Mi smo Željini, Željo je naš!Osim13 je napisao/la:Još malo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- UstanikSBII
- Kontakt:
Poz plavi športski prijatelji
evo jedan kratak izvještaj sa snioćnje utakmice iz prve ruke.
Prvo poluvrijeme Široki je bio dosta borbeni i agilniji, vaša ekipa je djelovala dosta tromo i uspavano možda zbog kraja priprema. Moglo bi se reći da u prvom pol. doslovno niste složili ozbiljnu akcijiu. Čim bi ste prešli polu tu biste negdje i gubili lopte. Zadnja linija pogotovo štoperi i ljevi bek imali su par stvarno nelogičnim poteza prema nazad gdje golmanu napucavaju visoke lopte a on pod pritiskom napadača to mora čistiti i bilo je to dosta "gutavo" u par navrata al niste primili gol. Kažem prema naprijed vam fali kreacije u veznom redu (moguće i da je kraj priprema za vas odigrao svoje). Podatak da je omjer kornera u prvom pol bio 6:2 za široki a omjer udaraca 8(3 u okvir) :0 dovoljno govori o stanju na terenu.
Drugo pol ste izgledali bolje puno pokretnije, nakon što Široki ne koristi gotovo 100% šansu odmah slijedi vaša kontra koju su dobro odigrali i iz prve prave prilike daje te gol. Ostatak utakmice protiče u našoj dominaciji redale su se prilike a iz jedne vaše greške dolazimo do izjednačenja. Bilo je još grešaka zadnje linije čak je i štoper u 2 navrata gubio amaterski grešku al nismo znali to iskoristit. Moj dojam je da vama najviše škripi zadnja linija gdje se trebaju uigrati štoperi ili tražiti pojačanje te ljevi bočni i sigurno da bi vam kao i svima u ovoj ligi dobro sjeo neki kreativni vezni pa bi naprijed bili ubojiti a i ovo što ste odigrali u par navrata bilo je više nego korektno.
Pozzz do novog susreta
Prvo poluvrijeme Široki je bio dosta borbeni i agilniji, vaša ekipa je djelovala dosta tromo i uspavano možda zbog kraja priprema. Moglo bi se reći da u prvom pol. doslovno niste složili ozbiljnu akcijiu. Čim bi ste prešli polu tu biste negdje i gubili lopte. Zadnja linija pogotovo štoperi i ljevi bek imali su par stvarno nelogičnim poteza prema nazad gdje golmanu napucavaju visoke lopte a on pod pritiskom napadača to mora čistiti i bilo je to dosta "gutavo" u par navrata al niste primili gol. Kažem prema naprijed vam fali kreacije u veznom redu (moguće i da je kraj priprema za vas odigrao svoje). Podatak da je omjer kornera u prvom pol bio 6:2 za široki a omjer udaraca 8(3 u okvir) :0 dovoljno govori o stanju na terenu.
Drugo pol ste izgledali bolje puno pokretnije, nakon što Široki ne koristi gotovo 100% šansu odmah slijedi vaša kontra koju su dobro odigrali i iz prve prave prilike daje te gol. Ostatak utakmice protiče u našoj dominaciji redale su se prilike a iz jedne vaše greške dolazimo do izjednačenja. Bilo je još grešaka zadnje linije čak je i štoper u 2 navrata gubio amaterski grešku al nismo znali to iskoristit. Moj dojam je da vama najviše škripi zadnja linija gdje se trebaju uigrati štoperi ili tražiti pojačanje te ljevi bočni i sigurno da bi vam kao i svima u ovoj ligi dobro sjeo neki kreativni vezni pa bi naprijed bili ubojiti a i ovo što ste odigrali u par navrata bilo je više nego korektno.
Pozzz do novog susreta
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
@Ustaniksb kako su djelovali nas golman u I poluvremenu i vaš bivši igrač Bojo?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
@Ustanik hvala puno na izvjestaju. Pozdrav. 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Hvala na izvjestaju. Vidimo se uskoro.
Covjek rekao ono sto maltene svi znamo. Stoperi i lijevi bek. Hajde Osimaga iznenadi nas.
Covjek rekao ono sto maltene svi znamo. Stoperi i lijevi bek. Hajde Osimaga iznenadi nas.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Zna li neko ko radi oko clanskih u klubu? Zelim obnoviti clanarinu za ovu godinu preko paypal pa sam poslao onaj zahtjev ali nema nikakvog odgovora. Ako ko moze pomoci, hvala.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
- lijevapolutka
- Kontakt:
mislim da je Ipe zaduzen za članskeH-beg je napisao/la:Zna li neko ko radi oko clanskih u klubu? Zelim obnoviti clanarinu za ovu godinu preko paypal pa sam poslao onaj zahtjev ali nema nikakvog odgovora. Ako ko moze pomoci, hvala.
moSa ljoŽe
Je li Hodzurda jos uvijek slobodan igrac?
Ja sam tako obavio, kad ispunis treba koji dan da se jave. Ali jave se i sve bude regulisano kako treba.H-beg je napisao/la:Zna li neko ko radi oko clanskih u klubu? Zelim obnoviti clanarinu za ovu godinu preko paypal pa sam poslao onaj zahtjev ali nema nikakvog odgovora. Ako ko moze pomoci, hvala.
Turbo karnaOsim13 je napisao/la:E jbg, od Pavića se dosta više očekivalo.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ok, hvala.Tristan10 je napisao/la:Ja sam tako obavio, kad ispunis treba koji dan da se jave. Ali jave se i sve bude regulisano kako treba.H-beg je napisao/la:Zna li neko ko radi oko clanskih u klubu? Zelim obnoviti clanarinu za ovu godinu preko paypal pa sam poslao onaj zahtjev ali nema nikakvog odgovora. Ako ko moze pomoci, hvala.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
- desnibocni
- Kontakt:
Nisam upratio ovo oko stopera, obzirom da nam je u zadnje vrijeme fokus bio na Graovcu. Ima li neko interesantan, bez ugovora, da moze doci kod nas? Mislim da bi se nekako i mogli skrpiti na ostalim pozicijama (a to smo i radili zadnjih sezona, nije nam strano
) , ali bas za stopera tesko da mi ko moze pasti na pamet. Hvala na brzom odgovoru.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Ma tanko, baš je braco postavljao neki dan, izbor od lošeg prema nikakvom.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kemo ne cuva ni prostor ni igraca, i uvijek tako, Bogi je za njega licno Van Dijk
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Po izvjestaju skroz lose tacnije standardno kako je bilo i prosle sezone. Odbrana 0 velika.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sredit ce to Babuka aBd. U babuku vjerujemo!LjoZee je napisao/la:Po izvjestaju skroz lose tacnije standardno kako je bilo i prosle sezone. Odbrana 0 velika.
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 54 gosta.