FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 04 jul 2019, 11:26

Kako idu danas karte I dresovi u fan shopu,jucer je bilo zivo pravo.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 jul 2019, 11:28

miky_hz je napisao/la:
Realno ko god da bude stoper protiv Celtica ako ispred njih ti nemas neki dobar osigurac koji ce im olaksati i blokirati te prodore do samih stopera dzaba sve.To smo vidjeli i na pripremnim isto.
Kapiten :kafa: Usput ce da uziva kako rece :cool:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 jul 2019, 11:30

Što se utakmica bliži, mene sve više hastra novog debakla. Ljudi nas ozbiljno shvatili, a mi neozbiljni do bola. Bez zadnjeg veznog, sa desnim bekom na LB, sa stoperom koji je pouzdan ko limarija na Opelu, trener koji drži evropski rekord, sve nam se nagomilalo.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 jul 2019, 11:33

joker90 je napisao/la:Što se utakmica bliži, mene sve više hastra novog debakla. Ljudi nas ozbiljno shvatili, a mi neozbiljni do bola. Bez zadnjeg veznog, sa desnim bekom na LB, sa stoperom koji je pouzdan ko limarija na Opelu, trener koji drži evropski rekord, sve nam se nagomilalo.
I ovo je dio taktike :kafa:

Ja se samo radujem skandiranju cijelog stadiona, ukljucujuci i gostujuce naviace, PALESTINA :clap:

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 04 jul 2019, 11:35

Nece Seltik dati vise od 4 na kosevu a u Skotskoj Husref ima sansu da obori rekord
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 jul 2019, 11:35

Ja sam ubjedjen da necemo nastradati od Celtica, ne mislim da cemo proci al moze se igrati s njima. Treba se cuvati prekida i ne gubiti lopte na svojoj polovini a tu su oni jako agresivni tu ce nam nedostajati Crepulja. Moramo vjerovati i bodriti nas tim pa i u ovakvim situacijama gdje je protivnik objektivno dosta Jaci.

Kockoglavi

Post Postao/la Kockoglavi » 04 jul 2019, 11:36

Ja uopste nemam osjecaj za neki debakl. Ako i zijanimo n.b. bice minimalno

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 jul 2019, 11:36

Jedan Guardiola nije Božanstvo,jedan Guardiola nije Barcelona,jedan Ferguson,nije Božanstvo,jedan Ferguson nije M.United,Jedan Kllop nije Božanstvo,jedan Kllop nije Liverpool,...A kod nas Husref je i Božanstvo i klub i svetac i slava i život...
Jos malo pa cemo petkom na Džumu kod Husa umjesto u džamiju...
I jos ti napisu "baliliuk i neznanje..."
Hajde i to da sam procitao u životu,pa da shvatim da gore navedeno potice od izvora znanja ovog čovjecanstva...
:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Kockoglavi

Post Postao/la Kockoglavi » 04 jul 2019, 11:38

Jbg i zvezda liverpoola uze a kontali su svi da im je debakl. Treba odigrati muski najbolje sto se moze. Ako ovako gledamo debakl ovo ono, onda potpisati u obje tekme 0-3 i da neigramo nikako.

hase73
Kontakt:

Post Postao/la hase73 » 04 jul 2019, 11:40

Malo me nervira ova saga sa pojacanjima vec vise of mjesec dana. Cini mi se da smo doveli adekvatne zamjene za Mujakica i dobrog razbijaca umjesto Stanoja ova ekipa bi bila 50% jaca nego lani.

S drug strane, mislim da je jos uvjek rano za razocarenja i prozivke. Ja licno maksimalno vjerujem i Hadziji i Husrefu. Vec vise puta su pokazali da znau sta rade kad treba prepoznati igraca koji nam treba i da to rade odgovorno i hladne glave. Ne vjerujem ni da su finansije problem, sigurno od rata na ovamo klub nikad nije stajao na cvrscim nogama finasijske.

Mislim da je donesena strateska odluka da se ne napada Liga prvaka. Nemamo mi sta tu traziti jos kao sto nemamo sta traziti ni protiv Celtica. Meni licno je sasvim svejedno dali ispadamo sa 1:0 ili 8:0 u dvomecu.

S druge strane, ako se ove dvije zadnje pozicije odrade kako treba, ekipa moze biti bas vrhunska. Uopste nije nerealno napasti 3. pretkolo EL pa cak i baraz.

