2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Warren može biti strašan igrač
Jedino ako u Spurse ode.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Cris Carter: After very impressive meetings with the Toronto Raptors and others yesterday, reigning NBA Finals MVP Kawhi Leonard and his team haven’t made a decision and there won’t any announcement TODAY. Enjoy the 4th of July #KawhiWatch
Odmoriti i večeras znači od skrolanja po twitteru
Odmoriti i večeras znači od skrolanja po twitteru
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
I see what you did there.gaston je napisao/la:Jedino ako u Spurse ode.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I ako Liverpool uzme PL. 
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Zvanično Clippersi otpali, Lakersi bili favoriti do sastanka sa Torontom, navodno i Drake bio
, obećao mu album
sad su šanse 50% - 50% trebao danas objaviti ali još se konta, ustvari njemu je bitno kako će njih trojica frcerati zajedno, koliko kome minuta lopte u sl.
- kontrasviju
- Kontakt:
Ma znalo se to za Clipperse čim su ovi svi veliki FA potpisali za druge timove. Mislim da će Kawhi nekad sutra oko 4-5 po našem objaviti gdje ide.Kobe Bryant je napisao/la:Zvanično Clippersi otpali, Lakersi bili favoriti do sastanka sa Torontom, navodno i Drake bio, obećao mu album
sad su šanse 50% - 50% trebao danas objaviti ali još se konta, ustvari njemu je bitno kako će njih trojica frcerati zajedno, koliko kome minuta lopte u sl.
1921
Ma u lakerse ce izgleda jbg steta.Pametan potez sa njegove strane 4 titule do 30-te plus moze pokupit i DPOY.kontrasviju je napisao/la:Ma znalo se to za Clipperse čim su ovi svi veliki FA potpisali za druge timove. Mislim da će Kawhi nekad sutra oko 4-5 po našem objaviti gdje ide.Kobe Bryant je napisao/la:Zvanično Clippersi otpali, Lakersi bili favoriti do sastanka sa Torontom, navodno i Drake bio, obećao mu album
23
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma ja izgledaGOAT je napisao/la:Ma u lakerse ce izgleda jbg steta.Pametan potez sa njegove strane 4 titule do 30-te plus moze pokupit i DPOY.kontrasviju je napisao/la:Ma znalo se to za Clipperse čim su ovi svi veliki FA potpisali za druge timove. Mislim da će Kawhi nekad sutra oko 4-5 po našem objaviti gdje ide.Kobe Bryant je napisao/la:Zvanično Clippersi otpali, Lakersi bili favoriti do sastanka sa Torontom, navodno i Drake bio, obećao mu album
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
bb
Ja bi volio da ne dodje bgm,jer ce idioti s.rat o supertimu a Lakersi su i bez njega najbolja ekipa.
BIG FACT
23
- Nail for Real
- Kontakt:
Dobar je McConell sta pricasAtlaZ je napisao/la:Sve gori od goreg.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Not great, not terrible..Nail for Real je napisao/la:Dobar je McConell sta pricasAtlaZ je napisao/la:Sve gori od goreg....
Hajde Autisticni objavi vise ono sto svi vec znamo. 
I od ovog nesto ocekivati.
I od ovog nesto ocekivati.
Breaking: Michael Porter Jr. suffered a left knee sprain during a scrimmage Wednesday night, and is unlikely to play in Las Vegas Summer League.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Justin je napisao/la:I od ovog nesto ocekivati.
Breaking: Michael Porter Jr. suffered a left knee sprain during a scrimmage Wednesday night, and is unlikely to play in Las Vegas Summer League.

U gradu LA ili?GOAT je napisao/la:
bb
Ja bi volio da ne dodje bgm,jer ce idioti s.rat o supertimu a Lakersi su i bez njega najbolja ekipa.
BIG FACT
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako se kojim slucajem broussardov report ispostavi netacnim i kawhi ode u klipe,onda ni u gradu nisuBrokula je napisao/la:U gradu LA ili?GOAT je napisao/la:
bb
BIG FACT
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- kontrasviju
- Kontakt:
BosniaBoston je napisao/la:Ako se kojim slucajem broussardov report ispostavi netacnim i kawhi ode u klipe,onda ni u gradu nisuBrokula je napisao/la:U gradu LA ili?GOAT je napisao/la:
bb
BIG FACT
1921
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bit ce vama kuknjava kad sutra zabije kawhi glavićkontrasviju je napisao/la:kuknjava
- kontrasviju
- Kontakt:
Meni vala neće. Ja sam svjestan da se vraća u Raptorse. Samo je pitanje kako ćemo ispuniti ostatak rostera.BosniaBoston je napisao/la:Bit ce vama kuknjava kad sutra zabije kawhi glavićkontrasviju je napisao/la:kuknjava
A ti slabo šta dobijaš s njegovim povratkom u TOR
1921
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dobijam u navijackom smislu.Ako dode u Lakerse,pozicija najtrofejnije fransize je ugrozenakontrasviju je napisao/la:Meni vala neće. Ja sam svjestan da se vraća u Raptorse. Samo je pitanje kako ćemo ispuniti ostatak rostera.BosniaBoston je napisao/la:Bit ce vama kuknjava kad sutra zabije kawhi glavićkontrasviju je napisao/la:kuknjava
![]()
A ti slabo šta dobijaš s njegovim povratkom u TOR
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.