Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nisam mogao nažalost gledati meč uživo, pogledam sutra reprizu. Ono sto mi je prenijelo par jarana koji su gledali je to da je Rafa bio bas dobar, servirao kao nenormalan sto mi se jako svidja a i po ovom rezultatu se može zaključiti. Drago mi je da je dobio ovog intelektualca i spustio ga na zemlju poslije svakojakih prozivanja i provokacija. Sad na Tsongu koji igra fakat dobro i mislim da će to bit daleko teži meč nego danas, a onda ima Sousu il Evansa(sva sreća Car se potrudio da ispadne pa je malo olaksao ionako težak put) pa vjerovatno Kverija u QF. Onako, nelos put fakat do polufinala kako je moglo bit.
Roger ima Pouillea pa Berretinija sto po meni nije uopste bezazleno. Pouille je kretenčina koja igra tenis samo na slemovima, ako bude imao svoj dan može svasta bit jer se obično napali protiv ove trojice, a Berretini igra tenis karijere, prepun je samopouzdanja i ono bas je u zoni već 3 sedmice, s druge strane Roger fakat ne briljira i vrlo moguće da će mu barem jedan od ove dvojice napraviti probleme. Sad ovako kad skontam možda je Rafku i bolje sto je naletio na Nicka odmah u drugom kolu da se na vrijeme razbudi.
Novak ima ubjedljivo najsmijesniji žrijeb i osim Medvedeva ne vidim ko mu može barem malo nauditi do finala, cirkus bas.
Roger ima Pouillea pa Berretinija sto po meni nije uopste bezazleno. Pouille je kretenčina koja igra tenis samo na slemovima, ako bude imao svoj dan može svasta bit jer se obično napali protiv ove trojice, a Berretini igra tenis karijere, prepun je samopouzdanja i ono bas je u zoni već 3 sedmice, s druge strane Roger fakat ne briljira i vrlo moguće da će mu barem jedan od ove dvojice napraviti probleme. Sad ovako kad skontam možda je Rafku i bolje sto je naletio na Nicka odmah u drugom kolu da se na vrijeme razbudi.
Novak ima ubjedljivo najsmijesniji žrijeb i osim Medvedeva ne vidim ko mu može barem malo nauditi do finala, cirkus bas.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nije bio lagan mec uopste,nadal je bio bolji al je 2 seta dobio na tiebreak.Ako tsonga mu napravi daleko tezi mec nego danas,onda ce rafa ispasti ali 99% nece biti tako dobija to nadal u 4 seta po mom misljenju.Tesko da ce ga iko ugroziti do polufinala.Roger ce se isto malo pomuciti ali mislim da ide 80% do polufinala,Novak ima autoputbodi123 je napisao/la:Nisam mogao nažalost gledati meč uživo, pogledam sutra reprizu. Ono sto mi je prenijelo par jarana koji su gledali je to da je Rafa bio bas dobar, servirao kao nenormalan sto mi se jako svidja a i po ovom rezultatu se može zaključiti. Drago mi je da je dobio ovog intelektualca i spustio ga na zemlju poslije svakojakih prozivanja i provokacija. Sad na Tsongu koji igra fakat dobro i mislim da će to bit daleko teži meč nego danas, a onda ima Sousu il Evansa(sva sreća Car se potrudio da ispadne pa je malo olaksao ionako težak put) pa vjerovatno Kverija u QF. Onako, nelos put fakat do polufinala kako je moglo bit.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma dobro, Nick ima jedan od najmoćnijih servisa na touru, nisam ni očekivao da će mu Rafa napraviti puno brejkova, ono sto je bitnije je da je čuvao svoj servis odlično, i u TB ga rutinski odradioBosniaBoston je napisao/la:
