FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakvo spustanjeSarajevoJeBordo je napisao/la:Pa što se onda pališ?AlfredNobel je napisao/la:@SarajevoJeBordo
Kralju moj, nemoj se praviti veliki intelektualac kad to nisi. Okej sarkazam i treba, šega šala kao što su one situacije oko Mortema i crnaca. Non stop potenciraš neku priču koja je malo reći glupa i bespotrebna, samo eto kako bi postigao nešto. Okej, imaš ti i tvoja tri jarana nešto protiv Musemića, to je skontao svako, ali malo odvadi. Džaba, znam da je muka to što je on produžio, valja ga gledati još i sve to, ali nađite mjeru u toj mržnji. Evo šta si ti sad htio reći ovim gore, to ni ptice ne znaju, klasično paljenje nekakvo i pokušaj nečega.
I nemoj mi svega ti odgovarati onim klišeima i floskulama tipa "razlikujte kritiku i pljuvanje", "mi samo hoćemo najbolje klubu", "nismo istomišljenici i neće ovdje nikad vladati jednoumlje" i te slične izjave, gluposti i spinove, koje su i djeca više naučila. Mlatite jedno te isto svaki put, šatro nekog finjaka i onda kad vam ljudi opsuju, počnete kmečati i žaliti se.
Evo ni sad pojma nemaš šta pričaš, jedna te isti sastav vazda. Kad vidim ovo "ja nisam neistomišljenik", puc'o bih sebi u noge odmah. Nisi istomišljenik, al' si kontraš i spinaš, koji misli da ispada nešto pametan mlateći praznu slamu, zajedno s još par ahbaba. Otvorio vam čovjek fino temu oko Musemića, da mu psujete koliko hoćete, pišete razne izmišljotine, ma sve i svašta i vi opet dođete ovdje i serrete. Normalno da ćete doći ovdje kad ono tamo niko i ne čita, a ovdje se možete fino prepucavati i navlačiti već i ovako naivnu raju.
Uživaj bolan, ostavi mržnju i komplekse po strani, prst u uho i čekaj tekme.
Ovo za pavijane ne bih ni komentarisao, valjda misliš da si nešto postigao. Sjećam se dobro kad si me hvalio i pitao za mišljenja, mojne svega ti, znam svakog u glavu. Uzdravlje.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
bordobijeli
- Kontakt:
On i jest za fizicku spremu, prije se treba pitati zasto je bio kordinator. Momak je skolovan uefa pro licencu ima, bio na Islandu, s Jovicem u angoli osvajao, stazirao po europi, španiji, u Galati. Ok je i radi po Jeleskovicevom planuledesma je napisao/la:Meni samo nije jasno otkud onaj Dzevad kondicioni? Kakvo on ima iskustvo u pripremanju ekipe? Zar on nije kordinator neki za omladinski pogon?
Ko kaže da je oko Morte i crnaca zezancija...?AlfredNobel je napisao/la:@SarajevoJeBordo
Kralju moj, nemoj se praviti veliki intelektualac kad to nisi. Okej sarkazam i treba, šega šala kao što su one situacije oko Mortema i crnaca. Non stop potenciraš neku priču koja je malo reći glupa i bespotrebna, samo eto kako bi postigao nešto. Okej, imaš ti i tvoja tri jarana nešto protiv Musemića, to je skontao svako, ali malo odvadi. Džaba, znam da je muka to što je on produžio, valja ga gledati još i sve to, ali nađite mjeru u toj mržnji. Evo šta si ti sad htio reći ovim gore, to ni ptice ne znaju, klasično paljenje nekakvo i pokušaj nečega.
I nemoj mi svega ti odgovarati onim klišeima i floskulama tipa "razlikujte kritiku i pljuvanje", "mi samo hoćemo najbolje klubu", "nismo istomišljenici i neće ovdje nikad vladati jednoumlje" i te slične izjave, gluposti i spinove, koje su i djeca više naučila. Mlatite jedno te isto svaki put, šatro nekog finjaka i onda kad vam ljudi opsuju, počnete kmečati i žaliti se.
Evo ni sad pojma nemaš šta pričaš, jedna te isti sastav vazda. Kad vidim ovo "ja nisam neistomišljenik", puc'o bih sebi u noge odmah. Nisi istomišljenik, al' si kontraš i spinaš, koji misli da ispada nešto pametan mlateći praznu slamu, zajedno s još par ahbaba. Otvorio vam čovjek fino temu oko Musemića, da mu psujete koliko hoćete, pišete razne izmišljotine, ma sve i svašta i vi opet dođete ovdje i serrete. Normalno da ćete doći ovdje kad ono tamo niko i ne čita, a ovdje se možete fino prepucavati i navlačiti već i ovako naivnu raju.
Ovo za pavijane ne bih ni komentarisao, valjda misliš da si nešto postigao. Sjećam se dobro kad si me hvalio i pitao za mišljenja, mojne svega ti, znam svakog u glavu. Uzdravlje.
Pa neki dan ga @Venama hrabrih pocasti...
Pustite vi pranje Morte,znamo mi kakav je on...
-
Historicar
- Kontakt:
Nemoj da te ništa čudi kada se radi o našim stručnim štabovima. Ibro Hodžić je bio trener golmana, a u "karijeri" je branio na samo jednoj zvaničnoj seniorskoj utakmici, i to u kupu protiv Širokog, kada je bio naš najgori igrač.Mislim da je i nekada davno Edin Prljaca bio trener golmana kod nas, a nikad nije branio ni jednu utakmicu za neki seniorski tim.ledesma je napisao/la:Meni samo nije jasno otkud onaj Dzevad kondicioni? Kakvo on ima iskustvo u pripremanju ekipe? Zar on nije kordinator neki za omladinski pogon?
