ja idem na tekmu ako nasi budu sve pogasili stremove ovog spektakla sto sumnjam da ce bice na onim standardnim stream stranicama irski il skotski stream za raju koja ne moze docJavierBosnia je napisao/la:Kako gledati tekmu ko ima telemach, jel postoji neki nacin placanja toga bez kartice?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Meni se svidja sto je moja tv ponudila vise para i dobila prenos. Prije nije bilo uopste nikakve konkurencije za prenos nasih utakmica tako da je ovo super jer nam dize cijenu tv prava.
Fakat se sica prije davala za tv prava.
Al se suosjecam sa onima koji nemaju priliku gledati, nadam se da ce moja tv omogućiti svim da preko aplikacije gledaju tu utakmicu djaba.
Fakat se sica prije davala za tv prava.
Al se suosjecam sa onima koji nemaju priliku gledati, nadam se da ce moja tv omogućiti svim da preko aplikacije gledaju tu utakmicu djaba.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Covjek objasnio, a i fino sve pise, samo treba procitati.extazy je napisao/la:Champions path (draw: 12:20 CEST)bordobijeli je napisao/la:Meni nije jasno uopšte o cemu se prica ovo oko nosioca. Trece pretkolo ce se tek zrijebati poslije nekad i ko ispadne iz LP ide putem šampiona u EL. Kako znaju ko ce biti nositelj kad moze ispasti u drugom pretkolo LP tri cetri favorita
Teams
Seeded:
Celtic (SCO) or Sarajevo (BIH)
Nine teams eliminated from the UEFA Champions League second qualifying round champions path.
Unseeded:
Ten teams advancing from the UEFA Europa League second qualifying round champions path.
Nema veze koeficijent, timovi koji dolaze iz Lige Prvaka su nosioci, timovi koji dolaze iz 2 kola Europa Lige nisu
A sto se tice play-offa, tu ce se gledati koeficijent.
Zadnja izmjena: cookiech, dana/u 05 jul 2019, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sve mi znamo.
-
- Kontakt:
Kako koji dan prolazi, hvata me sve veca euforija.
Izgorio sam do te mjere, da sam vratio vise od 19 500 stranica i citao sta se pisalo u vrijeme kad smo igrali protiv Spartaka, Helsingborga i Cluja.
Izgorio sam do te mjere, da sam vratio vise od 19 500 stranica i citao sta se pisalo u vrijeme kad smo igrali protiv Spartaka, Helsingborga i Cluja.

- belosevic23
- Kontakt:
Evo pise neki portal da je istok puk'oamypitar je napisao/la:Ima li sanse da sjever bude napoklon pun,ako se istok rasproda.
belosevic23 je napisao/la:Evo pise neki portal da je istok puk'oamypitar je napisao/la:Ima li sanse da sjever bude napoklon pun,ako se istok rasproda.
Valjda se i Sjever napuni.
Planira se ovako, jer ce planuti svih 27 000. Kaze mi jaran poginuse gore radeci u fan shopuMortemHz je napisao/la:

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
nece, 6 ekipa koje ispadnu iz 3. pretkola LP su nosioci, dok ce s druge strane biti 10 ekipa koje su prosle 3. pretkolo EL i vode se kao nenosioci, i kad se izvuce prvih 6 parova (nosilac-nenosilac) ostat ce 4 ekipe i tu ce jednostavno biti 'random' izvlacenjecookiech je napisao/la:
A sto se tice play-offa, tu ce se gledati koeficijent.
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Ja sam bio negdje 15 do 8, bilo nekih 7 8 ljudi ispred mene
Evo šta tačno piše na stranici UEFA-e. Da boldiran ovoChampions path (draw: 12:20 CEST)
Teams
Seeded:
Celtic (SCO) or Sarajevo (BIH)
Nine teams eliminated from the UEFA Champions League second qualifying round champions path.
Unseeded:
Ten teams advancing from the UEFA Europa League second qualifying round champions path.
Draw procedure
The ten teams eliminated from the UEFA Champions League second qualifying round champions path will be seeded and drawn against the other ten contenders.
Draw procedure
The ten teams eliminated from the UEFA Champions League second qualifying round champions path will be seeded and drawn against the other ten contenders.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Danas niko ni rijec o veznom igracu. 

