FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko sam ja cuo Letic se povrijedio ne igra protiv celtica
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
crnehorde je napisao/la:Koliko sam ja cuo Letic se povrijedio ne igra protiv celtica
Pa gdje se povrijedi, garant bježao od novinara, skrivajuci se.
Dobro jutro bordo nacijo, Besim Serbecic je nas novi stoper
Cisto sumnjam da ce upasti u ekipu odmah protiv Celtika, uglavnom dobili smo armirani beton u odbrani. Ne zanosite se da ce Kurdic igrati jer da je to bio plan vjerovatno bi se mali forsirao u pripremnim utakmicama.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
esprit24 je napisao/la:Dobro jutro bordo nacijo, Besim Serbecic je nas novi stoperCisto sumnjam da ce upasti u ekipu odmah protiv Celtika, uglavnom dobili smo armirani beton u odbrani. Ne zanosite se da ce Kurdic igrati jer da je to bio plan vjerovatno bi se mali forsirao u pripremnim utakmicama.
Iskreno ja nikad za njega čuo.
Kakav je gdje je zadnju sezonu igrao,valja li sta.
21.godina, karijeru poceo u Bratstvu iz Gracanice, zatim presao u Zvijezdu iz Gradacca, a nakon toga u Radnik gdje se igracki bas afirmisao nakon cega potpisuje za slavni Rosenborg. Sa Rosenborgom je osvojio sve sto se u Norveskoj moze osvojiti, istina nije bio standardan ali igrao je dosta utakmica. Takodje clan je mlade reprezentacije BiH i msm da je to za nas veliko pojacanje.amypitar je napisao/la:esprit24 je napisao/la:Dobro jutro bordo nacijo, Besim Serbecic je nas novi stoperCisto sumnjam da ce upasti u ekipu odmah protiv Celtika, uglavnom dobili smo armirani beton u odbrani. Ne zanosite se da ce Kurdic igrati jer da je to bio plan vjerovatno bi se mali forsirao u pripremnim utakmicama.
Djaba pojacanja, ako se ne dobije famozni certifkat za registraciju igraca 
-
belosevic28
- Kontakt:
Serbecic nije 100 %. Ne lozite raju bezze...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Zip je napisao/la:Djaba pojacanja, ako se ne dobije famozni certifkat za registraciju igraca
A još danas imamo fore za prijavu igrača.Bice ovo dobro za EL i našu Premijer ligu.
ThrillerHz je napisao/la:Sad kad se Kurdic pokaze, pa opet pokupi Husref zasluge
Ja ovdje sasvim rijetko pisem, ovaj info sam cuo od svog kuma koji veoma dobar prijatelj sa Besimom i jos juce ujutro su se culi i ovaj mu reko da dolazi kod nas.belosevic28 je napisao/la:Serbecic nije 100 %. Ne lozite raju bezze...
- ElCartel11
- Kontakt:
Lozi te kum malo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
michplatini
- Kontakt:
Za Seltik nema vise novih igraca sigurno(poslato je sve za vize i nema tu vise niko), tako da ima vremena za nastavak sezone i vjerovatno ce doci taj famozni stoper.Letic tesko da ce igrati protiv Seltika(vuce neku povredu vec duze).amypitar je napisao/la:Zip je napisao/la:Djaba pojacanja, ako se ne dobije famozni certifkat za registraciju igraca
A još danas imamo fore za prijavu igrača.Bice ovo dobro za EL i našu Premijer ligu.
Bgm mrka kapa protiv Seltica sa Dupovcem,i bez lijevog bučnog.Mene samo strah da nam ne ogade fudbal i da ne nastane raspad sistema znajući nas.
Onda ce biti prebacivanje odgovornosti, Musemic da su kasnila pojačanja,uprava na transakcije novca,a samo će navijači iskreno biti razočarani.
Nek nam je dragi Bog na pomoći.
Onda ce biti prebacivanje odgovornosti, Musemic da su kasnila pojačanja,uprava na transakcije novca,a samo će navijači iskreno biti razočarani.
Nek nam je dragi Bog na pomoći.
Koje sa nama do 2022.... besim kum reko .... zovi kuma pitaj jel taj besim doso u Sarajevo
Pa ne morate se bas sprdati sa ljudima koji samo objave nesto u nikakvoj losoj namjeri...Svi vriste daj ovo ,daj ono i kad vam neko javi da je cuo nesto onda ga podjbeavate tu...
Daj malo smanjite tu nervozu vise...
Bili smo u kontaktu sa dosta igrace,neki su potpisali,neki su imali nerealne uslove,od nekih smo sami odustali,a pojedinci su nas i zeznuli...
Sve u svemu ,fina je to ekipa i najveci favorit ponovo za titulu...
Pustite Upravu da radi,nije sve u negativi samo...
Daj malo smanjite tu nervozu vise...
Bili smo u kontaktu sa dosta igrace,neki su potpisali,neki su imali nerealne uslove,od nekih smo sami odustali,a pojedinci su nas i zeznuli...
Sve u svemu ,fina je to ekipa i najveci favorit ponovo za titulu...
Pustite Upravu da radi,nije sve u negativi samo...
joker90 je napisao/la:Sretan rođendan FK Sarajevu, khm..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
I to je tacno to sam cak i procitao jucer u nekom od medija jucer.crnehorde je napisao/la:Koliko sam ja cuo Letic se povrijedio ne igra protiv celtica
Mislim da je red danas šefu za rodjendan da mu "poklone" jednog kvalitetnog stopera.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Pitaristok
- Kontakt:
274minute u zadnjoj sezoni 2018, beze igrac, uz to i povrijeden je skoro godinuamypitar je napisao/la:esprit24 je napisao/la:Dobro jutro bordo nacijo, Besim Serbecic je nas novi stoperCisto sumnjam da ce upasti u ekipu odmah protiv Celtika, uglavnom dobili smo armirani beton u odbrani. Ne zanosite se da ce Kurdic igrati jer da je to bio plan vjerovatno bi se mali forsirao u pripremnim utakmicama.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 18 gostiju.