Nije bio lagan mec uopste,nadal je bio bolji al je 2 seta dobio na tiebreak.Ako tsonga mu napravi daleko tezi mec nego danas,onda ce rafa ispasti ali 99% nece biti tako dobija to nadal u 4 seta po mom misljenju.Tesko da ce ga iko ugroziti do polufinala.Roger ce se isto malo pomuciti ali mislim da ide 80% do polufinala,Novak ima autoput
Tsonga je svemirski brod ofanzivno za Nicka, ima 10 puta bolja i opasnija napadačka rjesenja. Isto tako, servis mu je definitivno losiji od Nickovog ali i dalje veoma dobar, vidjet ćemo sve, vrlo moguće da će Jo imati realne sanse u tom meču da uradi nesto vise jer je fakat uhvatio formu i igra sasvim ok a trava mu najbolja podloga.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Tsonga je vec jedno tri godine losiji igrac od Nicka.bodi123 je napisao/la:Ma dobro, Nick ima jedan od najmoćnijih servisa na touru, nisam ni očekivao da će mu Rafa napraviti puno brejkova, ono sto je bitnije je da je čuvao svoj servis odlično, i u TB ga rutinski odradioBosniaBoston je napisao/la:
Nije bio lagan mec uopste,nadal je bio bolji al je 2 seta dobio na tiebreak.Ako tsonga mu napravi daleko tezi mec nego danas,onda ce rafa ispasti ali 99% nece biti tako dobija to nadal u 4 seta po mom misljenju.Tesko da ce ga iko ugroziti do polufinala.Roger ce se isto malo pomuciti ali mislim da ide 80% do polufinala,Novak ima autoput
Tsonga je svemirski brod ofanzivno za Nicka, ima 10 puta bolja i opasnija napadačka rjesenja. Isto tako, servis mu je definitivno losiji od Nickovog ali i dalje veoma dobar, vidjet ćemo sve, vrlo moguće da će Jo imati realne sanse u tom meču da uradi nesto vise jer je fakat uhvatio formu i igra sasvim ok a trava mu najbolja podloga.
6-3 6-2 6-3 za Nadala.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Dobra konferencija.
Da ne zaboravim, treba naglasit i da Rafi ovogodisnji uslovi bas bas gode. Nonstop je sunčano od početka Wimbledona, odskok je znatno visi nego u onim tmurnim kisnim danima i kako stvari stoje do kraja turnira će vrijeme ostati isto, a izgleda i da je trava malo sporija nego inače kako par tenisera reče, a kako turnir odmiče bit će jos sporije
Pored toga Rafa ima fakat i dobar nivo cijelu sezonu, odmoran je i vjerovatno spreman za samu zavrsnicu, eh sad jedini problem je sto mora i preko Rogera i preko Novaka sto će bit skoro nemoguće, al jbg, SF bi bio sasvim ok rezultat, lakse bi mu pao vjerovatno poraz od Rogera u SF nego novi poraz u finalu slema od Novaka
Pored toga Rafa ima fakat i dobar nivo cijelu sezonu, odmoran je i vjerovatno spreman za samu zavrsnicu, eh sad jedini problem je sto mora i preko Rogera i preko Novaka sto će bit skoro nemoguće, al jbg, SF bi bio sasvim ok rezultat, lakse bi mu pao vjerovatno poraz od Rogera u SF nego novi poraz u finalu slema od Novaka
kako prpa hvata Fedtardove hmmm
- LlullSergio
- Kontakt:
Postaje ta bezveze prica, da trenira bio bi ovo i ono.
Previše halabuke oko lika kojem je najveći uspjeh cetvrtfinale na GS. Ovo sve sto radi je jeftino prodavanje i kabadahijska priča.
Previše halabuke oko lika kojem je najveći uspjeh cetvrtfinale na GS. Ovo sve sto radi je jeftino prodavanje i kabadahijska priča.
Rodžer ispada prije četvrtfinala a finale Rafa- Novak nadam se da ide na stranu Rafei ako se to desi a ja
mislim da je vrlo moguće Rafa u 2020 godini postaje igrač sa najviše grenslemova u povijesti i to će trajati
narednih 200 godina...
mislim da je vrlo moguće Rafa u 2020 godini postaje igrač sa najviše grenslemova u povijesti i to će trajati
narednih 200 godina...
