RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

bakacar
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la bakacar » 06 nov 2010, 11:47

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cuj Vehlikan!

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 06 nov 2010, 12:13

bakacar je napisao/la::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cuj Vehlikan!
BIO i bit će
60 godina vjernosti.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 nov 2010, 13:04

Ovo je tako dobroo ...
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 06 nov 2010, 13:05

Dylan Dog je napisao/la:Ovo je tako dobroo ...
[youtube][/youtube]
Dani ponosa i slave
60 godina vjernosti.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 06 nov 2010, 13:13

Cuj Vehlikan!
dapace,da gusce da je Bih velikan ;) ,ne mjeri se klub po trenutnim rezultatima vec po tradiciji(znaju ljudi nisu glupi kao ti :D ),kontinuitetu i istoriji(historiji,povjesti)koje vi mozete imati za jedno 50 godina mrkotrpnog rada.A da, vasa je odbrana, da ovo nije onaj isti klub kao prije.Jasta vec nisu :roll: ,to se vidi po tome sto su isti dresovi kao prije,isti grb kao prije, isti navijaci kao prije(osim izdajica koji sada navijaju za drugi klub)a ako hoces dodatne informacije pitaj UEFA-u.Hajduk je promjenio grb,dinamo mjenjo ime nekoliko puta pa opet se smatra da je to isti tim,a Velez nista nije mjenjao od postanka i sada neki koji nisu kompetentni daju sebi za pravo da ocjenjuju je li to ovaj klub od prije ili nije.Haj dobro ,nek je zrinjski isti klub kao prije a nije se takmicio 50 godina :roll: i jos je velikan :lol:
Nece ni ova kriza biti vijecno ;) ,izronit ce Velez za one kiji ga vole,ne sekiraj se ti 8-)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 06 nov 2010, 13:19

Ako moze sastav zrinje iz 85 godine :mrgreen:
Samo jedan klub Velež Mostar

bakacar
Kontakt:

Post Postao/la bakacar » 06 nov 2010, 13:24

Po kojoj logici mislis da ce Velez izroniti ?
Mislis da ima mogucnosti neke da se poboljsa stanje u sadasnjem Velezu?
Normalno da je to isti klub kao i prije rata,ime mu nitko ne moze uzeti!
Da je velikan nije,da je prosjecan bh klub ,jeste!
Kakve veze ima Zrinjski sa Velezom rodjak?
Znas li ti da u gradu sport prelazi u amaterizam,nema pomoci niti grada niti privrednika,zato sumnjam da ce Velezu biti bolje,jer nece,Zrinjski ce mu se pridruziti u 2. ligi ako ne ove sezone onda iduce!

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 06 nov 2010, 13:25

rodjak je napisao/la:

Cuj Vehlikan!
dapace,da gusce da je Bih velikan ;) ,ne mjeri se klub po trenutnim rezultatima vec po tradiciji(znaju ljudi nisu glupi kao ti :D ),kontinuitetu i istoriji(historiji,povjesti)koje vi mozete imati za jedno 50 godina mrkotrpnog rada.A da, vasa je odbrana, da ovo nije onaj isti klub kao prije.Jasta vec nisu :roll: ,to se vidi po tome sto su isti dresovi kao prije,isti grb kao prije, isti navijaci kao prije(osim izdajica koji sada navijaju za drugi klub)a ako hoces dodatne informacije pitaj UEFA-u.Hajduk je promjenio grb,dinamo mjenjo ime nekoliko puta pa opet se smatra da je to isti tim,a Velez nista nije mjenjao od postanka i sada neki koji nisu kompetentni daju sebi za pravo da ocjenjuju je li to ovaj klub od prije ili nije.Haj dobro ,nek je zrinjski isti klub kao prije a nije se takmicio 50 godina :roll: i jos je velikan :lol:
Nece ni ova kriza biti vijecno ;) ,izronit ce Velez za one kiji ga vole,ne sekiraj se ti 8-)
60 godina vjernosti.

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 06 nov 2010, 13:34

Velež je veliki klub slavne prošlosti i to mu nikad nitko neće moći oduzeti,a samo je velika sramota da se velikani svjetskog nogometa koji su igrali za Rođene ne uključe u klub i ne pomognu sad kad mu treba,velike su generacije prošle kroz klub i mnogi su samo zbog njega postali bogati i bio bi red makar da mu pomognu barem malo,a Zrinjski ima sve što poželi i da se ne naljute ali da im dođe i Abramović i Murinjo nikad neće biti veći i slavniji od Veleža isto kao ni MCity od M UTD jer džabe pare i sve jer povijest,tradicija i navijači širom bivše zemlje nemogu se kupiti.
60 godina vjernosti.

