2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Kuzma je igrac koji moze zabijat u tank timovima ali to mogu i trey burke i emanuel mudiay.Cisti prosjek
Trrba da bude sretan ako bude bio blizu Turkoglua i Rasharda
- camparinho
- Kontakt:
Vrijeme ce pokazati da Kuzma nije to sto je vecina ubijeđena. Fin role igrac, zvijezda ni pod razno. Takoreci glorifikovani scorer u losoj ekipi, vidjet cemo kako igra pod pritiskom Lebrona i ostatka ekipe, posto sko Kawhi ne dodje ne sumnjam da ce mu koji bitan sut past u ruke l, na njemu ostaje da vidi hoce li ga pogoditi ili ne. Lebron bas i ne voli ovu drugu opciju od svojih igraca. Za njega bi bilo najpametnije da se ne pravi pametan vec da trojku digne na iznad 40% i da se ponasa isto kao Miller, Allen i Bosh, odnosno Smith, Shumpert i Love.
Clutch city be safe rage hard!
Dobro zarađuješ od te web stranice i knjige, čim imaš za tako dobre droge.GOAT je napisao/la:Kuzma > Murray
Fact
- AshburtonG
- Kontakt:
Ja sam davno ovdje pisao da mi je Kuzma vrlo moguci AS u buducnosti, medjutim ako potpisu Kawhia njegov usage ce bit mnogo manji, kada je na parketu sa 3 superstara, u doslovnom smislu te rijeci. Pa tek kad napises ta imena shvatis, da bi Lakersi imali u svom rosteru 3 od top 6-7 igraca lige. Brutalno.
Tako da, sumnjam da ce se njegov potencijal razvijat onom brzinom kakvom bi se razvijao da je u nekoj ekipi, kakva je bila proslogodisnja ekipa Lakersa. Sad on ce vjerovatno igrat dobar dio svoje minutaze, kada odmaraju Kawhi/Lebron, pa i bit druga, ili cak prva napadacka opcija u tim trenucima.
U svakom slucaju, ima od koga ucit, ako je pametan maksimalno ce iskoristit situaciju u kojoj se nalazi. Svakodnevno su mu na raspolaganju i Kobe i Magic i James za savjete.
Tako da, sumnjam da ce se njegov potencijal razvijat onom brzinom kakvom bi se razvijao da je u nekoj ekipi, kakva je bila proslogodisnja ekipa Lakersa. Sad on ce vjerovatno igrat dobar dio svoje minutaze, kada odmaraju Kawhi/Lebron, pa i bit druga, ili cak prva napadacka opcija u tim trenucima.
U svakom slucaju, ima od koga ucit, ako je pametan maksimalno ce iskoristit situaciju u kojoj se nalazi. Svakodnevno su mu na raspolaganju i Kobe i Magic i James za savjete.
Čini mi se da se odavno neko nije precjenjivao kao Kuzma. Da barem ima osnove i podloge pa da i razumijem. Big 3 bez Kawhija je izvala godine. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije ti puno teebalo da se napregnes i to zakljucis,jel da!?Justin je napisao/la: Tebi je vjerovatno i onaj vas Elfrid Payton bolji od Kuzme.
Ako se gleda najbolja trojka u LA onda je Kuzma dio velike trojke, a sve ostalo je sran.je teskoS-Y-L-A-R je napisao/la:Čini mi se da se odavno neko nije precjenjivao kao Kuzma. Da barem ima osnove i podloge pa da i razumijem. Big 3 bez Kawhija je izvala godine.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Točno.camparinho je napisao/la:Vrijeme ce pokazati da Kuzma nije to sto je vecina ubijeđena. Fin role igrac, zvijezda ni pod razno.
Kad se sjetim gdje su ga neki gurali tijekom prve sezone.Izgleda da ni pad šuterskih postotaka iz nerealne prve sezone na realniju razinu sa tri godine koledza nekima nije bio dovoljan da očekivanja svedu u realne okvire.
