Sta ti je ba legendice, smiri malo svaki post ti isti zdnja tri dana. Do jucer si pozivo na jedinstvo i da ti je svaki zeljovac brat. Popiji nesto relaxiraj seDokoljenko je napisao/la:Šatro voli Graovac Želju, osjeća se ovde kao kod kuće. Koliko su samo ovih plaćenika i polu igrača lobotomci napuhali, napravili od takvih za godinu dana novog Hadziabdića, Baždarevića ili pokojnog Bukala a samo da opravdaju i dignu svaki potez koji je Misimovic povukao. Sjećam se onog smeća Markovića, qurac od igrača, kako izjavljuje nesto oko podrske Ivice Osima. Nama muda pod bubrege nasao prodavat. Isti ti pljuju igrače sa po dvije, tri titule u plavom dresu, sataniziraju ih jer nisu dopuštali da ih gazi čizma "najboljeg predsjednika" i njegovih pušiquraca na forumu.
Srđan Stanić, Jadranko Bogićević, Samir Bekrić su više Željo, nego deset Graovaca i svih onih autobusa igrača koje su bivši prevezli preko Grbavice! Kada im bude "uhonja" osvojen sa Željom stajao pored slike, onda neka se jave. Do tada, fuck off.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Plačeš ****, plačeš!Dokoljenko je napisao/la:Šatro voli Graovac Želju, osjeća se ovde kao kod kuće. Koliko su samo ovih plaćenika i polu igrača lobotomci napuhali, napravili od takvih za godinu dana novog Hadziabdića, Baždarevića ili pokojnog Bukala a samo da opravdaju i dignu svaki potez koji je Misimovic povukao. Sjećam se onog smeća Markovića, qurac od igrača, kako izjavljuje nesto oko podrske Ivice Osima. Nama muda pod bubrege nasao prodavat. Isti ti pljuju igrače sa po dvije, tri titule u plavom dresu, sataniziraju ih jer nisu dopuštali da ih gazi čizma "najboljeg predsjednika" i njegovih pušiquraca na forumu.
Srđan Stanić, Jadranko Bogićević, Samir Bekrić su više Željo, nego deset Graovaca i svih onih autobusa igrača koje su bivši prevezli preko Grbavice! Kada im bude "uhonja" osvojen sa Željom stajao pored slike, onda neka se jave. Do tada, fuck off.
Jeste 20.30irfo je napisao/la:Jel sutra protiv Sirokog?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Iskreno mi je zao sto Daniel nije dosao. Odlican igrac a jos bolji covjek. Mogao je birati gdje ce u BiH od koknurencije, ali covjek ode vani. Davali smo mu odlicne uslove, ali to se ipak ne moze porediti sa ovim sto je dobio vani. Gore bi mi bilo da je otisao u zrinjski ili ne do Bog kod kona. Sretno i nadam se da ces se vratiti u plavu porodicu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Neka sad Stanicu i Bogicevicu ponudi neko vecu lovu vidjet cemo jesu li Zeljo ili nisu. Prvi je vec potpisao za Zrinjski za vece pare pa kad ga nogiras nece ga niko vrati se i furaj opet pricu o “ljubavi”. Pare vrte sve. Da su dobili istu cifru pa izabrali neki drugi klub rekao bi yebite se. Ovako konkretno Daniel sigurno dobio vecu ponudu, ode vani i sta sad.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Koje smo mi to talente prodali za 100k?kerimatomic1921 je napisao/la:Andjusic 350.000eura. Svaka cast Musiji. Nasi strucnjaci su 4 puta vece talente sa referencama (repka, nastupu...) prodavali za 100,200 hiljada eura.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Neznam hoceli bit jos novih igraca ali ako nebude nemamo nikakvih sansi za evropu.O tituli nebi jer kazu nevalja lagat.Kazem ako ostane ovaj igracki kadar.Od nas su losiji Sloboda Zvijezda i Mladost isti smo sa Celikom Borcem Radnikom Bolji su Pitari Zrinjski Siroki Velez.
FK SARAJEVO NOVI BOSANSKI DINAMO !!Nudili Graovcu 20k eura mjesecno a on odbio dusa draga.Daniel Graovac Manijak do kraja !!!
23
Ma stoper nam je prioritet, a vala i krilo.
Amare protiv Borca Zaima na devetku i ima da se zapali sve vjeruj mi.
Amare protiv Borca Zaima na devetku i ima da se zapali sve vjeruj mi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MocMahale444
Sto 1921 ne radi prenose, barem ove prijateljske.
Sto se tice pojacanja, pokri se koliko ti je jorgan dug. Nama stalno ozebu noge
Nista od nas
Sto se tice pojacanja, pokri se koliko ti je jorgan dug. Nama stalno ozebu noge
Nista od nas
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Recimo Memija. Evo rodin 150.000. Premalo, premalo.Bezideja je napisao/la:Koje smo mi to talente prodali za 100k?kerimatomic1921 je napisao/la:Andjusic 350.000eura. Svaka cast Musiji. Nasi strucnjaci su 4 puta vece talente sa referencama (repka, nastupu...) prodavali za 100,200 hiljada eura.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- ManijakSaGrbavica
- Kontakt:
Kad ce nama nove dresove predstavit
Ili igramo u onim od prosle sezone
Željezničar 5:2 Sarajevo , 31.8.2019
Kao i sve kod nas u posljednji cas.ManijakSaGrbavica je napisao/la:Kad ce nama nove dresove predstavit
Osim13 je napisao/la:CAS misliš
Tako je. Razumijemo se.
X
X X Bogičević X
X X
X X X
Zaim
Mislim da smo spremni za početak sezone.
X X Bogičević X
X X
X X X
Zaim
Mislim da smo spremni za početak sezone.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- desnibocni
- Kontakt:
Bio sam juce u Fan shopu, i pitao za nove dresove. Kaze djevojcica ostaje Umbro, ali novi dizajn. Nije sigurna kada ce biti u prodaji. Na kraju kupio znacku, ahahahahahah....ManijakSaGrbavica je napisao/la:Kad ce nama nove dresove predstavit
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Meni neki dan Belma rece da ce biti do kraja mjesecadesnibocni je napisao/la:Bio sam juce u Fan shopu, i pitao za nove dresove. Kaze djevojcica ostaje Umbro, ali novi dizajn. Nije sigurna kada ce biti u prodaji. Na kraju kupio znacku, ahahahahahah....ManijakSaGrbavica je napisao/la:Kad ce nama nove dresove predstavit
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Trenutno korisnika/ca: kontra, RoadRunner85 i 22 gosta.