-
- Kontakt:
**** majku, uefa objavila da smo nosioci u trecem pretkolu, i vi sad izmisljate toplu vodu ovdje i hocete mijenjati nesto. 

- JavierBosnia
- Kontakt:
Drug nisi mi pomogao nikakopaulus je napisao/la:ja idem na tekmu ako nasi budu sve pogasili stremove ovog spektakla sto sumnjam da ce bice na onim standardnim stream stranicama irski il skotski stream za raju koja ne moze docJavierBosnia je napisao/la:Kako gledati tekmu ko ima telemach, jel postoji neki nacin placanja toga bez kartice?

Nemam odgovor na postavljeno pitanje, moze li korisnik telemacha preko moje tv nekako gledati utakmicu, a da plati nekim drugim nacinom sem preko kartice?
Za stariju osobu pitam ja se mogu za stream snaci
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
To bolan vise ni mine ne postujeajdohordas je napisao/la:**** majku, uefa objavila da smo nosioci u trecem pretkolu, i vi sad izmisljate toplu vodu ovdje i hocete mijenjati nesto.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Samo plaćanje preko RB 1.99KM (tako je za Ligu inače)JavierBosnia je napisao/la:Drug nisi mi pomogao nikakopaulus je napisao/la:ja idem na tekmu ako nasi budu sve pogasili stremove ovog spektakla sto sumnjam da ce bice na onim standardnim stream stranicama irski il skotski stream za raju koja ne moze docJavierBosnia je napisao/la:Kako gledati tekmu ko ima telemach, jel postoji neki nacin placanja toga bez kartice?
Nemam odgovor na postavljeno pitanje, moze li korisnik telemacha preko moje tv nekako gledati utakmicu, a da plati nekim drugim nacinom sem preko kartice?
Za stariju osobu pitam ja se mogu za stream snaci
Ko koristi kodi, ima na njemu moja tv.
Laznjak je napisao/la:Planira se ovako, jer ce planuti svih 27 000. Kaze mi jaran poginuse gore radeci u fan shopuMortemHz je napisao/la:
Valjda skinu onu **** ogradu sa centra istoka.Mogao bi I rekord pasti kad su nase tekme u pitanju
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 05 jul 2019, 22:42, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
- Nekad kad smo bili kokuzi se tako radilo . Sad mislim da je drugaciji pristup , ovakvom politikom pokusavamo dati priliku da Akademci steknu iskustvo i da naredne sezone budu bas konkurentni . No rezultat (Titula ) je potreban i zato vidim da ovaj pristup ok . Da potpises ove igrace na 2+ god. trebalo bi skuplje platiti , a Akademci bi trpili . Malo konfuzno objasnjavam , ne znam bolje yebi ga .brojjedan je napisao/la:Mišljenja sam da treba izbjegavati posudbe i 1+1 ugovore ali vidim da ih ima što misle da je to ok. Ja ne.
Također sam mišljenja da u utorak necemo izgubiti, i cvrsto stojim iza toga.
Sto se tice utakmice , ako imamo u plucima i nogama 80% sto imaju Skoti , onda nismo bez sansi na Kosevu. U zbiru sumnjam , atmosvera na stadionu u Glazgovu ce pojesti nase .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ima li ko iz Krajine, Cazin ili Velika Kladusa, da planira na utakmicu?
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!

fks74 je napisao/la:Danas niko ni rijec o veznom igracu.
Nema sta pricat o njemu zavrsili smo prelazni rok
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, brojjedan, Confiance, galia95, Google Adsense [Bot], laznokrilo, Maestro^^, misstianopenaldo, mosarajvosa83, N3R3D, Pena, riki46, Vaya i 105 gostiju.