Samo nije rekla kojegmirgerr je napisao/la:Meni neki dan Belma rece da ce biti do kraja mjesecadesnibocni je napisao/la:Bio sam juce u Fan shopu, i pitao za nove dresove. Kaze djevojcica ostaje Umbro, ali novi dizajn. Nije sigurna kada ce biti u prodaji. Na kraju kupio znacku, ahahahahahah....ManijakSaGrbavica je napisao/la:Kad ce nama nove dresove predstavit
Ili igramo u onim od prosle sezone
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A u ponedjeljak bio. Majke mi ja se odvalio smijati.LjoZee je napisao/la:Samo nije rekla kojegmirgerr je napisao/la:
Meni neki dan Belma rece da ce biti do kraja mjeseca
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Vidis da slabo nam znaju na kalendar u klubumirgerr je napisao/la:A u ponedjeljak bio. Majke mi ja se odvalio smijati.LjoZee je napisao/la:Samo nije rekla kojegmirgerr je napisao/la:
Meni neki dan Belma rece da ce biti do kraja mjeseca
Amar ce to srediti i samo da se svi Zeljovci okrenu Zelji to je najbitnije !
Spremni su dresovi i sav materijal promotivni. Šta se čeka, čeka se. Šta, nisu još ni u Tottenhamu recimo predstavili novi dres 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bar su procurili u javnostiOsim13 je napisao/la:Spremni su dresovi i sav materijal promotivni. Šta se čeka, čeka se. Šta, nisu još ni u Tottenhamu recimo predstavili novi dres
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Footyheadlines nema pristupa kako smo ja i irfo sad u klubumirgerr je napisao/la:Bar su procurili u javnostiOsim13 je napisao/la:Spremni su dresovi i sav materijal promotivni. Šta se čeka, čeka se. Šta, nisu još ni u Tottenhamu recimo predstavili novi dres
Zna li neko koliko je tačno za novog Generalnog sponzora i cifru sa kojom se barata i trajanjem ugovora?
Ako @Osim kaze 100% tacno odmah racunaj nema nista od togaAdmir74 je napisao/la:Zna li neko koliko je tačno za novog Generalnog sponzora i cifru sa kojom se barata i trajanjem ugovora?
Imam informaciju pa samo da provjerim, ako neko zna može i na pp.LjoZee je napisao/la:Ako @Osim kaze 100% tacno odmah racunaj nema nista od togaAdmir74 je napisao/la:Zna li neko koliko je tačno za novog Generalnog sponzora i cifru sa kojom se barata i trajanjem ugovora?
Jesi li u šoku?Osim13 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem šta LjoZee napisa
Džaba vam je, Bingo se otvara sa novom sezonom zajedno.
Ps
92

Ps
92
Baš gledam listu slobodnih igrača, tačnije štopera sa našim papirima, Bukvalno ništa nemaš, najvrijedniji po TM-u slobodni štoper naš bivši igrač Hasanhodžić i Brekalo. Talašika prava. I ovo iz regiona ili tanko ili nerealno.
Jedino možda nekog na posudbu dovesti kao što se pokušalo sa Čelikovićem.
Ukoliko je tekma večeras?
- lijevapolutka
- Kontakt:
- desnibocni
- Kontakt:
Ne brini, ima Jadranko Dugi Bogicevicbraco je napisao/la:Baš gledam listu slobodnih igrača, tačnije štopera sa našim papirima, Bukvalno ništa nemaš, najvrijedniji po TM-u slobodni štoper naš bivši igrač Hasanhodžić i Brekalo. Talašika prava. I ovo iz regiona ili tanko ili nerealno.
Salim se, logicno. Steta zbog onog malog sa probe, ali nesto se mora naci do prvenstva. Iskreno, nakon Ace i Bogdanovica mi smo jos jedino sa Graovcem bili mirni. Iako smo i njih trpili pola godine. Ako se sjecas onog derbija na Grbavici protiv njih, kad se nikako nisu mogli dogovoriti. Jedan pomjeri, drugi 40 metara od njega, onda u pola frke jedan drugog cuvaju. I nakon pola godine, niko im nista nije mogao. U paru su bili vrhunski.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
- lijevapolutka
- Kontakt:
ma samo jos stopera dovesti, pa da se pobijemo sa svima. imamo solidnu ekipu prema napprijed samo nam ta odbrana škripi. al se ne sekiram ova sezona je naša

moSa ljoŽe
- kerimatomic1921
- Kontakt: