FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ja danas otišao po sezonsku,nije bilo plastike rekli mi da dodjem u ponedjeljak,bilo 5,6 ljudi u shopu,izmoždeno je ono troje radnika bilo pa zaključih da je bilo ludilo,pitao sam i za karte,odgovor im i nije baš korespondirao sa euforijom o rasprodatom istoku ili totalnom ludilu za karte,da li od izmoždenosti ili realnosti ne znam
VVVBK
VVVBK
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Sta je ba PITARI , uvukla se neka nervoza i strah . Koji Vam je ba , nije Celtic svake godine u BiH . Ostalo nam jos nepuna 3 dana qrcenja , haloo Celtic na Kosevu . Poslije MU klub sa najvecom reputacijom , a mi kao da dolazi Leh . Qrcimo se ova nepuna tri dana , ma ko sisa rezultat . Pa jah .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
nabit cemo im 3 komadaSamozdravlje je napisao/la:Sta je ba PITARI , uvukla se neka nervoza i strah . Koji Vam je ba , nije Celtic svake godine u BiH . Ostalo nam jos nepuna 3 dana qrcenja , haloo Celtic na Kosevu . Poslije MU klub sa najvecom reputacijom , a mi kao da dolazi Leh . Qrcimo se ova nepuna tri dana , ma ko sisa rezultat . Pa jah .
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja nisam bio nikako u fan shopu i ne mogu vam reći ima
li raje.
li raje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nece biti vise od 22k.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Kako to sad ide, ko je nosioc, mi ili Celtic?
Ako izgubimo sve utakmice, idemo li grupnu fazu?
Idemo.obiteljskicovjek je napisao/la:Kako to sad ide, ko je nosioc, mi ili Celtic?
Sve mi znamo.
25 bi trebalo.Lakoste je napisao/la:Nece biti vise od 22k.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
fks74 je napisao/la:Sta mislis, zasto Aluminij propada ?Dadox je napisao/la:Pa HDZ to svako zna...puni su ko brodPitar6785 je napisao/la:Ako smo protiv atlante odigrali 2-2 mozemo i protiv skota podnosljivo 2:0 izgubit. **** seltik nike manchester city.
Jel iko uvidio da je onaj debil musa pozvo samo jednog naseg igraca...
Kao sto neko rece, dali iko iztrazuje odakle se zrinjski finansira posto realno nit imaju neku prodaju nit nekog generalnog sponzor nit imaju neku posjetu, nit nista a realno imaju skup tim.
Stoji to i svi mi znamo da njih HDZ gura al jel to legalno, iz vlastitog dzepa ili drzavne pare ulazu. Mislim da bi se to trebalo ispitat i mislim da bi ljudi iz veleza trebali to potjerat ispitat. Posto sumnjam da covic i njegovi suradnici to sve svoim kesom placaju. Ovde se radi minimum o 4 m km svake godine
- SedrenikHz
- Kontakt:
Sumnjam da ce biti ispod 25k, ali nazalost prije ce se zapad rasprodat nego sjever.
Šta bi od onakve tribine
Frki mire popara mahir uh kad se sjetim, uvijek pun bar jedan kop, protiv laktasa se pravila koreografija, sad ti dolazi celtic i nece ti biti pun sjever ..
Šta bi od onakve tribine
Frki mire popara mahir uh kad se sjetim, uvijek pun bar jedan kop, protiv laktasa se pravila koreografija, sad ti dolazi celtic i nece ti biti pun sjever ..
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Smjena generacija. Treba podrzati momke, to su nasi klinci, nekad ucili od nas, mozda smo se i mi rano povukli. Elem vjerujem u te momke, pokazali su mu.da u Olovu zadnji put. Doci ce na svoje. Trebamo se mi malo ise trznut. Tad je bio povratak Hz, raja zeljna svega. Zadali smo zadace koje ni mi vise ne mozemo ispuniti. Bit ce to puno protiv Celtica.SedrenikHz je napisao/la:Sumnjam da ce biti ispod 25k, ali nazalost prije ce se zapad rasprodat nego sjever.
Šta bi od onakve tribine![]()
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kakav je Đoka igrač? Iskreno raja, ko prati ovo malce da mi kaže 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I danas u klub, bujrum
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Pitaristok
- Kontakt:
Ne ide to bas tako da hdz direkt iz svog budeta daje zrinjskom, vec brojne drzavne i strane(iz hrvatske) firme natjeraju da ubacuje novac, kao sto su prije to radili sa sirokim.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Počela je raja već uzimati karte
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Još kad bi uskočio kakav zadnji vezni 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Jutros od 8 pa do maloprikr je sigurno 50 ljudi bilo u shopu.
Išao tri dana uzastopce(ne danas), svaki put ispred mene bilo barem 10 kupaca.AlfredNobel je napisao/la:Ja nisam bio nikako u fan shopu i ne mogu vam reći ima
li raje.
mora se dobro poraniti na utakmicu(bar kada je zapad u pitanju), da se izbjegne zezancija sa mjestima. Protiv Atalante je bilo haotićno.
Hajde jos veznog i da probamo uci u euro ligu, jer nam se sve otvorilo, mogli bi i ekonomski profitirati i to dobro za nase uslove. Dobrog veznog makar i na posudbu samo da se pofajtamo u europi.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 33 gosta.