FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hocemo Nigerijca!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Samo ako potvrdis da ce sigurno igrati protiv CelticaDenchi je napisao/la:Ako vam kažem da je završen stoper, možete li biti zadovoljni s tim i da ostanete dalje dostojanstveni da ne kopate dalje ime inicijale itd.?
Dali Mojoj tv utakmicu sa Celticom sa onim video kvalitetom , joj sramote majko dragaselver79 je napisao/la:Ko nebude mogao doci na Koševo a nemože ni Moju tv gledati evo našao sam na engleskom sky sportu ustupili su prenos irskom premier sports 1
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ko da vise para ima prenos vrlo jednostavno,jesil im ti mislio namiriti kes pa da areni prodaju?paulus je napisao/la:Dali Mojoj tv utakmicu sa Celticom sa onim video kvalitetom , joj sramote majko dragaselver79 je napisao/la:Ko nebude mogao doci na Koševo a nemože ni Moju tv gledati evo našao sam na engleskom sky sportu ustupili su prenos irskom premier sports 1
Ma garant onaj garo..
A ako ne zavrsimo stopera bolje da se obrises sa forumaBordoSarajevo je napisao/la:Denchi je napisao/la:Ako vam kažem da je završen stoper, možete li biti zadovoljni s tim i da ostanete dalje dostojanstveni da ne kopate dalje ime inicijale itd.?
U novi boj ...
zavisi kad ce predstavljanjeDenchi je napisao/la:Ako vam kažem da je završen stoper, možete li biti zadovoljni s tim i da ostanete dalje dostojanstveni da ne kopate dalje ime inicijale itd.?
sad nece bili crno bijeli klip predstavljanja ne mogu ga sakrit
-
Pitaristok
- Kontakt:
Jeste vi rekli da godisnja za ovu sezonu veijedi i za protiv celitica
Jarane ti ako razmisljas o prenosu utakmice sa Celticom kvaliteta 1964 , i mislis samo na kajmak nakih para koji zaista ne igraju ulogu nikakvu toliku da sad Noja tv placa aman sumu ovi drugi ne , sve je to zbog glupog saveza i sto se Sarajevo ne opire , ako ne vidis problem sto sve lige mozes gledat na **** svjetu na nekom sportskom operateru osim nase onda sitno razmisljas . Ljudi su objasnjavali vise puta naravno ljudi van saveza kolko je vazan prenos na kanalima gdje skauti danas prate igrace prvo preko tva pa dodju na tekmu. Da moja tv makar isporucuje kvalitet slike i makar preglednost u granicama nase drzave ja bi reko ok , al ni toliko ne rade . Oces jacu ligu vise para od tva vise gledalaca , moja tv nije put za to definitivno , al hajd nek ti bude , uzeemo 5 miliona vise sto je na moja tv , joj kad Irci i Skoti prime sliku lolzagor1987 je napisao/la:Ko da vise para ima prenos vrlo jednostavno,jesil im ti mislio namiriti kes pa da areni prodaju?paulus je napisao/la:Dali Mojoj tv utakmicu sa Celticom sa onim video kvalitetom , joj sramote majko dragaselver79 je napisao/la:Ko nebude mogao doci na Koševo a nemože ni Moju tv gledati evo našao sam na engleskom sky sportu ustupili su prenos irskom premier sports 1
Pa drug opuati se vjerovatno ce uhljupi pustit neku bolju sliku vidjecemo
Kapić het-trik danas u dresu Paderborna
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Opusti se na decko.paulus je napisao/la:Dali Mojoj tv utakmicu sa Celticom sa onim video kvalitetom , joj sramote majko dragaselver79 je napisao/la:Ko nebude mogao doci na Koševo a nemože ni Moju tv gledati evo našao sam na engleskom sky sportu ustupili su prenos irskom premier sports 1
Ako si iz Sarajeva, odi prohodaj do kluba, pogledaj atmosferu u shopu...
Osjeti se ponosnim na jedan yebeni dan... igramo sa Celticom. Djeci sutra treba da pricas kako je bilo pred utakmicu i atmosferu koja je u gradu.
A ti samo kenjas po cijeli dan...
20:0 dobiliBenkara21 je napisao/la:Kapić het-trik danas u dresu Paderborna
Realno treba na igrac njegovog kalibra na sredini Crepulja vise manjeBenkara21 je napisao/la:Kapić het-trik danas u dresu Paderborna
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Evo jedna lijepa vijest.
Stoper je završen.
Nadam se da ste mi zahvalni jer ja uvijek napišem samo provjerene info.
Očekujem vaše poštovanje i blagonaklonost.
Nadam se da shvate zašto ne mogu napisati pojedinosti.
Ne uznemiravajte me privatnim porukama, molim vas.
Za dodatne informacije posavjetujte se svojim liječnikom ili ljekarnikom.
Stoper je završen.
Decko ja vodim djecu na utakmicu i hvala ti na ljepim rjecima , prijatno deckoZip je napisao/la:Opusti se na decko.paulus je napisao/la:Dali Mojoj tv utakmicu sa Celticom sa onim video kvalitetom , joj sramote majko dragaselver79 je napisao/la:Ko nebude mogao doci na Koševo a nemože ni Moju tv gledati evo našao sam na engleskom sky sportu ustupili su prenos irskom premier sports 1
Ako si iz Sarajeva, odi prohodaj do kluba, pogledaj atmosferu u shopu...
Osjeti se ponosnim na jedan yebeni dan... igramo sa Celticom. Djeci sutra treba da pricas kako je bilo pred utakmicu i atmosferu koja je u gradu.
A ti samo kenjas po cijeli dan...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
obiteljskicovjek je napisao/la:Evo jedna lijepa vijest.
Stoper je završen.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Imamo ga i to vrlo jeftino. Treba mu minutaza u ovoj sezoni i vec naredne imat cemo top igraca. Zove se Djani Salcin.zagor1987 je napisao/la:Realno treba na igrac njegovog kalibra na sredini Crepulja vise manjeBenkara21 je napisao/la:Kapić het-trik danas u dresu Paderborna
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Slatka mozel ovakoobiteljskicovjek je napisao/la:Evo jedna lijepa vijest.
Stoper je završen.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mnon46, napoleon72 i 5 gostiju.