Na tu cifru jos treba dodati i one sa sezonskim. Skotima po pravilima mislim da pripada ono 5% odnosno 1750,to je minimalno je li tako?MortemHz je napisao/la:25.000,zagorski je napisao/la:Koliko je ulaznica stampano zna li neko?
I koliko pripada gostima?
koliko oni budu tražili.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zar ti do sad nije jasno da ovaj pdf postaje društvo jednog lica i da se ovdje ne isplati napisati normalan, konstruktivan, ozbiljan post? Zašto? Zato jer 90% ovog pdfa nema 2 grama mozga i sposobni su samo da iz tvojih postova prave konstrukcije koje njima odgovaraju ili da te na osnovu te konstrukcije napadnu jer si neistomišljenik. Ovdje si dobar ako se prikloniš mišljenju većine i ako nemaš sposobnost vlastitog rasuđivanja. Tebe ako nešto moje pere imaš opciju da ti se ne prikazuju moji postovi, kao što i ja mogu da ne pišem više ovdje ako mi se ne sviđa, ali mi to nije cilj. Veliko mi je zadovoljstvo pavijanima drmati kavez.AlfredNobel je napisao/la:Počeo je prati momački, imaju neke granice.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- sarajevo46
- Kontakt:
Ma jarane tebi je potreban odmor obavezno, baš ti muka hahaha.
Ma nema sanse da ce ih toliko doci, kad bi ih bilo 500 bilo bi vrh.badboy je napisao/la:Najavljivali su da dolazi 3000 navijaca Celtica. Atmosfera bi mogla bit antologijska. Ne sjecam se da je od Zvezde ili Partizana prije rata iko gostovao na Kosevu sa tolikom cifrom na jugu. Strumfove ne racunam, to je u gradu.zagorski je napisao/la:Koliko je ulaznica stampano zna li neko?
Cini ti se za to pretvaranje.simidobar je napisao/la:U tome i jeste problem. Što ste Husrefa digli u ravan kluba pa kad nekome smeta Husref to tumačite kao i da automatski smeta uspjeh kluba.sarajevo46 je napisao/la:Ako osvojimo titulu i ove godine ja mislim da će tebi biti gore nego nekim navijačima glavnih rivala. Odmori ba, što te to Husref naljuti. Opusti se, izađi vani, vidi kako je fin dan, zagrijavaj se za tekmu.SarajevoJeBordo je napisao/la: Nije se znalo nakon duple da će Husref ostati, nego nakon treće ili četvrte runde pregovora kada se udovoljilo njegovim zahtjevima u vezi otkazne klauzule. Jer on voli Saraj'vo, on je Saraj'vo!
To je dovoljan pokazatelj da se lagano pretvarate u mentalni sklop anamo onih.
Isprepadan si bespotrebno i previse pratis "anamo one".
Opusti se mi smo bordo a ne plavi. Nismo kupili duplu kao oni, sampioni smo, igramo lp..[/quote]
Objasnjavas westrib8ni ili ti ga tobetu?
Ja bi volio da ih bude sto vise. Ali slazem se 3000 je mozda nerealno. Eh sad ko je i sta pisao i objavljivao to je neka druga tema..
SarajevoJeBordo je napisao/la:Zar ti do sad nije jasno da ovaj pdf postaje društvo jednog lica i da se ovdje ne isplati napisati normalan, konstruktivan, ozbiljan post? Zašto? Zato jer 90% ovog pdfa nema 2 grama mozga i sposobni su samo da iz tvojih postova prave konstrukcije koje njima odgovaraju ili da te na osnovu te konstrukcije napadnu jer si neistomišljenik. Ovdje si dobar ako se prikloniš mišljenju većine i ako nemaš sposobnost vlastitog rasuđivanja. Tebe ako nešto moje pere imaš opciju da ti se ne prikazuju moji postovi, kao što i ja mogu da ne pišem više ovdje ako mi se ne sviđa, ali mi to nije cilj. Veliko mi je zadovoljstvo pavijanima drmati kavez.AlfredNobel je napisao/la:Počeo je prati momački, imaju neke granice.
Pa lijepo Boga mi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Smatram da Husref nije kvalitetan trener što implicira da mi je muka od duple krune i da ne znam šta ću od sebe ako opet uzmemo titulu!simidobar je napisao/la: Cini ti se za to pretvaranje.
Isprepadan si bespotrebno i previse pratis "anamo one".
