FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 04 jul 2019, 15:47

Sve ovo jako lijepo djeluje na papiru, al u praksi nije bas tako. Lazic ce u najboljem slucaju po nas otici do zimske pauzu, Besim se na ljeto vraca nazad u Norvesku i opet jovo na novo trazimo dva stopera. Poziciju dva stopera koja je po meni najbitnija u timu i koju trebas sto manje da mijenjas.
Al hajd nek se i to zavrsilo i doveo stoper pa makar i na posudbu

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 04 jul 2019, 15:48

Samo da zdrav abd i jos vezni i to je to Hazdija
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 04 jul 2019, 15:50

Ko je ovaj ? Pade transfer iz cist neba ko ovaj pljusak sad u rajvoSa, ne znam nista o momku, ko zna nek napise
Bolji je od Dupovca kako god

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 04 jul 2019, 15:54

ado-hz je napisao/la:Sve ovo jako lijepo djeluje na papiru, al u praksi nije bas tako. Lazic ce u najboljem slucaju po nas otici do zimske pauzu, Besim se na ljeto vraca nazad u Norvesku i opet jovo na novo trazimo dva stopera. Poziciju dva stopera koja je po meni najbitnija u timu i koju trebas sto manje da mijenjas.
Ne mora da znaci uopste, prvog zadrzis novim ugovorom drugog odkupis. Za Besima sam siguran da ce tako i bit

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 jul 2019, 15:54

miky_hz je napisao/la:Koliko vidim Serbecic ce biti najvisociji u ekipi,momcina je bas sa ovih svojih 1.94.Bogami pored njega i Lazica malo ce se ko fizicki naigrati.
odmah si isključio po bitnih špiceva lige(Hadžić,Lendrić,Bagarić,Zukić,A.Todorović,Dilaver,Krpić)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 04 jul 2019, 15:56

Fudo je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:]Besim na putu prema Bosni :opaopa: :opaopa: :beba: :beba:
Jeli pjeske :D
Kako god bitno je da nekako stigne do Titove :kafa:[/quote]
Prije prelaznog roja ako je moguce :mrgreen:[/quote]

Rekoh ja @esprit24 nece napisati nesto u sto nije siguran . Ono sto mu zamjeram :rol: , sto nije modni kreator . Sve ostalo cista 5 .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 jul 2019, 15:57

