2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
Collins ima sjajne procente stavise jako efikasan,underrated,dok si za markkanena donekle u pravu.Tracy3McGrady je napisao/la:Collins i Markaanen mi padaju na pamet.NEZALAGANJE je napisao/la:Percepcija nijednog igraca koji stavlja 15-20p uz lose procente u ekipi koja nije PO se ovdje ne mijenja.Ona je ili losa ili nebitna.
Evo ja bih volio da mi se navede jedan za kojeg ovdje imamo misljenje da je dobar,a da ispunjava ovo iznad navedeno.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ja bih ipak sačekao da odigra jednu sezonu u ekipi koja će biti potencijalni kontender, pa da se tek onda daju mišljenja kakav je Kuzma igrač.
Nije ni A. Davis nikad igrao u ekipi koja se bori za vrh.
Nije ni A. Davis nikad igrao u ekipi koja se bori za vrh.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Collins 63% TS, kakve veze on ima sa neefikasnošću?Tracy3McGrady je napisao/la:Collins i Markaanen mi padaju na pamet.NEZALAGANJE je napisao/la:Percepcija nijednog igraca koji stavlja 15-20p uz lose procente u ekipi koja nije PO se ovdje ne mijenja.Ona je ili losa ili nebitna.
Evo ja bih volio da mi se navede jedan za kojeg ovdje imamo misljenje da je dobar,a da ispunjava ovo iznad navedeno.
Za Markkanena si u pravu, ali čovjek je za razliku od Kuzme visok 213, pa se ima chicago čemu nadati od njega.
GOAT je napisao/la:Kuzma > Murray
Fact
Bazirano na čemu je to fakt?GOAT je napisao/la:Kuzma > Tatum
BIG FACT
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A ko o Markkanenu uopste pise ovdje?Ne pamtim post o njemu.BosniaBoston je napisao/la:Collins ima sjajne procente stavise jako efikasan,underrated,dok si za markkanena donekle u pravu.Tracy3McGrady je napisao/la:Collins i Markaanen mi padaju na pamet.NEZALAGANJE je napisao/la:Percepcija nijednog igraca koji stavlja 15-20p uz lose procente u ekipi koja nije PO se ovdje ne mijenja.Ona je ili losa ili nebitna.
Znaci percepcija njega ovdje je da je nebitan dok ne dokaze suprotno,kao sto i jeste.O Kuzmi se itekako pisalo,a i pise kako vidimo.
Nisam ga gledao, ali Raul i ti ste kraljevi u precjenjivanju vlastitih igraca.NEZALAGANJE je napisao/la:Nije ti puno teebalo da se napregnes i to zakljucis,jel da!?Justin je napisao/la: Tebi je vjerovatno i onaj vas Elfrid Payton bolji od Kuzme.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kojeg npr. sam to ja precijenio,govorio da ce biti zvijezda,a nije?Da cujem?Justin je napisao/la:Nisam ga gledao, ali Raul i ti ste kraljevi u precjenjivanju vlastitih igraca.NEZALAGANJE je napisao/la:Nije ti puno teebalo da se napregnes i to zakljucis,jel da!?Justin je napisao/la: Tebi je vjerovatno i onaj vas Elfrid Payton bolji od Kuzme.
Precjenjuješ Derozana, to je nedavno bilo.NEZALAGANJE je napisao/la:
Kojeg npr. sam to ja precijenio,govorio da ce biti zvijezda,a nije?Da cujem?
Smatraš ga boljim igračem od Lowrya, mada te 20 ljudi pokušalo argumentovano uvjeriti da je suprotno.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
DeRozan je dokazani AS igrac u ovoj ligi i definitivno bolji igrac od Lowrya,po eminentnim strucnjacima oko NBA lige,a ne misljenjima po forumima.Locust je napisao/la:Precjenjuješ Derozana, to je nedavno bilo.NEZALAGANJE je napisao/la:
Smatraš ga boljim igračem od Lowrya, mada te 20 ljudi pokušalo argumentovano uvjeriti da je suprotno.
