Dobrodosli u grad Veleza,Crvene Armije,Starog Mosta i hladne Neretve
Bravo RAja

Slazem se - jedna su od navijackih grupa sa kojima nemamo problema i koji su fer i korektni sa namaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Posto je gostujuci sektor rezervisan za centralnu tribinu ove sezone treba klub napraviti izuzetak prvo kolo i dati navijacima Mladosti dio na juznom dijelu vip tribine gdje su bili navijaci Toska. To su vecinom simpatizeri i ok navijaci i mogu se pomjesati sa nasim na vip tribini. Znaci nam to puno jer se prosiruje kapacitet stadiona. Onaj dio na dedari uzima veliki prostor a interesovanje za prvo kolo je nevjerovatno i ocekuje se preko 7 hiljada ljudi. Jos je pun **** dijaspore tu. Bezveze je da se skracuje kapacitet stadiona radi ok navijaca kakvi su navijaci Mladosti. U ostalom ne znam hoce li i dolaziti a i ako dodju sumnjam da ce ih biti vise od 100 sto je trecina one prvog sektora ispod strehe
Ma sve ce to bit dobro izorganizirano, ali i mene zanima na koji nacin ce proci 150 200 Manijaka ili Ultrasa kraj najvece tribine na stadionu .. Ne znam, gubimo puno vise nwgo sto bi montaznom gubilifudbalfudbal je napisao/la:Budu li ultrasi na dedari, rahmet im dusi
drakensang je napisao/la:Ma sve ce to bit dobro izorganizirano, ali i mene zanima na koji nacin ce proci 150 200 Manijaka ili Ultrasa kraj najvece tribine na stadionu .. Ne znam, gubimo puno vise nwgo sto bi montaznom gubilifudbalfudbal je napisao/la:Budu li ultrasi na dedari, rahmet im dusi
Masallah rezultata i to jos sa juniorima i igracima na probiFSB je napisao/la:FK Famos Hrasnica - FK Velež Mostar 0:7
Strijelci: Mandžuka, Osmić x3, Dudić, Samardžić x2
hvala..dolazimo sutra KONJIC ŽIVI ZA VELEŽFSB je napisao/la:Sutra je.FORZZA je napisao/la:Kad je utakmica sa Slobodom bilo je receno 7 jula..sad dobio info da je sutra u 18 na glavnom jel moze neko provjeriti...pozdrav od RA-KONJIC
Pozdrav za RA Konjic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.