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 06 nov 2010, 13:45

[youtube][/youtube]
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

bakacar
Kontakt:

Post Postao/la bakacar » 06 nov 2010, 13:45

tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Velež je veliki klub slavne prošlosti i to mu nikad nitko neće moći oduzeti,a samo je velika sramota da se velikani svjetskog nogometa koji su igrali za Rođene ne uključe u klub i ne pomognu sad kad mu treba,velike su generacije prošle kroz klub i mnogi su samo zbog njega postali bogati i bio bi red makar da mu pomognu barem malo,a Zrinjski ima sve što poželi i da se ne naljute ali da im dođe i Abramović i Murinjo nikad neće biti veći i slavniji od Veleža isto kao ni MCity od M UTD jer džabe pare i sve jer povijest,tradicija i navijači širom bivše zemlje nemogu se kupiti.
Sta to Zrinjski ima sto pozeli?
Nisi momak upucen u stanje ,jedini u hercegovini koji nesto imaju tj sto pozele jeste Siroki Brijeg,jer su svi direktori jakih firmi iz tog sela i sav novac sponzorski odlazi u taj klub koji ima 100 gledatelja po utakmici,jedini klub u svijetu koji ima vise sponzora nego prosjek gledatelja,oni moj decko dovode talentirane momke iz bosne i daju im smjestaj,stipendije koje su u prosjeku bh place i sl. stvari,koliko imaju novca rezultati su im nikakvi!
Zrinjski i Velez od grada dobivaju 6,7 tisuca maraka mjesecno i malo od sponzora koji vole ovaj klub.
Sda unitstava Velez dok HDZ Siroki Brijeg unistava Zrinjski jer im pravi problem taj sto je postao klub citave hercegovine,to je ono sto je bio cilj Sirokog a nije im uspio!Postavili su direktora u zrinjski da ga untisti sto se polako i dogadja dok o velezu vec se sve zna!

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 06 nov 2010, 13:48

bakacar je napisao/la:
tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Velež je veliki klub slavne prošlosti i to mu nikad nitko neće moći oduzeti,a samo je velika sramota da se velikani svjetskog nogometa koji su igrali za Rođene ne uključe u klub i ne pomognu sad kad mu treba,velike su generacije prošle kroz klub i mnogi su samo zbog njega postali bogati i bio bi red makar da mu pomognu barem malo,a Zrinjski ima sve što poželi i da se ne naljute ali da im dođe i Abramović i Murinjo nikad neće biti veći i slavniji od Veleža isto kao ni MCity od M UTD jer džabe pare i sve jer povijest,tradicija i navijači širom bivše zemlje nemogu se kupiti.
Sta to Zrinjski ima sto pozeli?
Nisi momak upucen u stanje ,jedini u hercegovini koji nesto imaju tj sto pozele jeste Siroki Brijeg,jer su svi direktori jakih firmi iz tog sela i sav novac sponzorski odlazi u taj klub koji ima 100 gledatelja po utakmici,jedini klub u svijetu koji ima vise sponzora nego prosjek gledatelja,oni moj decko dovode talentirane momke iz bosne i daju im smjestaj,stipendije koje su u prosjeku bh place i sl. stvari,koliko imaju novca rezultati su im nikakvi!
Zrinjski i Velez od grada dobivaju 6,7 tisuca maraka mjesecno i malo od sponzora koji vole ovaj klub.
Sda unitstava Velez dok HDZ Siroki Brijeg unistava Zrinjski jer im pravi problem taj sto je postao klub citave hercegovine,to je ono sto je bio cilj Sirokog a nije im uspio!Postavili su direktora u zrinjski da ga untisti sto se polako i dogadja dok o velezu vec se sve zna!
Ima politiku i nešto što im ne pripada a najsvetije mjesto Rođenih,nadam se da ćeš shvatiti o čemu govorim.
60 godina vjernosti.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 06 nov 2010, 16:43

Ne mogu da vjerujem da smo konacno dobili :D
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 06 nov 2010, 16:47

@bakacar, mejtasi

Vama svaka cast, i Zrinjskom i Hajduku svu srecu svijeta zelim, ali hajmo malo, ovde se o Velezu prica...
Tradicija, istorija, historija, ma stipu to, to treba postovati ali pustite nas da probamo to vratiti....

