SRETAN RODJENDAN IKONO, LEGENDO, BOZANSTVO!
ON VOLI SARAJVO PRAVI JE HORDAS HUSREF MUSEMIC JEDAN JE OD NAS!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

-1000000000000000000000000000000ThrillerHz je napisao/la:+1000000000000Samozdravlje je napisao/la:+1Kamuflazn je napisao/la:Sretan rodjendan imperatoru, legendi, ikoni, bozanstvu, dozivotnom treneru, ime koje spomenes vezes odma Sarajevo, najbolji, najuspjesniji trener u historiji, jedan jedini, nenadjebivi HUSREF MUSEMIC! Ziv nam bio babukice jos dugo godina i uspjesno nas vodio. Ti si Sarajevo! #jedanjesef
extazy je napisao/la:nadam se da se sprema lijepa koreografija na Kosevu, trebalo bi se nesto u fazonu djeteline sa 4 lista, kako je pokosi sotona nasa, nesto strasno treba napravit, obozavam ono sto su Delije radile, protiv Arsenala "zacepili top", protiv Kelna "stavili onog sto kolje koze sta vec", ideja dobra treba, budel sta politicki il za Srebrenicu opet ogadit cemi raju i Kosevo, nije dzenaza, utakmica je. Zamislite nasu sotonu preko cijelog sjevera i onom "kosom" prepolovi dijetelinu sa cetri lista, bilo bi unikatno
jarac koza sta ja znam djete sa betona, prvi put kad sam kravu vidio na more kad sam kreno umalo umro nisam od strahaVanja8 je napisao/la:extazy je napisao/la:nadam se da se sprema lijepa koreografija na Kosevu, trebalo bi se nesto u fazonu djeteline sa 4 lista, kako je pokosi sotona nasa, nesto strasno treba napravit, obozavam ono sto su Delije radile, protiv Arsenala "zacepili top", protiv Kelna "stavili onog sto kolje koze sta vec", ideja dobra treba, budel sta politicki il za Srebrenicu opet ogadit cemi raju i Kosevo, nije dzenaza, utakmica je. Zamislite nasu sotonu preko cijelog sjevera i onom "kosom" prepolovi dijetelinu sa cetri lista, bilo bi unikatno![]()
![]()
"Kolje koze..."
![]()
![]()
![]()
Valjda jarceve...![]()
![]()
extazy je napisao/la:jarac koza sta ja znam djete sa betona, prvi put kad sam kravu vidio na more kad sam kreno umalo umro nisam od strahaVanja8 je napisao/la:extazy je napisao/la:nadam se da se sprema lijepa koreografija na Kosevu, trebalo bi se nesto u fazonu djeteline sa 4 lista, kako je pokosi sotona nasa, nesto strasno treba napravit, obozavam ono sto su Delije radile, protiv Arsenala "zacepili top", protiv Kelna "stavili onog sto kolje koze sta vec", ideja dobra treba, budel sta politicki il za Srebrenicu opet ogadit cemi raju i Kosevo, nije dzenaza, utakmica je. Zamislite nasu sotonu preko cijelog sjevera i onom "kosom" prepolovi dijetelinu sa cetri lista, bilo bi unikatno![]()
![]()
"Kolje koze..."
![]()
![]()
![]()
Valjda jarceve...![]()
![]()
meni to sve isto hahah
Iz jedno i za drugo uefa ce poslati kaznu, na zalost.Napapijri je napisao/la:Za Srebrenicu u svakom slucaju treba podici parolu ili neki trans, koreografija se svakako nije dizala nikada maksuz za tu priliku. Siguran sam da ce biti i neka podrska Palestini.
i ja gledamElCartel11 je napisao/la:Kaze bude li sta za Srebrenicu ogadit ce mi raju
SedrenikHz je napisao/la:Sad iz kluba, uzimao sezonsku.
Šta je ono ba ludnica, niko ne uzima ispod 4,5 karata.
NIŠTA ISPOD 25 k
SVI SVI SVI
Neka ci.futi salju kazne, od toga ne treba odustajati. Da me neko ne protumaci drugacije, nije ovo ista situacija kao ona sa bakljama, pa da se ima osnove za raspravu povodom kazni. Ovo je nesto sto je ogroman, najveci, minus za Evropu generalno. Dopustiti nesto takvo pred ocima javnosti je nedopustivo, a jos gore bi bilo povinuti se pred ovima koji salju kazne.zagorski je napisao/la:Iz jedno i za drugo uefa ce poslati kaznu, na zalost.Napapijri je napisao/la:Za Srebrenicu u svakom slucaju treba podici parolu ili neki trans, koreografija se svakako nije dizala nikada maksuz za tu priliku. Siguran sam da ce biti i neka podrska Palestini.
Naravno, slazemo se, samo sam konstatovao kakva je praksa uefe.Napapijri je napisao/la:Neka ci.futi salju kazne, od toga ne treba odustajati. Da me neko ne protumaci drugacije, nije ovo ista situacija kao ona sa bakljama, pa da se ima osnove za raspravu povodom kazni. Ovo je nesto sto je ogroman, najveci, minus za Evropu generalno. Dopustiti nesto takvo pred ocima javnosti je nedopustivo, a jos gore bi bilo povinuti se pred ovima koji salju kazne.zagorski je napisao/la:Iz jedno i za drugo uefa ce poslati kaznu, na zalost.Napapijri je napisao/la:Za Srebrenicu u svakom slucaju treba podici parolu ili neki trans, koreografija se svakako nije dizala nikada maksuz za tu priliku. Siguran sam da ce biti i neka podrska Palestini.