RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Vas ce vjerovatno staviti na moja tv 95% utakmica zato sto znaju da ce te u velikom broju placati da bi gledali utakmice..RASanticeva je napisao/la:https://fkvelez.ba/raspored-utakmica-fk ... e-2019-20/
Evo ga i raspored utakmica - samo je steta sto ce 2.kolo biti na Moja TV, a ne na BHTbit ce vjerojatno neki stream za one bez Moje TV
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
RASanticeva
- Kontakt:
Tanak onaj Varaždin skroz - Obren u stilu
Ajmo po pobjedu da pokazemo tko je gazda

Ajmo po pobjedu da pokazemo tko je gazda
Mostar u srcu, Velež do groba
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFSB je napisao/la:GOOOL!!!
FK Velež Mostar 1:0 NK Varaždin
Obren Cvijanović
Nikako da me progura preko Erolsporta. Pratim na bet365 u stilu Championship Managera
Samo refreshuj, mora proraditHaroni je napisao/la:Nikako da me progura preko Erolsporta. Pratim na bet365 u stilu Championship Managera
Probao sam sve živo brate. Na sekund dodje slika i izbaci. Pratim preko bet3652606 je napisao/la:Samo refreshuj, mora proraditHaroni je napisao/la:Nikako da me progura preko Erolsporta. Pratim na bet365 u stilu Championship Managera
Nece sad ni meni, haj ako nista ima bet365.Haroni je napisao/la:Probao sam sve živo brate. Na sekund dodje slika i izbaci. Pratim preko bet3652606 je napisao/la:Samo refreshuj, mora proraditHaroni je napisao/la:Nikako da me progura preko Erolsporta. Pratim na bet365 u stilu Championship Managera
Jel iko uspio upratit izmjene? Mislim da sam vidio da je Skoko umjesto Daria upao
strijelac jeFSB je napisao/la:GOOOL!!!
FK Velež Mostar 2:0 NK Varaždin
Zvona ga dao na asistenciju Čivića
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

opucali ljudi jednom po golu, pa kakav je taj željo ove godine ako su ih varazdinci iztamburali ?
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Nema potrebe da ovdje spominjes zelju, ali ako te vec zanima zeljo je dominirao i stvarao prilike a varazdin ubo jednu i to je toKuLWielki je napisao/la:
opucali ljudi jednom po golu, pa kakav je taj željo ove godine ako su ih varazdinci iztamburali ?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.