Transferi igrača PL BiH 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Zenicanin988
- Kontakt:
Re: Transferi igrača PL BiH 2019/2020
Ja sam upamtio Govedaricu prosle godine kad je Zvijezda gostovala Celiku, momak je extra igrac, meni je stvarno bio zapao za oko
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:44, ukupno mijenjano 1 put.
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
RASanticeva
- Kontakt:
Sve očekivani odlasci - još ostaje Vignati kojeg će isto vjerojatno pustiti, samo me brine nedostatak pojačanja. Volio bi da ostane onaj Skoko, dobro je odigrao protiv ŠirokogaFSB je napisao/la:Update 02/07/2019
FK Velež Mostar
Dolasci:
Muharem Ćivić (FK Sloboda Tuzla)
Dino Hasanović (NK GOŠK Gabela)
Odlasci:
Hamza Mešanović ---> Slobodan igrač
Anis Ramčilović ---> FK Sloboda Tuzla
Lucas Nahuel Ojeda ---> NK GOŠK Gabela
Rodrigo Carvalho Santos ---> NK TOŠK Tešanj
Denis Biševac ---> FK Novi Pazar
Mostar u srcu, Velež do groba
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
/ &...
- Mislim da se vraćam u Republiku Srpsku, Premijer liga me ponovo privlači, rekao je Aleksandar Subić za Sportski žurnal, te tako možda nagovijestio povratak u banjalučki Borac.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
ZaNjuBoriSe je napisao/la:/ &...
- Mislim da se vraćam u Republiku Srpsku, Premijer liga me ponovo privlači, rekao je Aleksandar Subić za Sportski žurnal, te tako možda nagovijestio povratak u banjalučki Borac.
Mozes ovako brzinski nekih prvih 11 Borca sastaviti u ovom trenutku ? Ubaci i Subica posto je blizu vec.Jel se imalo podmladila ekipa ono sto sam gledao prosle sezone u kupu mi je nekako sve sporo i staro izgledalo,bilo je nekih 8-9 igraca sa 30+.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:ZaNjuBoriSe je napisao/la:/ &...
Mozes ovako brzinski nekih prvih 11 Borca sastaviti u ovom trenutku ? Ubaci i Subica posto je blizu vec.Jel se imalo podmladila ekipa ono sto sam gledao prosle sezone u kupu mi je nekako sve sporo i staro izgledalo,bilo je nekih 8-9 igraca sa 30+.
Lučić-Jovanović,Janičić,Lekanić,Subić-Danilović,Milutinović,Vranješ-Mirić,Ziljkić,Marković. Klupa:Trkulja,Crnov,Gbakle,Jakupović,Kajkut,Aničić,Radulović,Dujaković još stoper i špic i to bi bilo to otprilike
je li realno da vam Crnov bude na klupi a Ziljkić u prvih 11?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GoskGabela
- Kontakt:
zlomislic - Zrinjski
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Jest Zeljo dobio nesto para za Zubanovica?
Stipo Markovic iz Širokog u LokomotivuZukanovic je napisao/la:Jest Zeljo dobio nesto para za Zubanovica?
nisi prebacio
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ZnamDenchi je napisao/la:Stipo Markovic iz Širokog u LokomotivuZukanovic je napisao/la:Jest Zeljo dobio nesto para za Zubanovica?
nisi prebacio
objasni mu da nije migrant, ima putovnicu dečkoZukanovic je napisao/la:ZnamDenchi je napisao/la:Stipo Markovic iz Širokog u LokomotivuZukanovic je napisao/la:Jest Zeljo dobio nesto para za Zubanovica?
nisi prebacioHrvat hoce da se ceka kad bude u Cometu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FK SARAJEVO

IN:
Nebojša Gavrić

Slobodan Milanović
[120K KM]
Gedeon Guzina

Mirko Oremuš
Bojan Letić
Haris Konjalić
- Akademija FK Sarajevo
Aldin Mešić
- Akademija FK Sarajevo
OUT:
Almir Bekić
Bojan Pavlović
Joachim Adukor
Aleksandar Šofranac
Emir Halilović
Ljuban Crepulja

Sanjin Lelić
Posudbe:
Ševkija Resić
------> NK Čelik
Mario Crnički
------> FK Mladost DK

IN:
Nebojša Gavrić

Slobodan Milanović
[120K KM]Gedeon Guzina

Mirko Oremuš

Bojan Letić

Haris Konjalić
- Akademija FK SarajevoAldin Mešić
- Akademija FK SarajevoOUT:
Almir Bekić