Ovak ekipa bi prekucala nasu ligu a da se ne oznoji a mogla bi se pofajtata i sa mnogim u Evropi:

Kovacevic (Dizdarevic)

Sabanovic (hebib) Lazic (Kurdic) BETON (Dupovac) Letic (Pidro/bilo ko, samo ne Hodzic)

Habibovic (Sisic) BETON (Djokanovic/Gavric) Milanovic (Tatar)

Oremus (Krste) Rahmanovic (Salcin)

Ahmetovic (Guzina)

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 04 jul 2019, 11:43

Vanja8 je napisao/la:Jedan Guardiola nije Božanstvo,jedan Guardiola nije Barcelona,jedan Ferguson,nije Božanstvo,jedan Ferguson nije M.United,Jedan Kllop nije Božanstvo,jedan Kllop nije Liverpool,...A kod nas Husref je i Božanstvo i klub i svetac i slava i život...
Hajde i to da sam procitao u životu,pa da shvatim da gore navedeno potice od izvora znanja ovog čovjecanstva...
Papak, Guardiola je trener u Man. City

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 jul 2019, 11:46

obiteljskicovjek je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:Jedan Guardiola nije Božanstvo,jedan Guardiola nije Barcelona,jedan Ferguson,nije Božanstvo,jedan Ferguson nije M.United,Jedan Kllop nije Božanstvo,jedan Kllop nije Liverpool,...A kod nas Husref je i Božanstvo i klub i svetac i slava i život...
Tupsone, govorim o onom sto je radio sa Barcelonom,pa ni Ferguson nije vise trener Uniteda...
Moram ti prevodioca nabaviti...
Idi po fakultetima i skupljaj škartove,ali prodaji Mutavcima,nemoj nama pokusavati... :stop:

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 04 jul 2019, 11:46

Aleksandar Subić sve bliže potpisu za FK Sarajevo.
Istekao ugovor sa Partizanom.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 04 jul 2019, 11:47

Kockoglavi je napisao/la:Jbg i zvezda liverpoola uze a kontali su svi da im je debakl. Treba odigrati muski najbolje sto se moze. Ako ovako gledamo debakl ovo ono, onda potpisati u obje tekme 0-3 i da neigramo nikako.
Tako je jerane, mene najvise boli sto su se nasi predali prije tekme, i veca cuda su se desavala, **** Island dobije ili x sa argentinom zato sto se ljudi bore i vjeruju i zato sto imaju plan a kod nas se igraci dovode gdje najvise skripi par dana prije tekme, ko da eto samo da se odigra i napuni dzep. Znam da je Celtic za nas svemirski brod al zasto makar se nepojacati defanzivno i veznog pa da mozemo se potuci, makar da se oznoje i pokazemo muda. Ovako ko eto odigrace se te dvije tekme i jos dvije i to je to. Makar sklopi ekipu za tekmu u euro ligi jer tu bi trebao da bude laksi protivnik. Dobar vezni i jedan igrac u odbrani i bolje ce biti dosta a mozda se prodje u euro ligi pa ispane win win i dzaba taj igrac jer dobre su pare
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 04 jul 2019, 11:50

Vanja8 je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:
Tupsone, govorim o onom sto je radio sa Barcelonom,pa ni Ferguson nije vise trener Uniteda...
Moram ti prevodioca nabaviti...
Idi po fakultetima i skupljaj škartove,ali prodaji Mutavcima,nemoj nama pokusavati... :stop:
:rol: :rol: :rol:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 04 jul 2019, 11:54

@Vanja nisam znao ovo za Fergusona.
Šta je sa Kllopom zar nije u Borusiji?

zeRoberto

Post Postao/la zeRoberto » 04 jul 2019, 11:54

Evo Mihojevica na posudbi u 2. Bundesligi. Moglo se vala i s njim nesto iskombinovat

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 jul 2019, 11:57

Ma sta ce kod nas. Nije lud. Druga Njemacka liga je top. Ima tamo sve. Po meni poslije Engleskog Championshipa, najbolja druga liga u Evropi.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 jul 2019, 11:58

obiteljskicovjek je napisao/la:@Vanja nisam znao ovo za Fergusona.
Šta je sa Kllopom zar nije u Borusiji?
Ovo sam i pisao radi tebe,znam ja da ti nista ne znas...
Pa dobro tajna i jeste da Ferguson nije u Unitedu,ali eto zjebah se pa napisah...
Razguli i ne repliciraj mi vise čkopi... :kafa:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 04 jul 2019, 12:01

Mi se vala nismo lige prvaka halalili, ja sam ubijeđen da ćemo mi izbaciti Seltika. Tako živim i tako će vazda bit. Ovi što govore da će Seltik proć', oni neće proć'.
Bolje i Rendžers nego cigani.
ISTINA ZA VEDRANA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.