Nije njemu do prilike.To je imao i u PHXu.Lik ima problema u glavi.Tracy3McGrady je napisao/la:Josh Jackson ako dobije pravu priliku može biti odličan. Bgm Memphisa radi odličan posaoNEZALAGANJE je napisao/la:The Grizzlies are trading Kyle Korver and Jevon Carter to the Suns for DeAnthony Melton, Josh Jackson 2020 second-round pick and 2021 conditional second-round pick, league **** tell ESPN.
Ode budala iz PHXa.
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad se sjetim da se ocekivalo od nas da uzmemo tog mentola,sreca pa okrenusmo na Tatuma
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Donnie Darko
- Kontakt:
Definiši pravu priliku?Tracy3McGrady je napisao/la:Josh Jackson ako dobije pravu priliku može biti odličan. Bgm Memphisa radi odličan posaoNEZALAGANJE je napisao/la:The Grizzlies are trading Kyle Korver and Jevon Carter to the Suns for DeAnthony Melton, Josh Jackson 2020 second-round pick and 2021 conditional second-round pick, league **** tell ESPN.
Ode budala iz PHXa.
Lik je jednostavno glup.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vjerovatno voli da duva puno.
Eto Lakersima Korvera kad ga Phoenix nabije nogom... jones ce opet uraditi uslugu jamesu i pokloniti mu igra koji mu itekako moze biti od koristi...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Žao mi je Meltona, ima lik potencijala da bude koristan defanzivni PG sa klupe. Bolji je on potez za Grizzliese nego Jackson.
Kakav je ovaj Jevon Carter??
Melton najbolji igrac od svih ukljucenih ovdje.Tracy3McGrady je napisao/la:Josh Jackson ako dobije pravu priliku može biti odličan. Bgm Memphisa radi odličan posaoNEZALAGANJE je napisao/la:The Grizzlies are trading Kyle Korver and Jevon Carter to the Suns for DeAnthony Melton, Josh Jackson 2020 second-round pick and 2021 conditional second-round pick, league **** tell ESPN.
Ode budala iz PHXa.
Al Memphis ove pickove ko Boston poceo skupljati.
Slazemo se znaci za prvo.Donnie Darko je napisao/la:Žao mi je Meltona, ima lik potencijala da bude koristan defanzivni PG sa klupe. Bolji je on potez za Grizzliese nego Jackson.
Carter nije nba igrac po meni. Ubrzo je out.
Zadnja izmjena: Justin, dana/u 03 jul 2019, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
jalen rose kaze da kawhi ostaje i potpisuje 1+1
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dobar u odbrani,ok playmaker,katastrofalan suterDonnie Darko je napisao/la:Žao mi je Meltona, ima lik potencijala da bude koristan defanzivni PG sa klupe. Bolji je on potez za Grizzliese nego Jackson.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dobar defanzivac,jak,ne pretjerano talentovan.Igrom i nesto jacom gradjom me podsjeca na onog Cartera iz DEN nekad,ako se sjecas?Donnie Darko je napisao/la:Žao mi je Meltona, ima lik potencijala da bude koristan defanzivni PG sa klupe. Bolji je on potez za Grizzliese nego Jackson.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa to ko MeltonNEZALAGANJE je napisao/la:Dobar defanzivac,jak,ne pretjerano talentovan.Igrom i nesto jacom gradjom me podsjeca na onog Cartera iz DEN nekad,ako se sjecas?Donnie Darko je napisao/la:Žao mi je Meltona, ima lik potencijala da bude koristan defanzivni PG sa klupe. Bolji je on potez za Grizzliese nego Jackson.
Sjećam se likom jer sam igrao NBA Live tih godina, djelom i ne nešto pretjerano ako ćeš iskreno
Sunsi

Najbesmislenija franšiza lige.
Melton je jedno tri puta veci potencijal od Cartera.
Najbesmislenija franšiza lige.
Melton je jedno tri puta veci potencijal od Cartera.
He stay 
Jalen kaze 99% ostaje. 2 godine i onda ima pravo na super max nakon 10 godina u ligi.
P. S. Upratite Raptors realgm forum. Nilad u zivotu vecu ludnicu nisam vidio

Jalen kaze 99% ostaje. 2 godine i onda ima pravo na super max nakon 10 godina u ligi.
P. S. Upratite Raptors realgm forum. Nilad u zivotu vecu ludnicu nisam vidio
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa tako nesto.Ocigledno je da ste se samo htjeli rijesiti ove dalabu od Jacksona.Donnie Darko je napisao/la:Pa to ko MeltonNEZALAGANJE je napisao/la:Dobar defanzivac,jak,ne pretjerano talentovan.Igrom i nesto jacom gradjom me podsjeca na onog Cartera iz DEN nekad,ako se sjecas?Donnie Darko je napisao/la:Žao mi je Meltona, ima lik potencijala da bude koristan defanzivni PG sa klupe. Bolji je on potez za Grizzliese nego Jackson.
Kakav je ovaj Jevon Carter??![]()
![]()
Sjećam se likom jer sam igrao NBA Live tih godina, djelom i ne nešto pretjerano ako ćeš iskreno
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Po meni mu to i jeste najrealnija opcija.Jednostavno,logicno je da branis titulu,logicno je i ovo za novac,iako mu je kocka sa njegovim zdravljem,ali mislim da bi ga TOR i u slucaju neke,ne daj Boze povrede,ispostovao ugovorom na vise godina.Mago je napisao/la:He stay
P. S. Upratite Raptors realgm forum. Nilad u zivotu vecu ludnicu nisam vidio![]()
Jel carter bacio onaj pas pogresan u wcf lakers nuggets il sam ga zamjenio s nekim haha
Bice i PO upitan ako se Kawhi ispusi.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma bi 100%. I da se povrijedi ispoštovali bi ga kao GSW Klaya.NEZALAGANJE je napisao/la:Po meni mu to i jeste najrealnija opcija.Jednostavno,logicno je da branis titulu,logicno je i ovo za novac,iako mu je kocka sa njegovim zdravljem,ali mislim da bi ga TOR i u slucaju neke,ne daj Boze povrede,ispostovao ugovorom na vise godina.Mago je napisao/la:He stay
P. S. Upratite Raptors realgm forum. Nilad u zivotu vecu ludnicu nisam vidio![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vrlo moguce,tad je igrao.MElloo je napisao/la:Jel carter bacio onaj pas pogresan u wcf lakers nuggets il sam ga zamjenio s nekim haha
@Epi Nije daleko od istine to.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
pa da dobije povjerenje trenera, da se uozbilji i da ne bude glup kao što kažeš. Talenat posjeduje svakako da bude All Star.Donnie Darko je napisao/la:Definiši pravu priliku?Tracy3McGrady je napisao/la:Josh Jackson ako dobije pravu priliku može biti odličan. Bgm Memphisa radi odličan posaoNEZALAGANJE je napisao/la:The Grizzlies are trading Kyle Korver and Jevon Carter to the Suns for DeAnthony Melton, Josh Jackson 2020 second-round pick and 2021 conditional second-round pick, league **** tell ESPN.
Ode budala iz PHXa.
Lik je jednostavno glup.
Anfernee "Penny" Hardaway #1