2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Jel realno da Hemingway u ekipama gdje imas AD, LBJ, PG i Kawhia kao **** prevagu navodi tamo nekog Cooka
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dovoljno su fluidni da odvede ekipu do PO na zapadu kao glavni igrac bez all-stara oko sebeBuffonGigi je napisao/la:Klipama dva najbolja igraca igraju na istoj poziciji, centra nemaju, Lou je jedini bolji ballhandler u ekipi...a znamo koliko su napadi fluidni s njim u ekipi.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- camparinho
- Kontakt:
@majestic
Ti si oko moje podobro izgoren i ne citas sta ti pisu ljudi.
Proslogodisnja startna postava Clippersa(PO)
G-Shai
G-Beverley
F-Shamet
F-Gallinari
C-Zubac
Klupa:Lou Will, Harrell, Robinson, Green
Ovogodisnja startna postava Clippersa
G-Beverley
G-Shamet
F-Kawhi
F-PG
C-Zubac
Klupa:Lou Will, Harrell, Robinson l, McGruder, Harkless
To sto Zubac pocinje ne znaci apsolutno nista. Harrell vecinu vremena provodi na centru, ali ulazi sa drugim unitom zajedno sa Louom i vode isti. Doc hvala Bogu ima mozga i nastavit ce koristiti ih koristiti kao najubojitiji duo sa klupe.
Ti si oko moje podobro izgoren i ne citas sta ti pisu ljudi.
Proslogodisnja startna postava Clippersa(PO)
G-Shai
G-Beverley
F-Shamet
F-Gallinari
C-Zubac
Klupa:Lou Will, Harrell, Robinson, Green
Ovogodisnja startna postava Clippersa
G-Beverley
G-Shamet
F-Kawhi
F-PG
C-Zubac
Klupa:Lou Will, Harrell, Robinson l, McGruder, Harkless
To sto Zubac pocinje ne znaci apsolutno nista. Harrell vecinu vremena provodi na centru, ali ulazi sa drugim unitom zajedno sa Louom i vode isti. Doc hvala Bogu ima mozga i nastavit ce koristiti ih koristiti kao najubojitiji duo sa klupe.
Clutch city be safe rage hard!
Jos ce na kraju ispasti da ce Clippe biti slabije naredne sezone. Lakers' lobby 
Bargaining
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
JHam je napisao/la:Jel realno da Hemingway u ekipama gdje imas AD, LBJ, PG i Kawhia kao **** prevagu navodi tamo nekog Cooka
Kad murray raspali odigra ovako onda se javi dobrice cosicu.
23
Cousins čeka još neke potpise da vidi gdje ima najveće šanse da osvoji titulu pa će tu potpisati za minimalac hahaha
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
- BosniaBoston
- Kontakt:
Faza koju si spomenuo ce trajati do plejofaSarmelino je napisao/la:Bargaining
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Haj ti prvo nauci sta znaci A i F prilikom ocjenjivanja, pa onda nesto pricaj.GOAT je napisao/la:JHam je napisao/la:Jel realno da Hemingway u ekipama gdje imas AD, LBJ, PG i Kawhia kao **** prevagu navodi tamo nekog Cooka
Napravi jedno poglavlje u sljedecoj knjiGi o tome.
BuffonGigi je napisao/la:Klipama dva najbolja igraca igraju na istoj poziciji, centra nemaju, Lou je jedini bolji ballhandler u ekipi...a znamo koliko su napadi fluidni s njim u ekipi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sad ispade i bolji igrac od Murraya hahaha, hajd jos nadji i McGeeu da je bolji od Jokica pa da slavimoGOAT je napisao/la:JHam je napisao/la:Jel realno da Hemingway u ekipama gdje imas AD, LBJ, PG i Kawhia kao **** prevagu navodi tamo nekog Cooka
Sta cu ucit sve se zna,a5 f1.Samo sto ja nisam napiso kao gospodin na twiteru.TheChief je napisao/la:Haj ti prvo nauci sta znaci A i F prilikom ocjenjivanja, pa onda nesto pricaj.GOAT je napisao/la:JHam je napisao/la:Jel realno da Hemingway u ekipama gdje imas AD, LBJ, PG i Kawhia kao **** prevagu navodi tamo nekog Cooka
Napravi jedno poglavlje u sljedecoj knjiGi o tome.
Zadnja izmjena: GOAT, dana/u 06 jul 2019, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
23
Extra igrac sa odlicnim sutom za 3.Jos ce se sad razvit pored Lebrona jer u Goldenu nije mogo disat.JHam je napisao/la:Sad ispade i bolji igrac od Murraya hahaha, hajd jos nadji i McGeeu da je bolji od Jokica pa da slavimoGOAT je napisao/la:JHam je napisao/la:Jel realno da Hemingway u ekipama gdje imas AD, LBJ, PG i Kawhia kao **** prevagu navodi tamo nekog Cooka
Quinncredible
23
- BosniaBoston
- Kontakt:
Prvo je Kawhi/Kanye bio kanta PDFa.Pa ga je Besic/Barbarossa naslijedio.Isto je to uradio Sarmelino.Pa sam onda ja preuzeo tu casnu titulu.I na kraju je to postao GOAT
P.S KingjamesMVP se ne racuna,on je izvan konkurencije
Kolko znam ja nisam bio u toj konkurenciji.Ja samo pisem facte,ljudi to prepoznaju,smeta im al znaju da sam u pravu !BosniaBoston je napisao/la:Prvo je Kawhi/Kanye bio kanta PDFa.Pa ga je Besic/Barbarossa naslijedio.Isto je to uradio Sarmelino.Pa sam onda ja preuzeo tu casnu titulu.I na kraju je to postao GOAT
23
- camparinho
- Kontakt:
Ako ce Cook preuzeti ulogu startnog pleja u Lakersima, Fertitta daj CP3 jos jedan ugovor na mene...