VenamaHrabrih je napisao/la:Ja kupih karte i odoh sa sinčinom na tekmu. Spektakl je spektakl i ne treba ga propustati.
No, imam zamjerku na rad administratora ovog foruma i sad cu je izreci i to ce biti moj zadnji post ovdje.
Naime, Mortem, u zadnje vrijeme, brise moje postove. Sinoc mu uputih privatnu poruku da mi objasni razloge, međutim isti se nije udostojio da odgovori, nego je i tu poruku obrisao. Time je potvrdio moje, odranije, osnovane sumnje da je i rasista i nacionalista. Sad mu mogu dodati i epitet pakash, jer ga je sveosve zasluzio. I to onaj pravi sjevernokorejski pionir-pakash koji laje na sva druga misljenja koja se ne poklapaju sa uvrijezenim mainstreamom.
Zasto je nacionalista?
Pa pred utakmicu sa albanskim Partizanijem napisao je: gazi šiptare!, ne sankcioniše potpise tipa: boja dresa - boja fesa, kao i potpise koji izravno pozivaju na istrebljenje drugih i drugacijih u smislu da su Hrvati i Srbi stranci u BiH i to od strane nakog turskog apologeta i da ne nabrajam dalje.
Zasto je rasista? Pa iz jednostavnog razloga sto dozvoljava postove koji etiketiraju ljude druge boje koze kao crnje, nigere, čamuge itd.
Ja ne podrzavam Palestinu. Podrzavam Izrael, kao i svaku drzavu koja ima parlamentarnu demokratiju, svemirski program i najvise nobelovaca po glavi stanovnika. Ali, moji postovi se brišu, a dozvoljavaju se oni koji podrzavaju naku poluterorističku tvorevinu.
Ali, da skratim priču. Latentni nacionalizam je uveliko prisutan, kako na stationu, a tako i ovde još više. Čak šta više, ovdje je jedva prikriven. Između ostalog, to je razlog sve manje posjete na stadionu. Naravno, zadojeni pojedinci to ne mogu da vide.
Necu pominjati infantilne ankete i par likova koji carine ovaj forum.
Uglavnom, stidim se kad vidim ko je sve navijač Sarajeva.
Meni moj ponos, odgoj i obrazovanje ne dozvoljava biti dio tog i takvog društva.
Sretno!
P.S. MoHrteme, pozuri obrisati ovo. Partija to od tebe zahtijeva!
Ne mogu da više šutim na silne uvrede koje si mi uputio i koje sam ignorisao do sad, sada to prestaje zatucani jadu.
Privatnu poruku mi nikada nisi poslao i to je laž koja se može provjeriti vrlo lagano, pozvat ćemo vlasnika foruma da vidi jesi li ti nešto meni poslao i da li sam ja to nekako obrisao (ja uopće ne mogu obrisati privatne poruke, niko nema utjecaj na to pa ni vlasnik), je li dogovoreno? Da vidimo ko laže a ko je pri sebi. Imam i inbox kao dokaz za poruke koje sam primio.
Te epitete možeš svojoj porodici dodavati ili kome si već navikao, meni nećeš, je l' ti jasno bolesnik?
Obrisao sam ti postove vezano za Palestinu i obrisao sam post momka koji je rekao da te treba prebiti, brisao sam od svakoga na tu temu jer se tako razvije nepotrebna rasprava.
Tvoje je pravo da podržavaš Izrael a ne ''naku poluterorističku tvorevinu'' kako si već rekao i to ti niko ne može zabraniti ali postove kako će te neko prebiti sam brisao kao i one koji pišu gluposti vezano za to.
Tvoj odgoj i ponos ne postoje jer si ti ustvari latentni nacionalista koji je ljut na sebe do 12 a poslije toga na sve ostale. Ja ti nisam kriv jer imaš poslovnih/porodičnih problema i to više nećeš ispoljavati na ovom forumu, puštao sam te dugo jer sam i sam uvidio da imaš nekih određenih problema ali pošto si ovoliko bezobrazan i jadan to sada prestaje. Naravno da nisi dio ovakvog društva i nikad i nećeš biti, nije baš teško biti nivo iznad tebe.
Ne moram brisati ovo, nikakve partije ne možeš meni pripisati. Razumijem što pišeš ovakve gluposti jer sam odavno uvidio da imaš problema ali je l' ti mene planiraš uvrijediti sa tim partijama ili šta?
Sreća pa si ovoliko plitak i neobrazovan pa i ne znaš ko sam i šta sam i šta ustvari radim.
Ovo sam ti odgovorio sve u jednom za silne gluposti i uvrede kojima se koristiš jer imaš personalnih problema, nadam se da će sve riješiti pa da konačno dođeš malo sebi mada je možda i kasno.
Onaj biser kako ''tvoj'' klub smrdi na rasizam jer je Adukor odbio da produži ugovor je samo jedan od pokazatelja da nešto nije u redu s tobom, dozovi se malo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 04 jul 2019, 15:58

Eto dodje Besim, na sta sad da se zalimo ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 04 jul 2019, 15:58

Dok zvanicna ne objavi ne treba se zalijetati..mada me brine njegovo grijanje klupe ali hajd nema veze..bolji je od onog

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 04 jul 2019, 15:59

Budel 70% ko Lazic imat cemo odbranu ko Atletiko Madrid hah

U kakvoj je formi to je najveci problem, da je igrac dobar jest, ne bi bio u Rosenburgu da ne zna, kako god moramo angazovat jos jednog stopera i to bi bilo vrh

