Vedo, Izet i Seo

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Moze drug, ako se jos niko nije javioDaVinci je napisao/la:Nadjoh orginalni NSBiH dres amblem s ljiljanima (+Patrick logo) pa ako ima ko da mu sta znaci, ja bih da poklonim ...
Mogo sam komotno tebi odmah ponudit, znam da tebi znaci. Hajd javi mi adresu, nemam ja vise ...edinjo-bih je napisao/la:Moze drug, ako se jos niko nije javioDaVinci je napisao/la:Nadjoh orginalni NSBiH dres amblem s ljiljanima (+Patrick logo) pa ako ima ko da mu sta znaci, ja bih da poklonim ...
Prosinecki ce pocetkom septembra objaviti spisak igraca za koje se sumnja da biraju utakmice.Wandelanoite je napisao/la:Robi očekuje pojačanja za ovaj dvomec, a kako kaze najvise mu se sviđaju igraci iz Argentumsport d.o.o, SC Sport i JurkicSport. Robi navodi da je najvažnija uigranost pa je zbog toga veoma bitno da igraci budu iz istih agencija.
Nema boljih žena na svijetu od Armenki prijatelju, teferič će se održati, pa kud puklo da puklo. Ima da im Sirusho pjeva "Qele Qele".Wandelanoite je napisao/la:Kad ce spisak za ovaj teferič?
Podaleko Armenija u pm, a nema bas ni našeg svijeta kako ce se tamo organizovati koja pijanka, ima li neko neku info?
protiv Lihenstajna cemo igrati od noge do noge, kao Manchester City moglo bi se reciWandelanoite je napisao/la:Mozemo li do 6 bodova u ovom teskom dvomecu? Uvijek neugodni Lihtenstajn i gostovanje na dalekom Kavkazu. Gdje je iscezla sreca iz Belfasta? Gdje su promasaji 100% sansi protivnika? Pita se vrli strucnjak dok trazi nove reprezentativce u zanimljivom ambijentu hotela "Bosna" na Ilidzi u drustvu Hadisa Zubanovica, Andjelka Jurkica i Ninoslava Milenkovica prekaljenih fudbalskih znalaca i ljudi koji ce vjerovatno objektivnim sudom procijeniti koje igrace trebaju predloziti selektoru.
Ima i baraz, tako da kiks u Armeniji i nije toliko bitan ako se desi.Goalgetter je napisao/la:Ja ne znam sto panicarite bezveze, ako ovdje i ne uzmemo svih 6 bodova protiv Armenije i Lichtensteina, jos uvijek je onda 12 bodova u igri.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 6 gostiju.