Za pare koje je plaćen, prevara.jasmin10 je napisao/la:Odigrao lose protiv Dinama, znaci prevara.
Talent je tu, al da je to sad nešto toliko posebno i da se on izdvaja toliko, nema teorije.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Za pare koje je plaćen, prevara.jasmin10 je napisao/la:Odigrao lose protiv Dinama, znaci prevara.
pogotovo napadaca.Torres Forlan Aguero Costa GriezmanDonnie Darko je napisao/la:Nisam upratio momka, ali znam bolje nego kladit se protiv Atletica kada dovode zamjenu za najboljeg igrača koji odlazi.
Mene oni bas zanimaju kakvi ce biti.Sta moze Lopategui uradit.Ja sam vjerovatno jedini navijac reala koji jos misli pozitivno o njemulet3 je napisao/la:Vrlo prometno u Sevilji ovo ljeto. Ocampos iz Marseja sedmo pojacanje.
Perez je baš napravio budalu od njega, poigrao se sa njegovom karijerom, al opet ne treba biti pregviše okrutan prema njemu...covjek je zaslužio još jednu šansu u Primeri. Ako yebeni Ernesto Valverde dogura do jedne Barce, onda i Lopategui zaslužuje second chance.MElloo je napisao/la:Mene oni bas zanimaju kakvi ce biti.Sta moze Lopategui uradit.Ja sam vjerovatno jedini navijac reala koji jos misli pozitivno o njemulet3 je napisao/la:Vrlo prometno u Sevilji ovo ljeto. Ocampos iz Marseja sedmo pojacanje.
Vrlo su upitna pojačanja koja je Atletico doveo u zadnje vrijeme, po meni je ovo jako loše odrađeno. Prvo nije ponuđen novi ugovor Godinu što je daleko najveća greška, pogotovo jer je na njegovo mjesto doveden nepoznat igrač i uz to tridesetogodišnjak tako da je uprava ispala kontradiktorna i bezobrazna. Rodri je također otišao i vidjet ćemo kako će ga Llorente zamijeniti. Herrera manje-više, barem je besplatno doveden. Felix je rizik, nije problem u novcima kojima je plaćen, ali niko ne može biti siguran kakav će biti. Može biti kao Carrasco, a može i biti strašan, vidjet ćemo. Volio bih da se dovede Oyarzabal, mislim da bi bilo bolje da se prvo išlo na njega. Potreban je i stoper kao što je Alvarez recimo, dva beka i još jedan napadač, nadam se Cavani.let3 je napisao/la:Pare od Gricka su samo preusmjerili na Felixa, doveli mladu zvijezdu od 19 godina, ulaganje za narednu dekadu. Ako mali bude rasturao (a hoce) ove pare ce biti smiješne zar par godina.
Umjesto Rodria doveli Lorentea, plus doveli Hereru besplatno iz Porta. Cholo uvijek složi ekipu.
Jeste Renan Lodi, ali treba dovesti i zamjene jer Filipe Luis više nije tu, a desno ostaje Arias jer Vrsaljko isto vjerovatno negdje ide.L-Train je napisao/la:Pa doveden je neki Brazilac na beku?
Falcao također.MElloo je napisao/la:pogotovo napadaca.Torres Forlan Aguero Costa GriezmanDonnie Darko je napisao/la:Nisam upratio momka, ali znam bolje nego kladit se protiv Atletica kada dovode zamjenu za najboljeg igrača koji odlazi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.