FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 04 jul 2019, 09:56

miky_hz je napisao/la:
crnehorde je napisao/la:Koliko sam ja cuo Letic se povrijedio ne igra protiv celtica
I to je tacno to sam cak i procitao jucer u nekom od medija jucer.

Mislim da je red danas šefu za rodjendan da mu "poklone" jednog kvalitetnog stopera.
Pa sta je u pitanju? Nesto ozbiljnije ili prolazno?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jul 2019, 10:02

ledesma je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
crnehorde je napisao/la:Koliko sam ja cuo Letic se povrijedio ne igra protiv celtica

Mislim da je red danas šefu za rodjendan da mu "poklone" jednog kvalitetnog stopera.
Nije nista ozbiljno,ali mozda se ne spremi za Celtic.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 04 jul 2019, 10:06

Pa jbt, ima li igrac da dodje kod nas a da se prvo ne povrijedi, pa sta je jel im neko na izlazu iz busa nogu podmetne pa padnu ne kontam
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 jul 2019, 10:09

Kad su naši čuli glasić kod Letića, trebali su znati da je krhak. :D
Bahati, bahati Željkan!
1946

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 jul 2019, 10:10

AngelDiMaria je napisao/la:Pa jbt, ima li igrac da dodje kod nas a da se prvo ne povrijedi, pa sta je jel im neko na izlazu iz busa nogu podmetne pa padnu ne kontam
Dosao povrijedjen druze. Drugacije ti dobar igrac nece doci vamo, osim da se vrati u formu
1946~

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 04 jul 2019, 10:25

Sretan rodjendan imperatoru, legendi, ikoni, bozanstvu, dozivotnom treneru, ime koje spomenes vezes odma Sarajevo, najbolji, najuspjesniji trener u historiji, jedan jedini, nenadjebivi HUSREF MUSEMIC! Ziv nam bio babukice jos dugo godina i uspjesno nas vodio. Ti si Sarajevo! #jedanjesef
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 jul 2019, 10:27

ThrillerHz je napisao/la:
AngelDiMaria je napisao/la:Pa jbt, ima li igrac da dodje kod nas a da se prvo ne povrijedi, pa sta je jel im neko na izlazu iz busa nogu podmetne pa padnu ne kontam
Dosao povrijedjen druze. Drugacije ti dobar igrac nece doci vamo, osim da se vrati u formu

Ma samo kad imaš lovu, svak će doći.Problem je sto ne možeš da dovedeš igrača,iz prosječnog hrvatskog kluba,kome je ugovor istekao.
Eto hoće da igra u Gorici, a neće u Sarajevu,meni to šuplja priča bgm.

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 04 jul 2019, 10:29

ledesma je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

Ma spreman ce biti za Celtic.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 jul 2019, 10:41

Kamuflazn je napisao/la:Sretan rodjendan imperatoru, legendi, ikoni, bozanstvu, dozivotnom treneru, ime koje spomenes vezes odma Sarajevo, najbolji, najuspjesniji trener u historiji, jedan jedini, nenadjebivi HUSREF MUSEMIC! Ziv nam bio babukice jos dugo godina i uspjesno nas vodio. Ti si Sarajevo! #jedanjesef
E svasta...Ko da sam na temi Mutavaca i ko da se pise za Amara... :facepalm:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 jul 2019, 10:43

Kamuflazn je napisao/la:Sretan rodjendan imperatoru, legendi, ikoni, bozanstvu, dozivotnom treneru, ime koje spomenes vezes odma Sarajevo, najbolji, najuspjesniji trener u historiji, jedan jedini, nenadjebivi HUSREF MUSEMIC! Ziv nam bio babukice jos dugo godina i uspjesno nas vodio. Ti si Sarajevo! #jedanjesef
Pasa, to mozes samo u svoje imati napisati i potpisati ;)

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 04 jul 2019, 10:54

I bas niko da skonta dozu sarkazma u postu?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 04 jul 2019, 11:06

Ma nemoj. Inace samo oni velicaju svoje legende, drugi navijaci po svijetu jok. Al baliluk pomjesan sa pitarskim neznanjem je opasna stvar. Vodi u propast.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 jul 2019, 11:09

Sretno Husrefu ziv i zdrav bio!!!
Ima li zvanicnoge spiska za europu??

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 04 jul 2019, 11:09

Dal je moguce da cemo i cetvrtu sezonu za redom igrati u istim dresovima i da cemo vjerovatno napraviti korigovanje oko fonta brojeva i prezimena. Gledam kuce sliku ivetica sa dresom istim dresom skojim cemo igrati protiv seltika a ja vec i zaboravio kad je ivetic igrao u Sarajevu. U vrijeme kad smo predstavili taj dres recimo ja nisam bio otac, a vec sad moj sin ima 16 mjeseci i vjerovatno ce do nove garniture moj Aduka krenuti u skolu :kafa: Pa brate ne mora biti Nike nadji nekog ko ce ti raditi dres svake sezone. Tu smo totalni amateri :puke:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 jul 2019, 11:13

Znaci sa Dupovcem idemo na Celtic. 7 protiv BMG, 8 Atalanta, nastavi niz :kafa:

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 04 jul 2019, 11:15

Ako sam ja dobro skontao mi smo potpisali ugovor sa zvanicnim zastupnikom Nikea. Eh, obzirom da je to navodno Sport Vision, oni su zastupnici i jos par brendova, Adidas, Umbro (mislim) i sl. Dajte makar da se prebacimo na Adidas, kad vec ne mozemo imati neke dresove po zelji.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 04 jul 2019, 11:19

Sretno šefu i da ponizimo škote :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 04 jul 2019, 11:21

Napapijri je napisao/la:Ako sam ja dobro skontao mi smo potpisali ugovor sa zvanicnim zastupnikom Nikea. Eh, obzirom da je to navodno Sport Vision, oni su zastupnici i jos par brendova, Adidas, Umbro (mislim) i sl. Dajte makar da se prebacimo na Adidas, kad vec ne mozemo imati neke dresove po zelji.
Ma brate svjestan sam ja da mi nemamo ugovor sa Nike-om kao sto ga imaju Inter, Barcelona ili Chelsea. Kako sam skonto plcamo nesto sitno a oni nam salju dresove za prvu ekipu i omladinski pogon. Meni samo nije jasno da se na tom lageru ne moze naci drugi bordo dres sa nekim drugim detaljem. Juce mi drug pitar kaze da sam perfekcionista ali to nije perfekcionizam jer po meni te tehnicke stvari osim igre najbolje daju sliku o klubu i ekipi.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 04 jul 2019, 11:23

Ja sam cuo da ce bijela i crna biti nove a bordo ostaje.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jul 2019, 11:24

Stroj1946 je napisao/la:Znaci sa Dupovcem idemo na Celtic. 7 protiv BMG, 8 Atalanta, nastavi niz :kafa:
Jap ali smo sa njim na terenu smo i dobacili do te famozne Borusije ,realno i Spahic tad da nam je igrao mozda bi eventualno 1 manje primili :) Nemozes tako reci ako gledamo igrao je i Mujakic protiv Atalante bio i losiji od Amera pa nece niko rece izgubili smo zbog Mujakica npr.

Realno ko god da bude stoper protiv Celtica ako ispred njih ti nemas neki dobar osigurac koji ce im olaksati i blokirati te prodore do samih stopera dzaba sve.To smo vidjeli i na pripremnim isto.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, DoktorXabaras i 9 gostiju.