Pa gdje si ti čovječe?! nema te mjesecima.. Nema fosila, sve mlađarija, klinci, palci. Ono što je bilo fosila to je i ostalo, šaka jadabh hrvat je napisao/la:ima li sta novoga na ovoj stranici, jeli se pojavio kakav novi fosil poput mene
Hajduk Split
Re: Hajduk Split
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
malo se odmoriti oko ovoga nije naodmet, bilo je malo dosadno postalo. uvijek isto, bajern, njemacki nogomet i ove nase maradone iz dijaspore
bolje gledati Liverpool - Napoli nego Hajduka ... i prenosli su ga previse puta dosta je sto jest jestElegant je napisao/la:OBN ne prenosi utakmicu
ma ja sam siguran da si ti potajni navijač Bayerna. Ne znam što si uzeo naše drage Švabe tolko na pik. Dobri su oni..bh hrvat je napisao/la:malo se odmoriti oko ovoga nije naodmet, bilo je malo dosadno postalo. uvijek isto, bajern, njemacki nogomet i ove nase maradone iz dijaspore
Nego, šta očekuješ od večerašnje tekme?!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
Čak Noris
@dubrava jel mi mos ti odg.na jedno pitanje.Kolko ja znam,Dubrava je dio Zagrebadubrava je napisao/la:ma ja sam siguran da si ti potajni navijač Bayerna. Ne znam što si uzeo naše drage Švabe tolko na pik. Dobri su oni..bh hrvat je napisao/la:malo se odmoriti oko ovoga nije naodmet, bilo je malo dosadno postalo. uvijek isto, bajern, njemacki nogomet i ove nase maradone iz dijaspore
Nego, šta očekuješ od večerašnje tekme?!
Naravno da ti mogu odgovoritiČak Noris je napisao/la:@dubrava jel mi mos ti odg.na jedno pitanje.Kolko ja znam,Dubrava je dio Zagrebaa kolko sam ja vidio ti navijas za Hajduk
ili navijas i za Dinamo i Hajduk
Ko nema na tv ima prenos online ovde http://www.bosnax.net/stream.html
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Mehmed Baždarević je sletio u Split na pregovore da bude novi trener
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Ted Mosby je napisao/la:Mehmed Baždarević je sletio u Split na pregovore da bude novi trener
index ha er?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
oho ho a jel to ozbiljno ili opet novinari pišuuuu li pišuuuu.tanzla je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Mehmed Baždarević je sletio u Split na pregovore da bude novi trener![]()
![]()
index ha er?
60 godina vjernosti.
Hajduk je protiv Zenita izgledao onakav kakav i jeste ,los i nemocan!
I nek mi kaže neko da mi bosanci i hercegovci ne pazimo naše komšije. 
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Kakav Mehmed Baždarević..
VAHA DOMINIRA.
Vi ste samo loša kopija.
VAHA DOMINIRA.
Vi ste samo loša kopija.
...što je više lome to je volim jače...
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Nažalost.bakacar je napisao/la:Hajduk je protiv Zenita izgledao onakav kakav i jeste ,los i nemocan!
60 godina vjernosti.
Ne moze Maloca igrati desnog bocnog i ocekivati neki rezultat a o Buljatu i njegovim stoperskim kvalitetima da ne govorim!
Sumnjam da bi bolje izgledali da su bili i kompletni no nezaboravimo da je Zenit odmarao jos 6,7 igraca!
Najzalosnije je sto je svim klubovima u ex you osim Dinamu i Partizanu cilj da se ne osramote u evropi,takve su izjave dolazile iz Splita,najvaznije je da se nisu osramotili!
Sumnjam da bi bolje izgledali da su bili i kompletni no nezaboravimo da je Zenit odmarao jos 6,7 igraca!
Najzalosnije je sto je svim klubovima u ex you osim Dinamu i Partizanu cilj da se ne osramote u evropi,takve su izjave dolazile iz Splita,najvaznije je da se nisu osramotili!
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Nema tu jednostavno igrača koji bi nešto napravili Ibro nemože sam a da mu netko pomogne jednostavno nemože jer nitko nema kvalitete,Vukušić je još mlad a ostali računajući i Strinića su prosječni HNL igrači,za Europu treba puno više,primjer dinamo.bakacar je napisao/la:Ne moze Maloca igrati desnog bocnog i ocekivati neki rezultat a o Buljatu i njegovim stoperskim kvalitetima da ne govorim!
60 godina vjernosti.
Dinamo ima Mamica,BBB ga mrze ali da nema tog covjeka imali bi prosjecnu momcad koja bi svake 3,4 godine igrala u evropa ligi!
Da.. kao što smo prije Mamića igrali LP a sada je to samo san.bakacar je napisao/la:Dinamo ima Mamica,BBB ga mrze ali da nema tog covjeka imali bi prosjecnu momcad koja bi svake 3,4 godine igrala u evropa ligi!
Ne baljezgaj gluposti!
...što je više lome to je volim jače...
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Draže mi je da Hajduk bude deseti nego u njofrino vrijeme da otimamo titule kao dzg,to neide na čast klubu a ni navijačima koji slave te "pobjede".jacky09 je napisao/la:Da.. kao što smo prije Mamića igrali LP a sada je to samo san.bakacar je napisao/la:Dinamo ima Mamica,BBB ga mrze ali da nema tog covjeka imali bi prosjecnu momcad koja bi svake 3,4 godine igrala u evropa ligi!
Ne baljezgaj gluposti!
60 godina vjernosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.