Opusti se mi smo bordo a ne plavi. Nismo kupili duplu kao oni, sampioni smo, igramo lp..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sezonske i pozivnice, da.zagorski je napisao/la:Na tu cifru jos treba dodati i one sa sezonskim. Skotima po pravilima mislim da pripada ono 5% odnosno 1750,to je minimalno je li tako?MortemHz je napisao/la:25.000,zagorski je napisao/la:Koliko je ulaznica stampano zna li neko?
koliko oni budu tražili.
Jeste, mi smo dužni obezbjediti minimalno 5% ali mogu dobiti čitav jug ako budu tražili samo što njih neće doći više od 300 ja mislim ali kako god.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma ne treba replicirat, ne voli Husrefa misli da nije strucan i to je njegovo misljenje. Cilj mu je da se prepire. Samo ignor
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Apsolutno.bordobijeli je napisao/la:Ma ne treba replicirat, ne voli Husrefa misli da nije strucan i to je njegovo misljenje. Cilj mu je da se prepire. Samo ignor
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedina tema ti je Husref Musemić a ne FK Sarajevo i već duže vrijeme nezdravo trolaš temu pa moram brisati postove koji ti repliciraju pa ću te zamoliti da se prebaciš na temu koju sam otvorio za vas.SarajevoJeBordo je napisao/la:Škoti predviđaju: Lennon će se "kockati" protiv Sarajeva
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zagore, nije ovo njegov profil a nije ni onaj od jučer. Molim te da ne pišeš o osobama koje uopšte ne pišu ovdje, svakako nisu pojedinci tema.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Može li posebna tema za psovke na moj račun i spominjanje članova moje porodice? Jer to je očigledno dozvoljeno, jedino je podložno samo brisanju?MortemHz je napisao/la:Jedina tema ti je Husref Musemić a ne FK Sarajevo i već duže vrijeme nezdravo trolaš temu pa moram brisati postove koji ti repliciraju pa ću te zamoliti da se prebaciš na temu koju sam otvorio za vas.SarajevoJeBordo je napisao/la:Škoti predviđaju: Lennon će se "kockati" protiv Sarajeva
Ovo ti je on sto posto pavijani i slicne uvrede,drmanje kaveza itdMortemHz je napisao/la:Zagore, nije ovo njegov profil a nije ni onaj od jučer. Molim te da ne pišeš o osobama koje uopšte ne pišu ovdje, svakako nisu pojedinci tema.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjeruj mi da nije jer ni ne vidiš neke postove kada ih obrišem jer ne budu na temi, recimo ova posljednja dva.SarajevoJeBordo je napisao/la:Može li posebna tema za psovke na moj račun i spominjanje članova moje porodice? Jer to je očigledno dozvoljeno, jedino je podložno samo brisanju?MortemHz je napisao/la:Jedina tema ti je Husref Musemić a ne FK Sarajevo i već duže vrijeme nezdravo trolaš temu pa moram brisati postove koji ti repliciraju pa ću te zamoliti da se prebaciš na temu koju sam otvorio za vas.SarajevoJeBordo je napisao/la:Škoti predviđaju: Lennon će se "kockati" protiv Sarajeva
Ostavio sam i tvoj post o pavijanima ali da ne diram prošlu stranicu, želio bi da pišemo o Sarajevu a ne o Husrefu i nekim pavijanima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja mislim da će ih biti 10 puta manje. Ne mogu se sjetiti koji je klub imao najveću podršku navijača na Koševu, možda Lech Poznan?badboy je napisao/la:Najavljivali su da dolazi 3000 navijaca Celtica. Atmosfera bi mogla bit antologijska. Ne sjecam se da je od Zvezde ili Partizana prije rata iko gostovao na Kosevu sa tolikom cifrom na jugu. Strumfove ne racunam, to je u gradu.zagorski je napisao/la:Koliko je ulaznica stampano zna li neko?
Došli su u dosta dobrom broju za jedno europsko gostovanje.
@ Morto
Možeš li mi posuditi nakratko opciju za banovanje?

Možeš li mi posuditi nakratko opciju za banovanje?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nije ta opcija za subjektivne, kao ni trenerska pozicija.emir79 je napisao/la:@ Morto
Možeš li mi posuditi nakratko opciju za banovanje?![]()
![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odgovorio sam ti u pp da ne pišemo nebitne gluposti ovdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.