Clutch city be safe rage hard!
Nista Jham,predji ti za lejkerse mani se nageta.Kasindo,rostilj,tv,koktel..Zivot moze biti ljep ako naucis cjenit prave vrijednosti 
23
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Treba priznati 1-3 pozicija u Clippersima najbolja defanzivna formacija svih vremnea.
Beverey - Geroge - Kawhi , apsolutno sve mogu preuzeti .....kada se tu doda i mlad Harrell na PF to je isto strasno , jedino Cenatrska pozicija je rupa , ali mozda nesta pokupe kao bayout tipa Howard ili sl.
Ofanzivno ta ekipa nece biti aha LAC od prosle sezone tj od allstara (jer je prije bio T.Harris) pa se doda na nju najbolji igrac Kawhi + 3 kandidat za MVP George - Alex i - Galo ....
Ne moze igra Loua i Harrella biti ista kada su tu ova dvojca primarni , jedino ce Shemet profitirati , mogao bi imati i +15ppg sezonu , Lou je bio 6 igrac ali fakticki imao minute startera , eh sad ako se pretvori u u sutera iz kornera to je drugo ali frajer nije nikad igrao tu ulogu jer mu treba lopta , Harrell ce ostati u istoj roli odbrana + lob od kreatora Georgea ili Kawhia ili Lou-a, daleko od toga da nisu top 3 ekipa , ali nisu izraziti favoriti , na papiru jesu jaci od Lakersa jednostavno jer su u prime dok Lebron je na zalasku karijere i ako prpusti 20 tak tekmi biti ce problem.
Utah ostaje prvi favorit , sad tu su 4 ekpe izjednacene LAC, Houston , Denver i Lakersi , poslije ide Portland ,GSW , Dallas i SAS blizu PO su SAC , NOP, MIN , OKC dok je dno rezervisano za MEM i PHO helem klanje na zapadu samo takvo
a sve se moze promjeniti sa 1-2 povrede i to ne mora biti glavnog igraca cak 3- sve se mjenja jer su ekipe tako blizu....
Beverey - Geroge - Kawhi , apsolutno sve mogu preuzeti .....kada se tu doda i mlad Harrell na PF to je isto strasno , jedino Cenatrska pozicija je rupa , ali mozda nesta pokupe kao bayout tipa Howard ili sl.
Ofanzivno ta ekipa nece biti aha LAC od prosle sezone tj od allstara (jer je prije bio T.Harris) pa se doda na nju najbolji igrac Kawhi + 3 kandidat za MVP George - Alex i - Galo ....
Ne moze igra Loua i Harrella biti ista kada su tu ova dvojca primarni , jedino ce Shemet profitirati , mogao bi imati i +15ppg sezonu , Lou je bio 6 igrac ali fakticki imao minute startera , eh sad ako se pretvori u u sutera iz kornera to je drugo ali frajer nije nikad igrao tu ulogu jer mu treba lopta , Harrell ce ostati u istoj roli odbrana + lob od kreatora Georgea ili Kawhia ili Lou-a, daleko od toga da nisu top 3 ekipa , ali nisu izraziti favoriti , na papiru jesu jaci od Lakersa jednostavno jer su u prime dok Lebron je na zalasku karijere i ako prpusti 20 tak tekmi biti ce problem.
Utah ostaje prvi favorit , sad tu su 4 ekpe izjednacene LAC, Houston , Denver i Lakersi , poslije ide Portland ,GSW , Dallas i SAS blizu PO su SAC , NOP, MIN , OKC dok je dno rezervisano za MEM i PHO helem klanje na zapadu samo takvo
Jel stvarno vjerujes u ovo.Kobe Bryant je napisao/la:
Utah ostaje prvi favorit
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Utah prvi favorit ?Kobe Bryant je napisao/la:Treba priznati 1-3 pozicija u Clippersima najbolja defanzivna formacija svih vremnea.
Utah ostaje prvi favorit , sad tu su 4 ekpe izjednacene LAC, Houston , Denver i Lakersi , poslije ide Portland ,GSW , Dallas i SAS blizu PO su SAC , NOP, MIN , OKC dok je dno rezervisano za MEM i PHO helem klanje na zapadu samo takvoa sve se moze promjeniti sa 1-2 povrede i to ne mora biti glavnog igraca cak 3- sve se mjenja jer su ekipe tako blizu....
Momci dosta je od mene za danas Kobe nastavlja.
23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.