Rule_hz je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Danas niko ni rijec o veznom igracu.
Nema sta pricat o njemu zavrsili smo prelazni rok
Ma to ne zna niko.Mozda do pocetka prvenstva sijevne neki kapitalac.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Rule_hz je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Danas niko ni rijec o veznom igracu.
Nema sta pricat o njemu zavrsili smo prelazni rok
Jasno , ocito ovdje ima forumasa koji stavljaju "novinare" na stub srama .THEC je napisao/la:u 2. pretkolu LP ima 10 parova, ne racunaj ona dva tamo dje su PSV - Basel i Plzen-Olimpiacos jer oni nisu prvaci, dakle 10 parova = bit ce 10 gubitnika i svih 10 su nosioci u 3.pretkolu EL, a nenosioci su 9 ekipa koje prodju 2.pretkolo EL i mi smo deseti jer smo direktno prosli u to 3. pretkolobordobijeli je napisao/la:Ne kontamTHEC je napisao/la:pa nek ispadnu, shvatas da koeficijent ne igra nikakvu ulogu u ovim kvalifikacijama za evropsku ligu![]()
Mislio sam da recimo ako je to 12 ekipa ispalo i dobija šansu u trecem pretkolu EL. Da od tih 12 najbolji 6 po koeficijentu budu nosioci.
Stroj1946 je napisao/la:Ne znam to za gOnjat, al znam da cemo se ganjattutankamon1905 je napisao/la: Biće ovo krvava sezona..Zrinjski i Sarajevo baš odskaču i mogli bi se gonjat do zadnjeg kola
Champions pathTHEC je napisao/la:nece, 6 ekipa koje ispadnu iz 3. pretkola LP su nosioci, dok ce s druge strane biti 10 ekipa koje su prosle 3. pretkolo EL i vode se kao nenosioci, i kad se izvuce prvih 6 parova (nosilac-nenosilac) ostat ce 4 ekipe i tu ce jednostavno biti 'random' izvlacenjecookiech je napisao/la:
A sto se tice play-offa, tu ce se gledati koeficijent.
Zip je napisao/la:A jesi i ti navalio da nas uvjeris da smo nenosioci.
Ako je Uefa zvanicno objavila da smo nosioci, onda smo nosioci dok ona drugacije ne kaze.
On govori da smo nenosioci, a nosioci smo. Oni koji ispadnu iz drugog pretkola LP su nosioci plus Celtic/Sarajevo, a nenosioci su oni koji su napredovali kroz EL.Samozdravlje je napisao/la:Jasno , ocito ovdje ima forumasa koji stavljaju "novinare" na stub srama .THEC je napisao/la: u 2. pretkolu LP ima 10 parova, ne racunaj ona dva tamo dje su PSV - Basel i Plzen-Olimpiacos jer oni nisu prvaci, dakle 10 parova = bit ce 10 gubitnika i svih 10 su nosioci u 3.pretkolu EL, a nenosioci su 9 ekipa koje prodju 2.pretkolo EL i mi smo deseti jer smo direktno prosli u to 3. pretkolo. Koliko sam skontao , samo SC objavio da smo nosioci .
Znas li sta vise ? O kojoj lovi se radi ?ShofaII je napisao/la:Meni se svidja sto je moja tv ponudila vise para i dobila prenos. Prije nije bilo uopste nikakve konkurencije za prenos nasih utakmica tako da je ovo super jer nam dize cijenu tv prava.
Fakat se sica prije davala za tv prava.
Al se suosjecam sa onima koji nemaju priliku gledati, nadam se da ce moja tv omogućiti svim da preko aplikacije gledaju tu utakmicu djaba.
Dok nije bilo moje tv pratili ste tekme na radijuKrajisnikBosnjak je napisao/la:Moja TV uništila još jedan spektakl, dabogda se raspali i oni i BH Telecom.
A mozda stvarno bude 11 Nosioca i 9 ne nosioca pa dva nosioca koja ostanu bit ce posljednji par 3 pretkolaShofaII je napisao/la:Pa kome vise vjerujete UEFI i tamo nekim novinarima ili nama
Nismo nosioci ali svakako se to nas ne tice jer cemo izbacit Seltika
@samozdravlje ne znam iznose ali znam od nekih ranijih sezona da nam se nudili po 5000 maraka za prenos neke utakmice bas ponizavajuce bilo.
A sad fakat ne znam koliko para ali znam da je dobro sto je ovako ispalo tako da slijedecu tekmu i sport klub i arena trebaju malo vise da odrijese kesu.
Arena nudila 20k a BHTelekom 70k.ShofaII je napisao/la:Pa kome vise vjerujete UEFI i tamo nekim novinarima ili nama
@samozdravlje ne znam iznose ali znam od nekih ranijih sezona da nam se nudili po 5000 maraka za prenos neke utakmice bas ponizavajuce bilo.
A sad fakat ne znam koliko para ali znam da je dobro sto je ovako ispalo tako da slijedecu tekmu i sport klub i arena trebaju malo vise da odrijese kesu.
Skontao . Hvala . Furati domace , dok Europljani ne daju pravu lovu , kao CZ i Dinamu .Celtic je Seltik . SC i Arena bi za neku sicu , nece ici dok je Ilijevskog . Premda sam ljut na BHT , ne mogu mi obezbjediti da gledam na 2 TV . Zato gledam Telemah bez ugovora . Cekam ne radi utakmica , nego se vodim onim "DOMACE" kao i Akademijom FKS.ShofaII je napisao/la:Pa kome vise vjerujete UEFI i tamo nekim novinarima ili nama
Bravo za BHTcookiech je napisao/la:Arena nudila 20k a BHTelekom 70k.ShofaII je napisao/la:Pa kome vise vjerujete UEFI i tamo nekim novinarima ili nama
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Ferroviere1987, Kimun i 68 gostiju.