Bojan Pavlović

Joachim Adukor

Aleksandar Šofranac

Emir Halilović

Ljuban Crepulja

Sanjin Lelić

Posudbe:
Ševkija Resić
------> NK ČelikMario Crnički
------> FK Mladost DKYugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Tristan
- Kontakt:
Ovo je izgleda prva postava. Ne vjerujem nesto da ce Kajkut biti prvi spic kad krene liga, Markovic je mladji 15 godina, a dao je vise golova prosle sezone od njega. Ceka se jos Subic, vjerovatno i stoper. Klupa: Trkulja, Radulovic, Milutinovic, Zilkic, Jakupovic...miky_hz je napisao/la:Mozes ovako brzinski nekih prvih 11 Borca sastaviti u ovom trenutku ? Ubaci i Subica posto je blizu vec.Jel se imalo podmladila ekipa ono sto sam gledao prosle sezone u kupu mi je nekako sve sporo i staro izgledalo,bilo je nekih 8-9 igraca sa 30+.

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Pa ti saradjuj sa ovim Turcima,ljudi na rate kupuju igraca,sve po 50 nesto
Na kraju ce ga proslijediti negdje na posudbu i Mladost ce ostat na ovih 50 hiljada
turski mediji su objavili sve detalje potpisanog ugovora.
Oni izgledaju ovako. Mladost će odmah dobiti 50.000 eura za ovaj transfer, a nakon prve utakmice na kojoj Anđušić bude na spisku 21 igrača još isto toliko.
50.000 eura će Mladost dobiti i nakon Anđušićevog debija u Trabzonu, te još 50.000 eura nakon odigranih 20 zvaničnih utakmica u kojim počne od prve minute u svim takmičenjma.
Dodatnih 50 hiljada eura će na račun Mladosti leći nakon što Anđušić postigne pet pogodaka za novi klub.
U slučaju transfera u drugi klub, iznos od 30% ukupnog do tog trenutka isplaćenog iznosa Mladosti.
Anđušić je potpisao ugovor na 3 sezone, sa mogučnošću produženja na još jednu. Po sezonama ce primati:
2019/20 – 115.000 eura
2020/21 – 100.000 eura
2021/22 – 100.000 eura
Eventualno četvrta:
2022/23 – 100.000 eura
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sad sam to i ja video na TM. sto Trabzon mora svaku marku objaviti za javnost.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta je ovo grob te ****miky_hz je napisao/la:Pa ti saradjuj sa ovim Turcima,ljudi na rate kupuju igraca,sve po 50 nestoNa kraju ce ga proslijediti negdje na posudbu i Mladost ce ostat na ovih 50 hiljada
turski mediji su objavili sve detalje potpisanog ugovora.
Oni izgledaju ovako. Mladost će odmah dobiti 50.000 eura za ovaj transfer, a nakon prve utakmice na kojoj Anđušić bude na spisku 21 igrača još isto toliko.
50.000 eura će Mladost dobiti i nakon Anđušićevog debija u Trabzonu, te još 50.000 eura nakon odigranih 20 zvaničnih utakmica u kojim počne od prve minute u svim takmičenjma.
Dodatnih 50 hiljada eura će na račun Mladosti leći nakon što Anđušić postigne pet pogodaka za novi klub.
U slučaju transfera u drugi klub, iznos od 30% ukupnog do tog trenutka isplaćenog iznosa Mladosti.
Anđušić je potpisao ugovor na 3 sezone, sa mogučnošću produženja na još jednu. Po sezonama ce primati:
2019/20 – 115.000 eura
2020/21 – 100.000 eura
2021/22 – 100.000 eura
Eventualno četvrta:
2022/23 – 100.000 eura
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
A jbte dogovora i qrca
- Ponos Torina
- Kontakt:
Eh vidis ovde ima jedna stvar koji mnogi ne razumiju kada su u pitanju postotci od narednog transfera,a ovaj primjer sa Anđušićem ce najbolje ilustrirati prijasnje transfere nasih igraca i ove buduce..Znaci dobijas postotak od narednog transfera ali postotak od onoga koliko je tebi taj klub platio igraca na prvom mjestu,ne postotak od njegovog narednog transfera u novi klub kao sto se stalno vrti prica kad su nasi igraci u pitanju..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.