Ostalo je sve mrka kapa
Hasan salamisendwich kako ga popularno predivaju,moze samo da gugla i trazi igrace,doci ce oni za koje se ima para i koji se vide u bayernu.Ostalo je sve mrka kapa
VOLIM BAYERN
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sio Matsa, kao povrijedjen sto je dobio sut kartu iz Kluba, jer je pravio pobune vs trener. 
Sad mi je bas drago sto je otisao...
Sad mi je bas drago sto je otisao...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Njegove igračke vrijednosti neupitne, ali kada Bayern prodaje onda uvijek ime 100 dovoljnih razloga.
Što se tiče uigravanja nema to veze sa pojačanjima. Najbolje sezone su igrali 2010 i 2013 kad su ključna pojačanja Roben i Martinez stigli zadnjih dana prelaznog roka. Slično je bilo i 2012 kad su se dugo natezali sa Nojerom i Boatengom, ali eto oni su stigli ranije.
Što se Sanea tiče tu postoje migovi da je transfer ozbiljan. Stalo se i sa Wernerom jer Leipzig blefira, a znaju da moraju pristati na 30mil.
Naši su opaki igrači. To izgleda u Lajpcigu hoće na teži način doznati, a Siti je već iskusio, ne znam što im opet to treba.
Što se tiče uigravanja nema to veze sa pojačanjima. Najbolje sezone su igrali 2010 i 2013 kad su ključna pojačanja Roben i Martinez stigli zadnjih dana prelaznog roka. Slično je bilo i 2012 kad su se dugo natezali sa Nojerom i Boatengom, ali eto oni su stigli ranije.
Što se Sanea tiče tu postoje migovi da je transfer ozbiljan. Stalo se i sa Wernerom jer Leipzig blefira, a znaju da moraju pristati na 30mil.
Naši su opaki igrači. To izgleda u Lajpcigu hoće na teži način doznati, a Siti je već iskusio, ne znam što im opet to treba.
Zaboravit ćete vi transfere čim Kovač počne da prosipa svoju igru, bacit ćemo se mi na traženje trenera.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Hummels mi je ponovo narastao u ocima, deri malog pragmaticara 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.