FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ima i od mene sta god hoce nek je otisao
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ustati i reci Hadzija!
-
duplakruna46
- Kontakt:
Neka igre pocnu. Dobrodosao Besime!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Sta mislite treba li nam neka pripremna utakmica ovih dana protiv "slabijeg" protivnika da vidimo ove nove igrače
Gdje pise za Besima?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
https://sportsport.ba/fudbal/pao-dogovo ... evo/324781zlo87 je napisao/la:Gdje pise za Besima?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
već je dogovorena
u kampu se igra
eh ja se još nadam destruktivcu, al to može i poslije škota

u kampu se igra
eh ja se još nadam destruktivcu, al to može i poslije škota
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Protiv Mutavaca na Grbavici ,mislim da je to,to...adi3125 je napisao/la:Sta mislite treba li nam neka pripremna utakmica ovih dana protiv "slabijeg" protivnika da vidimo ove nove igrače
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Kakve smo sreće u toj tekmi u kampu će nam se neko bitan povrijediti.
Obložiti ih kakvom spužvom, pa onda pustiti da igraju.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Neka me bolest pritisla ovih dana al ovih par lijepih vijesti i evo odma na nogama.
Evo vam venamahrabrih vratite nam @alenaškoru i haseta a za bruce leea mi svejedno njega poslati u mostar na posudbu.
Evo vam venamahrabrih vratite nam @alenaškoru i haseta a za bruce leea mi svejedno njega poslati u mostar na posudbu.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 04 jul 2019, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Meni vala prosjek ovo rijesenje sa Besimom. Ok na posudbu ga dovesti da imamo nekoga vec kao 2 stopera. Ovaj vjerojatno kvalitet ali nije igrao dugo i bum pravo na Celitic, osim toga od njega nista poslije. Mada s obzirom da je dupi trebao igrati, bolje i ovo..
neka jbm ti Šemsujoker90 je napisao/la:Kakve smo sreće u toj tekmi u kampu će nam se neko bitan povrijediti.Obložiti ih kakvom spužvom, pa onda pustiti da igraju.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
29.04.2019. sam ovo napisao. Hvala Hadžiji na ovomebodi123 je napisao/la:Pitanje je da li on želi da se vrati u ovaj hrkljus od lige. Ustvari nije pitanje, ne želi sigurno ukoliko nadje bilo kakvu drugu opciju vani, a vjerujem da može i hoće naći. Primanja koja ima u Rosenborgu kod nas neće nikad imati. A mlad je, vjerovatno će ga menadzer progurati na kakvu posudbu u Norveskoj ligi ili okolici dok ne sazrije ako u Rosenborgu nema mjesta trenutno. Inače je mali fakat strasan potencijal i ukoliko se pravilno razvije Rosenborg će mu bit samo odskočna daska za jače lige i ekipe.Mokes je napisao/la:Besim Šerbečić od početka norveške lige nema nastupa, prve dvije utakmice na klupi, ostale 3 ni na klupi. Šta mislite o njemu kao potencijalnoj zamjeni za Nihada. Svakako skupa igraju u mladoj reprezentaciji. Ima ugovor do 31.12. 2021., a rečeno je da bi se moglo platiti i neko obeštećenje na ljeto. Vjerujem da bi Rosenborg prihvatio. Mlad je igrač, mogao bi se opet prodati kroz koju sezonu ako povrati željenu formu.
Evo, momčino, ipak dođe iako si bio skeptičan
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Hvala, al dok ne bude zvanicno, polahko.benko21 je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/pao-dogovo ... evo/324781zlo87 je napisao/la:Gdje pise za Besima?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
ovaj dres treba i nama biti
ovi Bordo
u red bulla

ovi Bordo

Denchi je napisao/la:ovaj dres treba i nama biti
ovi Bordou red bulla
Isto sam pomislio! Top su..
-
Inspiracija
- Kontakt:
Mozemo li ocekivati Oremusa u prvih 11 protiv Celtica?
ne vjerujem punih 90 minuta, možda 50m-satInspiracija je napisao/la:Mozemo li ocekivati Oremusa u prvih 11 protiv Celtica?
Koliko vidim Serbecic ce biti najvisociji u ekipi,momcina je bas sa ovih svojih 1.94.Bogami pored njega i Lazica malo ce se ko fizicki naigrati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".