Ma potego ne potego cinjenica je da je sta god da se uradi ili napravi ovaj ce srati po tome. Eto vidis kako se odjednom upali i sve zna ko radi u Telemachu, ko je referent, sta je s fan shopom, kako cemo zavrsiti sezonu, kako su pitari i svinje prejaki...Pa koji **** smara vise o tome. Sta sad trebamo svi napisati tako je brate ispadamo, gasimo se, sve je otislo u **** da bi on prestao kmecati iz posta u post. Napisi brate **** smo, ne valja nista i to je to. Sve ok. Sta smaras iz minute u minutu istim glupostima. Ovo je onaj lobotomac koji se navlazi kad miske kaze bosanska marka, poslovni proces i slicne njemu strane rijeci. Zato vrlo dobro poznaje sve sta se desava u klubu, ko kad s kim i gdje. **** vucica kakvu je onaj masineriju debila napravio. Nek mi se napuse kurca svi zajedno.
Eto necu vise o tome ni o bilo cemu drugom. Boli me **** nek i ovdje bude sasvim ok da se pljuje po Amaru, titulama, klubu, bivsim igracima, sadasnjim igracima.

Edit: Glupane napisao sam za danas, samo o igracima i timu sam pisao, dok se ti nisi upalio kao misketov hemoroid. Boli me kita eto vrti samo pricu amar lopov, amar kamatar, svi lopovi, badzak lopov, samo ker senad dobar. Mrs smece jedno.