Covjek ima i vise All NBA izbora.To su fakti.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Eminentni strucnjaci tipa Stephen A ili Shannon SharpeNEZALAGANJE je napisao/la:DeRozan je dokazani AS igrac u ovoj ligi i definitivno bolji igrac od Lowrya,po eminentnim strucnjacima oko NBA lige,a ne misljenjima po forumima.Locust je napisao/la:Precjenjuješ Derozana, to je nedavno bilo.NEZALAGANJE je napisao/la:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kojim eminentnim stručnjacima, molim te?
Ako jedino i ti nemaš web site i ne pišeš knjige.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
https://www.washingtonpost.com/graphics ... 33ae11cfccLocust je napisao/la:Kojim eminentnim stručnjacima, molim te?
Evo samo jedan covjek koji prati ligu.Sta cemo sa faktom vise All NBA izbora?Jel se to lako uprade u te petorke?
Kazi mi.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 05 jul 2019, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ekipa sa DeMarom kao prvom opcijom > Ekipa sa Kyleom kao prvom opcijomBosniaBoston je napisao/la:Eminentni strucnjaci tipa Stephen A ili Shannon SharpeNEZALAGANJE je napisao/la:DeRozan je dokazani AS igrac u ovoj ligi i definitivno bolji igrac od Lowrya,po eminentnim strucnjacima oko NBA lige,a ne misljenjima po forumima.Locust je napisao/la: Precjenjuješ Derozana, to je nedavno bilo.
Smatraš ga boljim igračem od Lowrya, mada te 20 ljudi pokušalo argumentovano uvjeriti da je suprotno.Lowry game 3 i 6 nosio ekipu na ledjima u FINALU,DeRozan ne moze ni u 2.rundi odigrati 2 tako odlicne partije.Oladipo je u 1 sezoni dokazao vise nego demar u citavoj karijeri
Ovo je isto kao da kazes da je Thompson bolji igrac od Hardena, jer je neke utakmice u PO povukao, a ovaj drugi neke chokirao.
Degutantno je da i godinu dana od odlaska Kawhija jos uvijek moramo čitat pokušaje opravdanja zašto taj trade i nije tako loš po Spurse ispao.
Pa svi su jos uvijek upitni, tako da se ne moze sud donijeti. Ali po vasoj prici ce White, Murray i Walker svi biti all star igraci. Nije bas realno.NEZALAGANJE je napisao/la: Kojeg npr. sam to ja precijenio,govorio da ce biti zvijezda,a nije?Da cujem?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- kontrasviju
- Kontakt:
"For Kawhi, this is about which organization is going to support his quest to be the best player in the world and get as many championships as possible. To me, the only team that presents that is the Lakers. I believe there is going to be an announcement today."
- Cris Carter
- Cris Carter
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 05 jul 2019, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
1921
- BosniaBoston
- Kontakt:
https://www.basketball-reference.com/pl ... zde01.htmlNEZALAGANJE je napisao/la:https://www.washingtonpost.com/graphics ... 33ae11cfccLocust je napisao/la:Kojim eminentnim stručnjacima, molim te?
Evo samo jedan covjek koji prati ligu.Sta cemo sa faktom vise All NBA izbora?Jel se to lako uprade u te petorke?
Kazi mi.
https://www.basketball-reference.com/pl ... yky01.html
Usporedi napredne statistike.Kao i PO statistike
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Upravo tako.Da mi je samo vidjeti ekipu sa Lowryem kao 1.opcijom.TheChief je napisao/la:Ekipa sa DeMarom kao prvom opcijom > Ekipa sa Kyleom kao prvom opcijomBosniaBoston je napisao/la: Eminentni strucnjaci tipa Stephen A ili Shannon SharpeLowry game 3 i 6 nosio ekipu na ledjima u FINALU,DeRozan ne moze ni u 2.rundi odigrati 2 tako odlicne partije.Oladipo je u 1 sezoni dokazao vise nego demar u citavoj karijeri
Ovo je isto kao da kazes da je Thompson bolji igrac od Hardena, jer je neke utakmice u PO povukao, a ovaj drugi neke chokirao.
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 2 gosta.