I ja ovo tražim, bilo je prije na nekoj stranici, ali je više nema.Buddy je napisao/la:Imal ko citavu utakmicu Zeljo - newcastle i Zeljo - videoton ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ja to imam na CD-u,potrazi malo na netu ima sigurno jer sam i ja to skidao sa neta.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
GOSPODIN_1921
- Kontakt:
imam ja na video kaseti ZELJO-newcastleOmar500 je napisao/la:I ja ovo tražim, bilo je prije na nekoj stranici, ali je više nema.Buddy je napisao/la:Imal ko citavu utakmicu Zeljo - newcastle i Zeljo - videoton ?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
al nemas video garantGOSPODIN_1921 je napisao/la:imam ja na video kaseti ZELJO-newcastleOmar500 je napisao/la:I ja ovo tražim, bilo je prije na nekoj stranici, ali je više nema.Buddy je napisao/la:Imal ko citavu utakmicu Zeljo - newcastle i Zeljo - videoton ?
Za zivot cijeli!
-
GOSPODIN_1921
- Kontakt:
Naso sam nesto, poslao sam ti ppOmar500 je napisao/la:I ja ovo tražim, bilo je prije na nekoj stranici, ali je više nema.Buddy je napisao/la:Imal ko citavu utakmicu Zeljo - newcastle i Zeljo - videoton ?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
bitno je da imas, nema veze na cemu jeGOSPODIN_1921 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Za zivot cijeli!
-
AdisManiacZ
- Kontakt:
Treba pobjeda u banja luci, ovaj Borac opet pobjedio, sada protiv Travnik na Piroti
. Al eto ako nam nema titule, onako cemo pobjedit kup.
-
BlingBling
- Kontakt:
Koga zanima trening je u pola 5,ili ti ga u 16h 30min!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
Nemoj se sekirati puno nećete ni u BL ništa uraditi rekoh ja vama da ključ ove godine nije u vašim rukama. Nema od kupa ništa, uzimaju Hrvati. Za utjehu ionako ne bi imali ulaganja pa bi opet odigrali samo 2 u kval. za LŠ, bolje ćete proći u LE, a nama će Milence dograditi stadion (sjever-jug), i dovesti koje zvučno ime.AdisManiacZ je napisao/la:Treba pobjeda u banja luci, ovaj Borac opet pobjedio, sada protiv Travnik na Piroti. Al eto ako nam nema titule, onako cemo pobjedit kup.
Aj Borac
Željezničar - Buducnost 2:0 - 14.05.2005. Grbavica (Džeko, Žerić)
Prije 5 godina je Džeko zabijao Banovićima, a sutra ce to biti Popović
Prije 5 godina je Džeko zabijao Banovićima, a sutra ce to biti Popović
Do neki dan vas tuk'o na tribinama, a danas vam je idol. Ja karaktera i govana. A ja ti opet kažem, Željo će osvojiti ili titulu ili kup ili oboje, tako da od vaših "redova" nema ništa.Dejan, BL je napisao/la:Nemoj se sekirati puno nećete ni u BL ništa uraditi rekoh ja vama da ključ ove godine nije u vašim rukama. Nema od kupa ništa, uzimaju Hrvati. Za utjehu ionako ne bi imali ulaganja pa bi opet odigrali samo 2 u kval. za LŠ, bolje ćete proći u LE, a nama će Milence dograditi stadion (sjever-jug), i dovesti koje zvučno ime.AdisManiacZ je napisao/la:Treba pobjeda u banja luci, ovaj Borac opet pobjedio, sada protiv Travnik na Piroti. Al eto ako nam nema titule, onako cemo pobjedit kup.
Aj Borac
A možda osvojimo duplu krunu ove godine, nebi nam bio prvi put...svakako smo jedini tim kojem je to pošlo za rukum/nogom.
Prošle godine nam je dupla kruna izmakla za sekundu, ali zato ove godine nece.
& се $ то је " " ? ове $ - ' 100% ? " за " $.Mandrak je napisao/la:A možda osvojimo duplu krunu ove godine, nebi nam bio prvi put...svakako smo jedini tim kojem je to pošlo za rukum/nogom.
Ај ? у Европу
Dobro, vidjet cemo....ima još da se igra citava polusezona, plus ova dva kola što su ostala.Dejan, BL je napisao/la:& се $ то је " " ? ове $ - ' 100% ? " за " $.Mandrak je napisao/la:A možda osvojimo duplu krunu ove godine, nebi nam bio prvi put...svakako smo jedini tim kojem je to pošlo za rukum/nogom.
Ај ? у Европу
Prisjeti se malo, prošle godine ste nam bježali 7 bodova na polusezoni, pa ste na kraju završili kao treci, a mi kao prvaci
Ma znam da je text na tom klipu glup i bezveze, ali sam stavio samo zbog ritma koji je strašan !
ako neko može ili ima već napisan text neka ga stavi , možda bude dobra pjesma od toga.
ako neko može ili ima već napisan text neka ga stavi , možda bude dobra pjesma od toga.
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
E jesi nam stavio primjer za ne povjerovati...mene bi bilo stid kad bi od takvih idiota "krali" ritam ili ti tekstove sasvim je nebitno...
1921-2011
Odličan tekst sa videa. Taman da konačno razuvjerimo sve da smo bošnjački klub.
Kume ne shvataš ! I meni se taj text gadi,ali mi bi mogli napraviti bolju pjesmu uz ovakav ili sličan ritam ! Kontaš ?Esii TM87 je napisao/la:E jesi nam stavio primjer za ne povjerovati...mene bi bilo stid kad bi od takvih idiota "krali" ritam ili ti tekstove sasvim je nebitno...
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, LoveFootball1987, onajlikk, Vanja8, ZeljoManijaci i 68 gostiju.