Pa to je i sva sustina i cilj Kyrgiosovog glupiranja da mu ljudi tepaju kako je veliki talenat koji da se trudi bi bio GS sampion sto jednostavno nije istina, Kyrgios nema kvalitet trudio se 100% ili glupirao 100% on nema kvalitet za najvise ciljeve i on to zna zato se i glupira i skrece paznju. Lik sve vrijeme sto radi je da pokusava da ostavi dojam nekoga ko se sprda a ne trudi sto je velika laz, npr. juce protiv Nadala sve njegove gluposti i oni potezi su bili pri rezultatima 40-0 za jednog ili drugog kad je gem maltene rijesen. Sve sto frajer radi ej da ostavi dojam nekoga neozbiljnog ko se ne trudi a juce se trudio bas ali djaba nema kvalitet...LlullSergio je napisao/la:Postaje ta bezveze prica, da trenira bio bi ovo i ono.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da se Federeru ovako kur.cio ti bi govorio da je megatalenat i mangup kojem fali samo vise zalaganja i bolja glava da bude GS osvajac.Ne kazem da nisi DONEKLE u pravu,ali mani se dvolicnostijapa je napisao/la:Pa to je i sva sustina i cilj Kyrgiosovog glupiranja da mu ljudi tepaju kako je veliki talenat koji da se trudi bi bio GS sampion sto jednostavno nije istina, Kyrgios nema kvalitet trudio se 100% ili glupirao 100% on nema kvalitet za najvise ciljeve i on to zna zato se i glupira i skrece paznju. Lik sve vrijeme sto radi je da pokusava da ostavi dojam nekoga ko se sprda a ne trudi sto je velika laz, npr. juce protiv Nadala sve njegove gluposti i oni potezi su bili pri rezultatima 40-0 za jednog ili drugog kad je gem maltene rijesen. Sve sto frajer radi ej da ostavi dojam nekoga neozbiljnog ko se ne trudi a juce se trudio bas ali djaba nema kvalitet...LlullSergio je napisao/la:Postaje ta bezveze prica, da trenira bio bi ovo i ono.
#Punoljetstvo
Novak osvaja i šiša obojicu.bajern100 je napisao/la:Rodžer ispada prije četvrtfinala a finale Rafa- Novak nadam se da ide na stranu Rafei ako se to desi a ja
narednih 200 godina...
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Doktor Opelka
klon Ive.
https://****.com - Confidential Dating - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Live Girls Dating [/url]
Kyrgios je i juce pokazao da kad je ozbiljan moze zaprijetiti i pobijediti itekako svakog igraca. Pa Nadal je jucer dobio egal mec, ja bi rekao najvise zbog glave kada je dva seta drzao servu do samog kraja i u tie-breakovima pokazao tu psihicku snagu koju Kirdzo nema. Ne mora znaciti da bi bio grand slam osvajac, ali poneki masters bi uzeo sigurno dosad da je 100% s glavom u tenisu, a ne u diskotekama.
I ovaj Agut poceo tenis zivota igrati u tridesetim.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Novak jako nesigurno djeluje trenutno,dobija poljaka sigurno al ne moze ovako osvojiti
#Punoljetstvo
Ti si ocigledno isuvise limitrand a skontas da je moje misljenje o Kirjosu davno uspostavljeno nije mi trebao duel njega sa Nadalom da bi zakljucio ovo gore. Onaj jucerasnji mec je samo jos jedna potvrda o kakvom se liku radi i za tvoje cudo rekao bi to da je i igrao protiv Federera.BosniaBoston je napisao/la:Da se Federeru ovako kur.cio ti bi govorio da je megatalenat i mangup kojem fali samo vise zalaganja i bolja glava da bude GS osvajac.Ne kazem da nisi DONEKLE u pravu,ali mani se dvolicnostijapa je napisao/la:Pa to je i sva sustina i cilj Kyrgiosovog glupiranja da mu ljudi tepaju kako je veliki talenat koji da se trudi bi bio GS sampion sto jednostavno nije istina, Kyrgios nema kvalitet trudio se 100% ili glupirao 100% on nema kvalitet za najvise ciljeve i on to zna zato se i glupira i skrece paznju. Lik sve vrijeme sto radi je da pokusava da ostavi dojam nekoga ko se sprda a ne trudi sto je velika laz, npr. juce protiv Nadala sve njegove gluposti i oni potezi su bili pri rezultatima 40-0 za jednog ili drugog kad je gem maltene rijesen. Sve sto frajer radi ej da ostavi dojam nekoga neozbiljnog ko se ne trudi a juce se trudio bas ali djaba nema kvalitet...LlullSergio je napisao/la:Postaje ta bezveze prica, da trenira bio bi ovo i ono.
Nole ako naleti na Aguta biće yebeno. 
https://****.com - Confidential Dating - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Live Girls Dating [/url]
Stvarno za sad poljak djeluje dobro, koliko ce moci drzati ovakav ritam vidjecemo, sa druge strane Novak nista posebno, meni djeluje kao da je maloprije ustao iz kreveta 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.