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 jul 2019, 16:00

ado-hz je napisao/la:Sve ovo jako lijepo djeluje na papiru, al u praksi nije bas tako. Lazic ce u najboljem slucaju po nas otici do zimske pauzu, Besim se na ljeto vraca nazad u Norvesku i opet jovo na novo trazimo dva stopera. Poziciju dva stopera koja je po meni najbitnija u timu i koju trebas sto manje da mijenjas.
ma svejedno ti i da si doveo nekog da valja i bez posudbe ode on za sezonu opet eto sam si lazica naveo kao primjer. Mene jedino brine sto ce mozda malo sporija odbrana biti tu je nihad puno znacio al opet za nasu ligu to nije problem.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 jul 2019, 16:01

Lik je napisao/la:Eto dodje Besim, na sta sad da se zalimo ?
A nema nam ni Anele vise...
Jedino mi nje žao... :damn:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 jul 2019, 16:03

Lik je napisao/la:Eto dodje Besim, na sta sad da se zalimo ?
Hebib? :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 04 jul 2019, 16:03

extazy je napisao/la:Budel 70% ko Lazic imat cemo odbranu ko Atletiko Madrid hah

U kakvoj je formi to je najveci problem, da je igrac dobar jest, ne bi bio u Rosenburgu da ne zna, kako god moramo angazovat jos jednog stopera i to bi bilo vrh
Ja sam licno sa momkom trenirao u mladjim generacijama. Momak je sa malog sela blizu Gracanice, od malih nogu je 100% bio predan sportu i treningu, apsolutno nista drugo. Lijepo odgojen, nije ufuran niti tipicni fudbaleri, ima nevjerovatan potencijal i sigurno ce ga i pokazati sada kad dobije sansu. Nadam se da cete mu otkupiti ugovor i onda ga prodati za godinu, dvije, jer vas sigurno nece razocarati ako dobije pravu priliku.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 04 jul 2019, 16:04

Jos zadnji vezni za 3.pretkolo EL i domaceg takmicenja. Definitivno cemo postati jacj nego prosle sezone. Povedi nas, sefe, do nove duple!

P.S. Nisam vidio, hoce li Serbecic moci nastupiti u utorak?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 04 jul 2019, 16:05

fera je napisao/la:
ma svejedno ti i da si doveo nekog da valja i bez posudbe ode on za sezonu opet eto sam si lazica naveo kao primjer. Mene jedino brine sto ce mozda malo sporija odbrana biti tu je nihad puno znacio al opet za nasu ligu to nije problem.
Da, slazem se brate....ko malo odskoci i odigra malo bolje ili sjajno kao Nihad....odeeeeee

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 jul 2019, 16:05

Napapijri je napisao/la:Jos zadnji vezni za 3.pretkolo EL i domaceg takmicenja. Definitivno cemo postati jacj nego prosle sezone. Povedi nas, sefe, do nove duple!

Izgleda da je već prijavljen za nastupe.. ako i nekim slučajem nije onda ćemo iskoristiti ono 24h prije utakmice.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 jul 2019, 16:06

Napapijri je napisao/la:Jos zadnji vezni za 3.pretkolo EL i domaceg takmicenja. Definitivno cemo postati jacj nego prosle sezone. Povedi nas, sefe, do nove duple!

hoće prijavit će ga danas
zato je bio silenzio
posudbu ti može pojebat svaki klub maltene

TheNorthFace
Kontakt:

Post Postao/la TheNorthFace » 04 jul 2019, 16:06

Hebib(Dusan)-Lazic-Besim-Letic

Jao linije :tokralju: :kafa:
1946

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 jul 2019, 16:08

TheNorthFace je napisao/la:Hebib(Dusan)-Lazic-Besim-Letic

Jao linije :tokralju: :kafa:
+ Šabanović-Dupovac-Kurdić-Pidro
:thumbup: :kafa:

još da se uigraju ejs

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Napapijri, OzmoodPinglewood i 33 gosta.