HvalaAzpi je napisao/la:Trebalo bi na onom discordu da ima valjda to je sad redditClutch je napisao/la:Zna li neko gdje se sad mogu dobaviti kvalitetni streamovi nakon sto je uklonjen sub na redditu?
SL je nocas u 21h.
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Problem DeRozana je sto je dosta slabija verzija Mela. Odnosno, mora biti prvi igrac da bi bio iole koristan. S tim da je prajm Melo par hiljada puta bolji od DeRozana. Demar i u Spursima smeta jer je LMA ocigledno bolji kosarkas, al mora se njemu sklonit.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Kakve ovo veze ima s Kawhiem?Kanye je napisao/la:Problem DeRozana je sto je dosta slabija verzija Mela. Odnosno, mora biti prvi igrac da bi bio iole koristan. S tim da je prajm Melo par hiljada puta bolji od DeRozana. Demar i u Spursima smeta jer je LMA ocigledno bolji kosarkas, al mora se njemu sklonit.
Kad se vodi prica o jednom DeGroznom, onda znas da je kawhi dobro izdrmo ovaj forum.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma sa njima znam na čemu sam, očekujem da Musa pokaže šta zna, a mišljenja sam da može napraviti korak naprijed (rotacija) i zato će mu trebati dobar SLNEZALAGANJE je napisao/la:Zar nije u 5?Tracy3McGrady je napisao/la:Za mene je SL U 1hClutch je napisao/la:Zna li neko gdje se sad mogu dobaviti kvalitetni streamovi nakon sto je uklonjen sub na redditu?
SL je nocas u 21h.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
U zivotu vecu ludnicu nisam vidio od ovih thread-ova za Kawhia na realgm-u. Nesto nevjerovatno 
Kawhiwatch
He gone
Kawhiwatch
He gone
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Zaradit ce vise u Lakersima zbog taxe u Canadi 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Aleme ako ode u Lakerse idem u Brokulinu klapu.Ovo tvoje lobiranje i omalozavanje velikog Billa Russella nije proslo nezapazenoalemsa je napisao/la:Zaradit ce vise u Lakersima zbog taxe u Canadi
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ljudi nakucali skoro 1400 stranica....(ako su svaki thread prekidali na 100-oj)..uskoro i #15Mago je napisao/la:U zivotu vecu ludnicu nisam vidio od ovih thread-ova za Kawhia na realgm-u. Nesto nevjerovatno
Kawhiwatch![]()
He gone
Koja je moja klapaBosniaBoston je napisao/la:Aleme ako ode u Lakerse idem u Brokulinu klapu.Ovo tvoje lobiranje i omalozavanje velikog Billa Russella nije proslo nezapazenoalemsa je napisao/la:Zaradit ce vise u Lakersima zbog taxe u Canadi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sta pise ne mogu zumirati?JHam je napisao/la:
Jel realno ovo sto rade? Prate se avioni, hoteli, sve zivo. Ne pratim sat fulam 70 stranica. Stvarno najludja stvar koju sam vidio.JHam je napisao/la:Ljudi nakucali skoro 1400 stranica....(ako su svaki thread prekidali na 100-oj)..uskoro i #15Mago je napisao/la:U zivotu vecu ludnicu nisam vidio od ovih thread-ova za Kawhia na realgm-u. Nesto nevjerovatno
Kawhiwatch![]()
He gone
Kawhiu halal sta god uradio al ovakvu ljubav nigdje nece dozivit 100%
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Da od 2:45 po njihovom Raptorsi imaju zakazano u toj prostoriji za medije...Kobe Bryant je napisao/la:Sta pise ne mogu zumirati?JHam je napisao/la:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Steph Curry fan groupBrokula je napisao/la:Koja je moja klapaBosniaBoston je napisao/la:Aleme ako ode u Lakerse idem u Brokulinu klapu.Ovo tvoje lobiranje i omalozavanje velikog Billa Russella nije proslo nezapazenoalemsa je napisao/la:Zaradit ce vise u Lakersima zbog taxe u Canadi![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
U pitanju je WNBA press konferencija Raptorsa...
Navodno je opet imao sastanak sa LBJ-om nasamo, pa onda zajedno sa LBJ-om i Davisom.
James mu je na tom sastanku rekao sljedeće:
Hvala Bogu pa smo mi sutra out kada je ova attention whore u pitanju...WNBA Toronto @wnbatoronto
Since announcement we've taken countless phone calls and meetings, there's a tonne to update Canada and Toronto on very soon! This is only the beginning to a special period in our history! WNBATO #WNBA
Navodno je opet imao sastanak sa LBJ-om nasamo, pa onda zajedno sa LBJ-om i Davisom.
Dobro je rekao Bryant:LeBron is saying, 'I'm going to be the point guard,' not the point forward like he has throughout his career.
If a player needs convincing to play for Lakers, 'he ain't the one'
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Vidi Kawhi je postao superstar koji sada ima i pravo glasa u normalno je da tražio da razgovara i sa Lebronom i Davisom. Nisu prije ni razgovarali jer nije ni bila mogucnost. Drugo su Durant I Irving vidjelo se da su planirali. Bolje je ako I dodje da se stvari postave na pravo mjesto.amerosm je napisao/la:U pitanju je WNBA press konferencija Raptorsa...
Hvala Bogu pa smo mi sutra out kada je ova attention whore u pitanju...WNBA Toronto @wnbatoronto
Since announcement we've taken countless phone calls and meetings, there's a tonne to update Canada and Toronto on very soon! This is only the beginning to a special period in our history! WNBATO #WNBA
Navodno je opet imao sastanak sa LBJ-om nasamo, pa onda zajedno sa LBJ-om i Davisom.![]()
![]()
Dobro je rekao Bryant:LeBron is saying, 'I'm going to be the point guard,' not the point forward like he has throughout his career.
If a player needs convincing to play for Lakers, 'he ain't the one'
Ko Lakersi drukčiji od ostalih pa ga ne treba uvjeravat
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ima li sta novo za Kawhija? 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.