FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 04 jul 2019, 13:26

CELTIC MORA PASTI!
slika
SRETAN RODJENDAN IKONO, LEGENDO, BOZANSTVO!
ON VOLI SARAJVO PRAVI JE HORDAS HUSREF MUSEMIC JEDAN JE OD NAS!
1946~

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 04 jul 2019, 13:27

Iz krajnosti u krajnost
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 jul 2019, 13:45

ThrillerHz je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Sretan rodjendan imperatoru, legendi, ikoni, bozanstvu, dozivotnom treneru, ime koje spomenes vezes odma Sarajevo, najbolji, najuspjesniji trener u historiji, jedan jedini, nenadjebivi HUSREF MUSEMIC! Ziv nam bio babukice jos dugo godina i uspjesno nas vodio. Ti si Sarajevo! #jedanjesef
+1
+1000000000000
-1000000000000000000000000000000 :thumbdown:

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 04 jul 2019, 13:49

Šuhva mi, odigraćemo ko pič'ke , a dobićemo 3:1 :rol: :rol:
Borbeno kom' opanci kom' obojci :opaopa:
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 04 jul 2019, 14:10

nadam se da se sprema lijepa koreografija na Kosevu, trebalo bi se nesto u fazonu djeteline sa 4 lista, kako je pokosi sotona nasa, nesto strasno treba napravit, obozavam ono sto su Delije radile, protiv Arsenala "zacepili top", protiv Kelna "stavili onog sto kolje koze sta vec", ideja dobra treba, budel sta politicki il za Srebrenicu opet ogadit cemi raju i Kosevo, nije dzenaza, utakmica je. Zamislite nasu sotonu preko cijelog sjevera i onom "kosom" prepolovi dijetelinu sa cetri lista, bilo bi unikatno

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 jul 2019, 14:21

extazy je napisao/la:nadam se da se sprema lijepa koreografija na Kosevu, trebalo bi se nesto u fazonu djeteline sa 4 lista, kako je pokosi sotona nasa, nesto strasno treba napravit, obozavam ono sto su Delije radile, protiv Arsenala "zacepili top", protiv Kelna "stavili onog sto kolje koze sta vec", ideja dobra treba, budel sta politicki il za Srebrenicu opet ogadit cemi raju i Kosevo, nije dzenaza, utakmica je. Zamislite nasu sotonu preko cijelog sjevera i onom "kosom" prepolovi dijetelinu sa cetri lista, bilo bi unikatno
:rol: :rol: :rol: "Kolje koze..." :rol: :rol: :rol:
Valjda jarceve... :urnebes: :urnebes: :urnebes:

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 04 jul 2019, 14:23

Hajde Besime vise!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 04 jul 2019, 14:25

Vanja8 je napisao/la:
extazy je napisao/la:nadam se da se sprema lijepa koreografija na Kosevu, trebalo bi se nesto u fazonu djeteline sa 4 lista, kako je pokosi sotona nasa, nesto strasno treba napravit, obozavam ono sto su Delije radile, protiv Arsenala "zacepili top", protiv Kelna "stavili onog sto kolje koze sta vec", ideja dobra treba, budel sta politicki il za Srebrenicu opet ogadit cemi raju i Kosevo, nije dzenaza, utakmica je. Zamislite nasu sotonu preko cijelog sjevera i onom "kosom" prepolovi dijetelinu sa cetri lista, bilo bi unikatno
jarac koza sta ja znam djete sa betona, prvi put kad sam kravu vidio na more kad sam kreno umalo umro nisam od straha

meni to sve isto hahah

meni je ubjedljivo najjaca koreografija kad je Zvezda izubila prvu 4 0 u gostima, a na Marakani preko cijelog sjevera semafor 5 0, ljudi imaju strasne ideje, mozemo i mi nesto uradit sto ce obic svijet samo treba slifa imat
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 04 jul 2019, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 jul 2019, 14:29

extazy je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
jarac koza sta ja znam djete sa betona, prvi put kad sam kravu vidio na more kad sam kreno umalo umro nisam od straha

meni to sve isto hahah
:kralj:
:bow: :bow: :bow:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 jul 2019, 14:32

Kaze bude li sta za Srebrenicu ogadit ce mi raju :facepalm:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 04 jul 2019, 14:34

