Jel trolas il si ozbiljan?Durant je otiso u ekipu 73-9 al ne uzimaju mu ljudi toliko za zlo sto je otiso u jaku ekipu vec sto je otiso u ekipu koja ga je par mjeseci prije izbacila iz plejofa.Kawhi je dokazan lider,2 puta na najvecem mogucem tronu sa samo 27 godina.To nisu uspjeli ni James ni Jordan tako da ako izabere ekipu sa 6 all-starova nemas mu sta prigovorit.Brokula je napisao/la:Al šta kažu oni leševi na Foxu, Kawhi treba u Lakerse jer se dokazao, isti likovi koji su Durantu 3 godine srali po glavi jer je upropastio ligu
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
23
Jasno je sve momci ima dva dana. Samo cekaju sa objavom jos.JHam je napisao/la:Ovo je neki Rashidi, radi za TOR valjda sta li...kontrasviju je napisao/la:Ma ne treba vjerovati nijednom "wannabe insaderu" na twitteru. Čim su Woj, Haynes i slični prenijeli da se sve odvija u velikoj tajnosti, glupost je vjerovati svim ovim ublehama na twitteru. I ja sam mislio u nedjelju navečer i ponedjeljak ujutru da je moguće da se pojavi neka informacija oko pregovora, ali čim su ovi "veliki" rekli da se ništa ne zna, nema potrebe dalje komentarisati. Čekati samo Woja, Shamsa i Haynesa i to je to.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Free agent TJ McConnell has agreed to deal with Pacers, league **** tells ESPN.
Deal is two-years, $7M.
Deal is two-years, $7M.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ma sta je jasno bolan?Kazu ljudi koji rade za 1000-1200km da kawhi nece da bude kmet lebronuJustin je napisao/la:Jasno je sve momci ima dva dana. Samo cekaju sa objavom jos.JHam je napisao/la:Ovo je neki Rashidi, radi za TOR valjda sta li...kontrasviju je napisao/la:Ma ne treba vjerovati nijednom "wannabe insaderu" na twitteru. Čim su Woj, Haynes i slični prenijeli da se sve odvija u velikoj tajnosti, glupost je vjerovati svim ovim ublehama na twitteru. I ja sam mislio u nedjelju navečer i ponedjeljak ujutru da je moguće da se pojavi neka informacija oko pregovora, ali čim su ovi "veliki" rekli da se ništa ne zna, nema potrebe dalje komentarisati. Čekati samo Woja, Shamsa i Haynesa i to je to.
23
- BosniaBoston
- Kontakt:
GOAT milijarder,ne znam sto dolazi sa fukarom da raspravlja
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Gotovo je. Vidis da sam ga vec stavio na avatar. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sve i da postanem nekad stil zivljenja ne bi mjenjo.Uvjek na zemlji!BosniaBoston je napisao/la:GOAT milijarder,ne znam sto dolazi sa fukarom da raspravlja
23
GOAT aka najnepismeniji knjizevnik u BiH 
Influenser
Influenser
- camparinho
- Kontakt:
Boogie u kontaktu sa Demarom oko dolaska u SAS. Je li umro Pop ili ?
Clutch city be safe rage hard!
Influenser nego sta!Veliki uticaj uskoro ide i za balkan,bole oci kad citam neke hopstere,no limitse a i ovi sa ss ko pise one tekstove ba kakva je ono zajebancija.Epi jel radis za sportsport?Priznaj.Epidaurus je napisao/la:GOAT aka najnepismeniji knjizevnik u BiH
Influenser
23
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Suplja druze plus SA ima 15 garantovanih ugovora.camparinho je napisao/la:Boogie u kontaktu sa Demarom oko dolaska u SAS. Je li umro Pop ili ?
- camparinho
- Kontakt:
Ma ne znam, mozda se za ljetovanje dogovaraju. Iskreno sam se zabrinuo da je u jeku ovih informacija oko FA dosla neka za Popa da je nisam ni skontao. Kontam nemoguce da ga on hoce potpisatNEZALAGANJE je napisao/la:Suplja druze plus SA ima 15 garantovanih ugovora.camparinho je napisao/la:Boogie u kontaktu sa Demarom oko dolaska u SAS. Je li umro Pop ili ?
Clutch city be safe rage hard!
ne radi, ali mu je uzor gee sa ispodobrucaGOAT je napisao/la:Influenser nego sta!Veliki uticaj uskoro ide i za balkan,bole oci kad citam neke hopstere,no limitse a i ovi sa ss ko pise one tekstove ba kakva je ono zajebancija.Epi jel radis za sportsport?Priznaj.Epidaurus je napisao/la:GOAT aka najnepismeniji knjizevnik u BiH
Influenser
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
The Grizzlies are trading Kyle Korver and Jevon Carter to the Suns for DeAnthony Melton, Josh Jackson 2020 second-round pick and 2021 conditional second-round pick, league **** tell ESPN.
Ode budala iz PHXa.
Ode budala iz PHXa.
U spurse nece ni dmc
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ima li Jimmya?alemsa je napisao/la:U spurse nece ni dmc
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pocinje hokejaska rasprava
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
GOAT je napisao/la:Influenser nego sta!Veliki uticaj uskoro ide i za balkan,bole oci kad citam neke hopstere,no limitse a i ovi sa ss ko pise one tekstove ba kakva je ono zajebancija.Epi jel radis za sportsport?Priznaj.Epidaurus je napisao/la:GOAT aka najnepismeniji knjizevnik u BiH
Influenser
a zanimljivo je da si prvo napravio sajt o nba na engleskom a ne na našem jeziku,a iz sarajeva si,i nasao amerikance da rade za tebe,imas bas uticaja i poznanstava u tom svijetu
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Josh Jackson ako dobije pravu priliku može biti odličan. Bgm Memphisa radi odličan posaoNEZALAGANJE je napisao/la:The Grizzlies are trading Kyle Korver and Jevon Carter to the Suns for DeAnthony Melton, Josh Jackson 2020 second-round pick and 2021 conditional second-round pick, league **** tell ESPN.
Ode budala iz PHXa.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.