Veće šanse Ingram ima postati zvijezda iako i te šanse su vrlo tanke.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kuzma da igra za bilo koju drugu ekipu u NBA, percepcija na ovom forumu, kao i na mnogim drugim bi bila potpuno drugacija.
Ja kazem da odavno nisam vidio ofanzivno kompletnijeg igraca u ligi od samog starta. Momak je veliki radnik, i ako popravi procente suta iduce godine (a svi izvjestavaju da se ubija od suterskih treninga ovo ljeto), bit ce vise nego legitimna treca opcija u contenderu.
Ja kazem da odavno nisam vidio ofanzivno kompletnijeg igraca u ligi od samog starta. Momak je veliki radnik, i ako popravi procente suta iduce godine (a svi izvjestavaju da se ubija od suterskih treninga ovo ljeto), bit ce vise nego legitimna treca opcija u contenderu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ofanzivno najkompletniji igrac koji u non-playoff ekipi zabija 18 na 54%TS,koji nije neki playmaker,koji je nekonstantan suter,koji je prosjecna atleta,koji je nekonstantan sa linije slobodnih bacanja,koji ne moze inicirati kontakt da ode na tu istu liniju...Da,definitivno najkompletniji kakav Kawhi kakvi bakraci
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Prosjecan ofanzivac, i katastrofalan defanzivac.
Pelikani su mogli birati 3 od 4 mlada lejkera u trejdu, i ostavili su najmanje perspektivnog. Vjerovatno 80% gmova lige bi uzelo istu trojicu igraca.
Pelikani su mogli birati 3 od 4 mlada lejkera u trejdu, i ostavili su najmanje perspektivnog. Vjerovatno 80% gmova lige bi uzelo istu trojicu igraca.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Percepcija nijednog igraca koji stavlja 15-20p uz lose procente u ekipi koja nije PO se ovdje ne mijenja.Ona je ili losa ili nebitna.
Evo ja bih volio da mi se navede jedan za kojeg ovdje imamo misljenje da je dobar,a da ispunjava ovo iznad navedeno.
Evo ja bih volio da mi se navede jedan za kojeg ovdje imamo misljenje da je dobar,a da ispunjava ovo iznad navedeno.
- BosniaBoston
- Kontakt:
DoncicNEZALAGANJE je napisao/la:Percepcija nijednog igraca koji stavlja 15-20p uz lose procente u ekipi koja nije PO se ovdje ne mijenja.Ona je ili losa ili nebitna.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Prije bih rekao da je obratno i da ga vi furate jer je Laker. Da je kojim slučajem NOP uzeo njega umjesto bilo koga od trojca Hart, Ingram, Lonzo on bi bio raspali šuter koji je uz to i nekonstantan(i to sve u lottery ekipi) a ovako je naravno najveći potencijal među navedenim.BuffonGigi je napisao/la:Kuzma da igra za bilo koju drugu ekipu u NBA, percepcija na ovom forumu, kao i na mnogim drugim bi bila potpuno drugacija.
41.21.1.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Doncic je imao sve to u svojoj rookie godini,mladji je 4 godine,top je pik i definitivno buduci All star.To nije ista kategorija.BosniaBoston je napisao/la:DoncicNEZALAGANJE je napisao/la:Percepcija nijednog igraca koji stavlja 15-20p uz lose procente u ekipi koja nije PO se ovdje ne mijenja.Ona je ili losa ili nebitna.
Evo ja bih volio da mi se navede jedan za kojeg ovdje imamo misljenje da je dobar,a da ispunjava ovo iznad navedeno..Doduse 22 al hajd 2 poena gore dole
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Collins i Markaanen mi padaju na pamet.NEZALAGANJE je napisao/la:Percepcija nijednog igraca koji stavlja 15-20p uz lose procente u ekipi koja nije PO se ovdje ne mijenja.Ona je ili losa ili nebitna.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Kuzma da igra za bilo koju drugu ekipu ne bi se ni spominjao.To je jedino tacno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.