Ono sto je danas Velez, je ono sto smo vidjeli na tekmi....Ono malo "tintara" kako ih @apple naziva na tribini i Rodjeni, koji bi i nesto htjeli ali ne mogu...
Ipak cestitam momcima na trudu i na zasluzenoj pobjedi, a cestitao bi i Ibrakovicu za sportsko drzanje tokom utakmice...
Izdvojio bi malog Eldara Hasanovica, kao i malog Halila :D koji je kasnije usao...Uz Peru, su po meni cinili cijelu igru...Jazvin je malo zakazao, ali morao je raditi i za sebe, a i za Mrkvu i Zaima, sto je vec odavno poznato...Da je Gatuso, ne bi sve stigao...Tekma ko tekma, nikakva, nula bodova, ovaj jedan gol i par, ne mogu ih nazvati ni udarcima, udaraca prema golu Celika...Celik nije uputio nijedan udarac na gol...
Vidi se da Aca nesto radi sa ekipom i to je dobro...Lose je, sto sa ovakvom trenutnom igrom necemo daleko, jbg....
Dobili smo, ali treba priznati da ovo danas nije bio Celik, nego ekipa djecaraca bez glave i repa i vidi se da nemaju tekmi u nogama...

@robijasi
Sta da vam kazem?...Mozda samo hvala po ko zna koji put:D
Duro je bio i ostao dobar "drug" i druzili smo se sa njim cijelu tekmu...Naravno, pozitivno....Jedino mrlja na broj 18, koji je valjda iz revolta pokazao "onu stvar", valjda covjek ne zna jos kako to ide u Mostaru 8-)

@apple
Druze, dolazio sam, i dolazit cu i iskazivat cu podrsku cijeli zivot....Ne vrti se grad oko kluba navijaca, i potpuno se slazem sa tvojom izjavom u vezi ovih "veterana" i njihovih mostarskih prica, ali jbg, treba i to ukalkulisati i mozda bi dobro bilo da klub navijaca dodje njima na noge...
Sve ja shvatam, i sve ja razumijem, i potpuno se slazem sa tvojim izjavama, ali jbg, ja mislim da i ti shvatas da to tako ne moze...Mozda je i danas bila dobra prilika, da neko od njih dodje na tekmu i porazgovara, jer je to jedino mjesto gdje ove "tintare" borave skupa, a mislim da si i ti i RA svjestan da nam trebaju za dalje korake...
jbg, ali mislim da me shvatas...
Niko tu ne voli, ni vise, ni manje Velez, i svak ce za sebe reci da bas on voli Velez najvise na svijetu....Neko mora popustiti i poceti nesto raditi i razgovarati sa ovim "drugima"...Vjerujem da trenutno RA ima vise i morala i snage da krene prvi....A "tintare" ce to pratiti, budi siguran, jer i oni zive za Velez, samo treba za njih neko raditi..Jbg, tako ti je to...

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 06 nov 2010, 19:12

Moj otac danas nije otisao na utakmicu prvi put nakon 20 godina jer je znao rezultat unaprijed. Pa vi vidite koga to vi idete gledati i podrzavati.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 06 nov 2010, 19:45

drH je napisao/la:Moj otac danas nije otisao na utakmicu prvi put nakon 20 godina jer je znao rezultat unaprijed. Pa vi vidite koga to vi idete gledati i podrzavati.
Idući put kad znadneš rezultat javi se da koju hiljadarku uzmemo na kladi.Samo ti garantuj za rezultat a ja ću pare uložiti. :mrgreen:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 06 nov 2010, 19:51

svi znali osim mene,na kladionici svi igrali...a ja igrao na wolfsburg

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 06 nov 2010, 23:40

Ja nisam znao za rezultat danasnje utakmice a kako to pojedinci saznaju nemam pojma. Sto se tice danasnje utakmice,samo je borbenost Veleza bila ne velikom nivou a igra losa skorz a ekipa nespremna. Ima tu par propusta ali sto sam mogao vidit je to da neki igraci ne igraju svoja mjesta a znam ih licno i to me malo zacudilo ali nema veze. Pobjeda je pobjeda ma kakva god bila a u ovom momentu je bila itekako vazna

VFC_MO
Kontakt:

Post Postao/la VFC_MO » 07 nov 2010, 00:13

Nebi mi bilo krivo ni da smo izgubili samo da ne gledam Kajtaza i Kadrica kako se vuku ko hablecine na terenu. Treba dati sansu mladim igracima poput Jazvina,Zolja,Demica,Mahmuta pa sta bude, bolje je ispast sa njima nego sa potrosenim Kajtazom i debilnim Kadricem. Aca treba smanjiti minutazu Mrkvi i Zaimu, nemogu oni vise od 30tak minuta.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 07 nov 2010, 01:07

Tesko je kad ubacis mladju raju odmah u vatru ali mora se i to uradit nekad jer je evidentna smjena generacija i to ce se morat vrlo brzo uradit. Imamo mi mladjih igraca poput Durakovica,Demica,Kazazica,Zolja,Jazvina ali njima treba dat da igraju a ne vristat na njih i sl. Kazem,danasnja utakmica-igra grozna a borbenost na zavidnom nivou i samo nas je to mozda izvuklo uz malu pomoc sudije ali svugdje je tako a negdje i gore

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.