FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hoce li biti kakvih mustuluka:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ma ja bih volio, nego bojim se da se ne zaletimo pa pocnemo radovati i mastati o protivnicima a onda bude hladan tus, ko sto i ocekujem da ce se desiti jer ne znam kako su taj jedan par izgubili negdje u putuadi3125 je napisao/la:Ljudi rekli da smo nosioci i pomirite se hahahaTHEC je napisao/la:pa zajebali se, o tome pricamo jer nece biti 9 timova eliminisano u 2. pretkolu nego 10 i tu je caka zbog koje mi ne mozemo nikako biti nosioci![]()

Pyro is not a crime !
Ma halalili su oni njega davno hahahfks74 je napisao/la:Sta mislis, zasto Aluminij propada ?Dadox je napisao/la:Pa HDZ to svako zna...puni su ko brodPitar6785 je napisao/la:Ako smo protiv atlante odigrali 2-2 mozemo i protiv skota podnosljivo 2:0 izgubit. **** seltik nike manchester city.
Jel iko uvidio da je onaj debil musa pozvo samo jednog naseg igraca...
Kao sto neko rece, dali iko iztrazuje odakle se zrinjski finansira posto realno nit imaju neku prodaju nit nekog generalnog sponzor nit imaju neku posjetu, nit nista a realno imaju skup tim.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sačekat ćemo još maloextazy je napisao/la:Seeded teams coef.
------------------------ --- ----------------
CL-Q2 @2
CL-Q2 @2
CL-Q2 @2
CL-Q2 @2
CL-Q2 @2
CL-Q2 @2
CL-Q2 @2
CL-Q2 @2
CL-Q2 @2
CL-Q1 @1
Evo jos jedan podatak CL-Q1 smo mi, znaci i ovdje kazu da smo nosioci, meni samo nije jasno kako i zasto, al sve sto sam pogledao kazu da smo nosioci, i ja sam suhu svezo da je greska al Boga mi nosioci smo
Nisu se zajebali, ne moguce da vise stranica napravi istu gresku + glavna UEFE

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta se raja buni, svako preko debitne kartice moze uplatiti 3 KM i gledat tekmu, **** baliluk, ako je puno dat 3 KM onda ga j.ebi.tm01hzne je napisao/la:![]()
![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Haj ti objasni mom dedi koji ima skoro 90 godina,koji je Sarajevo gledao kad nismo u planu bili,kad me pita sine kako cu gledat utakmicu(i ovu sad i opcenito kad na ovom kanalu) a ja treba da mu kazem pa eto dedo konektuj se ,pa otvori to i to,pa uplati preko kartice,vidi mozda imas i neki link neko postavi.Lik je napisao/la:Sta se raja buni, svako preko debitne kartice moze uplatiti 3 KM i gledat tekmu, **** baliluk, ako je puno dat 3 KM onda ga j.ebi.tm01hzne je napisao/la:![]()
![]()
Najlakse reci baliluk.Meni nije problem,nije problem tebi,ali nemoj generelizovati sad sve po isto,neko jednostavno nema nacina da gleda ovu televiziju jel je mimo svih programskih kanala.Nije do 3 marke.Ok ja postujem ovi su nam dali najvise para ja to podrzavam i razumijem jel mi puca k.urac jel cu biti tu,ali generalno gledano nije tako to bas divno,ima ljudi koji jedostavno nemogu nafatati ovo cudo,cinjenica je da je danas pristupacnije gledati Kinesku drugu ligu nego ovo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pazi grbovatm01hzne je napisao/la:![]()
![]()

Inače je 2KM, možda za ovu bude 3Lik je napisao/la:Sta se raja buni, svako preko debitne kartice moze uplatiti 3 KM i gledat tekmu, **** baliluk, ako je puno dat 3 KM onda ga j.ebi.tm01hzne je napisao/la:![]()
![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Dostižemo abdMortemHz je napisao/la:

Eto te k'o Enes iz stranke kad je kupov'o crijepLik je napisao/la:Sta se raja buni, svako preko debitne kartice moze uplatiti 3 KM i gledat tekmu, **** baliluk, ako je puno dat 3 KM onda ga j.ebi.tm01hzne je napisao/la:![]()
![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Štampano je 25K ali ne sumnjam da će biti više ako bude bilo potrebe.Anex je napisao/la:Dostižemo abdMortemHz je napisao/la:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Odličan potez uprave sa MojaTV! Najbolja ponuda i najviše novca je prihvaćeno! Još jedan pokazatelj koliko se radi u interesu kluba! Bravo za upravu! Jedini minus je možda trener, ali eto...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Koliko je sezonskih, treba i njih dodati na broj štampanihMortemHz je napisao/la:Štampano je 25K ali ne sumnjam da će biti više ako bude bilo potrebe.Anex je napisao/la:Dostižemo abdMortemHz je napisao/la:
#pobjeda
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kako gledati tekmu ko ima telemach, jel postoji neki nacin placanja toga bez kartice?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nego je li ima gdje informacija koliko bi Škota moglo doci, tj koliko su karata trazili ? - onih klixovih 3000 ne racunam jer i Poljaka i Svaba je bilo 3 puta manje pa nece ni njih biti vise
Pyro is not a crime !
Ima li sanse da sjever bude napoklon pun,ako se istok rasproda.