Za Srebrenicu u svakom slucaju treba podici parolu ili neki trans, koreografija se svakako nije dizala nikada maksuz za tu priliku. Siguran sam da ce biti i neka podrska Palestini.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jul 2019, 14:38

Celtic je kaznjen cini mi se 10 hiljada eura zbog tih zastava Palestine.Ja nisam za bilo sta sto moze finansijski ostetiti nas klub taman da je ta podrska za mene licno a da znam da ce klub za istu popusit kaznu,ali to je samo moje misljenje kao pojedinca.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 jul 2019, 14:43

Napapijri je napisao/la:Za Srebrenicu u svakom slucaju treba podici parolu ili neki trans, koreografija se svakako nije dizala nikada maksuz za tu priliku. Siguran sam da ce biti i neka podrska Palestini.
Iz jedno i za drugo uefa ce poslati kaznu, na zalost.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 04 jul 2019, 14:44

Otisli : Kapic,Adukor,Pavlovic,Sofranec,Crepulja,Bekic,Mujakic,Lelic , ?
Dosli : Gavric , Oremus , Guzina , Milovanovic i Letic Po mom skromnom misljenju do sada mi djeluje kao poprilicno kresanje troskova . Milovanovic i Letic dobri PL-igraci . Ovi plavi nepoznanica , ko ce mu ga znati ,vjerujem da ih Hadzic i Musemic nisu "nako" angazovali . Steta za Stanojevica i Pidru :plac: . Gdje bi nam bio domet sa njima .
Mozda je pravo vrijeme produziti ugovor sa Stanojevicem . Da li smo favoriti za titulu sa ovim rosterom ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 04 jul 2019, 14:46

ElCartel11 je napisao/la:Kaze bude li sta za Srebrenicu ogadit ce mi raju :facepalm:
i ja gledam :facepalm:
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 jul 2019, 14:48

SedrenikHz je napisao/la:Sad iz kluba, uzimao sezonsku.
Šta je ono ba ludnica, niko ne uzima ispod 4,5 karata.

NIŠTA ISPOD 25 k

SVI SVI SVI

Ja sam jučer bio,leti lova na sve strane bgm.
Kupuje raja karte,sezonske, fan shop radi ko lud.Meni bgm nije jasno gdje idu one pare jbt.Koliko li je jug znali iko.
Pa od Seltica ćemo uzeti više para, ko sto pola prvoligaša ima budžet.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 04 jul 2019, 14:48

zagorski je napisao/la:
Napapijri je napisao/la:Za Srebrenicu u svakom slucaju treba podici parolu ili neki trans, koreografija se svakako nije dizala nikada maksuz za tu priliku. Siguran sam da ce biti i neka podrska Palestini.
Neka ci.futi salju kazne, od toga ne treba odustajati. Da me neko ne protumaci drugacije, nije ovo ista situacija kao ona sa bakljama, pa da se ima osnove za raspravu povodom kazni. Ovo je nesto sto je ogroman, najveci, minus za Evropu generalno. Dopustiti nesto takvo pred ocima javnosti je nedopustivo, a jos gore bi bilo povinuti se pred ovima koji salju kazne.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 04 jul 2019, 14:49

Ma nisam vala ni ja za te Palestine i izmisljanja, samo Sarajevo samo Horde i cao. Treba da pusimo kazne od uefe zbog necega sto niko promijeniti nece do sudnjeg dana. Iskreno mi je zao, al nas glas, nasa parola to nece ni taknuti bilo koga osim nas, po usima naravno. Al ne opet nismo mi koji odlucujemo sta ce biti i kako ce izgledati tribina nego HZ, tako da ne treba polemisati o tome.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 jul 2019, 14:52

Boli me KHURAC sto ce ostetiti finansisjki! Treba imati obraza i solidarnosti. Za Srebrenicu OBAVEZNO, a i za Palestinu!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 jul 2019, 14:55

Napapijri je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Neka ci.futi salju kazne, od toga ne treba odustajati. Da me neko ne protumaci drugacije, nije ovo ista situacija kao ona sa bakljama, pa da se ima osnove za raspravu povodom kazni. Ovo je nesto sto je ogroman, najveci, minus za Evropu generalno. Dopustiti nesto takvo pred ocima javnosti je nedopustivo, a jos gore bi bilo povinuti se pred ovima koji salju kazne.
Naravno, slazemo se, samo sam konstatovao kakva je praksa uefe.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Marsiano i 15 gostiju.