Bit cemo nosioci u 3 Predkolu zato sto ce UEFA ubacit velikana europski takmicenja FK Zeljeznicar, al ce oni bit nenosioci hehe
- AlfredNobel
- Kontakt:
WowSarajevoJeBordo je napisao/la:Pa što se onda pališ?AlfredNobel je napisao/la:@SarajevoJeBordo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nisam ti mislio pridavati pažnju, ali hoću jer si iznio veliki broj laži na moj račun, boldirao sam ono najžešće što si hraknuo, a Mortema molim da post prebaci na odgovarajuću temu.AlfredNobel je napisao/la:@SarajevoJeBordo
1. Protiv Husrefa Musemića nemam ništa, ali imam protiv njegovih trenerskih zamisli koje ne smatram kvalitetnim.
2. Nije mi muka što je on produžio, jer u ovoj ligi je od njega bolji samo Slišković kojeg nikad ne bih volio vidjeti na našoj klupi. Muka mi je od intelektualaca kojima je on u rangu kluba.
3. Nisam ni kontraš, ni spinaš, ovdje lažeš debelo! Imao sam ja ozbiljnih postova gdje sam sve svoje kritike na račun Husrefa temeljio dokazima. Što se nisi na to nakačio?
4. Nađi mi post i postavi screenshot ovdje gdje sam ja psovao Husrefu Musemiću!
Ti si se činio kao normalan insan i školovan, ali si ovdje iznio more laži na moj račun koje ja nikad izrekao nisam. Slagao si debelo i šutio si dok sam ozbiljno pisao o Husrefu, a sad si došao s pokušajem da meni spustiš nešto. Ne brini, to tako vide likovi kojima je propeler u glavi i kojima je Husref iznad kluba.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Steta sto ovaj kondiciozni trener napusti nas. Nemoze bit slucajnost da ekipe koje on trenira budu sampioni.
Za Nama je najbolje da kupi olipic promjeni ime u olimpija uvest ih u prvu ligu i tu kalit akademce.
Mislim olimpic ce uc sledece sezone u ligu.
Dobio bi onu ledinu 5 km od koseva 2 km od butmira i nebi tu trebo skoro nista ulagat
Za Nama je najbolje da kupi olipic promjeni ime u olimpija uvest ih u prvu ligu i tu kalit akademce.
Dobio bi onu ledinu 5 km od koseva 2 km od butmira i nebi tu trebo skoro nista ulagat
osjetice se sigurno njegov odlazak ove sezone.Pitar6785 je napisao/la:Steta sto ovaj kondiciozni trener napusti nas. Nemoze bit slucajnost da ekipe koje on trenira budu sampioni.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Nemoj glumit zrtvu ako Boga znas. Neki dan si me izvrijedjao bez ikakvog razloga i usutio se..SarajevoJeBordo je napisao/la:Može li posebna tema za psovke na moj račun i spominjanje članova moje porodice? Jer to je očigledno dozvoljeno, jedino je podložno samo brisanju?MortemHz je napisao/la:Jedina tema ti je Husref Musemić a ne FK Sarajevo i već duže vrijeme nezdravo trolaš temu pa moram brisati postove koji ti repliciraju pa ću te zamoliti da se prebaciš na temu koju sam otvorio za vas.SarajevoJeBordo je napisao/la:Škoti predviđaju: Lennon će se "kockati" protiv Sarajeva
Kontas da si namazan sa tim pavijanima i sl. glupostima ?
De se malo skoncentrisi medju svojim si, ako ti se svadja idi na prepucavanja...
Ne volis Husrefa ? Sve je jasno, ajmo nesto drugo ?
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Husrefa kao Husrefa gotivim, njegove trenerske sposobnosti ne. Svojim ne smatram nikoga kome je pojedinac u rangu kluba ili iznad.simidobar je napisao/la:
Nemoj glumit zrtvu ako Boga znas. Neki dan si me izvrijedjao bez ikakvog razloga i usutio se..
Kontas da si namazan sa tim pavijanima i sl. glupostima ?
De se malo skoncentrisi medju svojim si, ako ti se svadja idi na prepucavanja...
Ne volis Husrefa ? Sve je jasno, ajmo nesto drugo ?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Zlomislic i zvanicno u Zrinjskom 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Damir Zlomislić potpisao za HŠK Zrinjski
Bit će krvavo između nas i njih...
Bit će krvavo između nas i njih...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Sve sto im je skripilo pojacali su.Jedina mi je nada da ovaj Sovsic nece izdrzati dugo zdrav,u suprotnom bogami j.ebenica ce biti ganjati ih.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Realno gledajuci jaci su od nas ovako kad imena gledas
Bogami svinjski prvi favorit u ligi, Ticinovic i Zlomislic jbt kralj
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Cini mi se da su bolje odradili transfere od nas.miky_hz je napisao/la:Zlomislic i zvanicno u Zrinjskom
HDZ prčija radi punom parom i rade odličan posao. Valjda se nakon par kola ne vrati Baka, nego ostane ova budala duži period. Ako se onaj vrati s ovom ekipom...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: casual033, hase73, napoleon72, OzmoodPinglewood i 28 gostiju.