Sevcet Haljimi, kako ne znas drzi buregdzinicu u TLN.babino je napisao/la:hu d fak iz sefket![]()
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Ma može jarane i harakiri da izvršim live na YT, ako vaš lažni Goat osvoji pored Rafe i Noleta...delinjo je napisao/la:za titulu treba pobjediti Nisikorija,Nadala i Novaka....ako osvoji pored svega toga treba da svi napustite forum od stida....moze li tako ?shevchet je napisao/la:Ako Federer osvoji ovaj WB, evo ja javno obećavam da ću napisati da nemam veze o tenisu i da sam nezanlica br. 1... Jel može? A ako ne osvoji, vi Fedtardi nikad više da ne smarate da je Goat? Jel može?delinjo je napisao/la:idemo dalje![]()
![]()
Zadnja izmjena: shevchet, dana/u 06 jul 2019, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako “lazni” GOAT dobija Djokovica na apsolutnom vrhuncu na najneomiljenijoj podlozi.Uzivajte
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Volio bi on da nahrani mirkine gladne oci sa jos para, al nemere nema kuveta. Ma da hoce past kakva bombetina nek odu sve 3 vis u qrac i da prestanu ove diskusije. Al et osto bi onda sa jucvom GOATdelinjo je napisao/la:Effe ide li babuka do kraja....Effenberg je napisao/la:Yebo ovo vise. 3 gmaza koje niko ne mere skinut, sa lopatarom Kverijem i jos ovim boratima i Sandgreen Tenisima penisima.i to je wimbledon. Nema cestita i dostojna tenisera. Fog je i bio u pravu i treba im bacit bombu da se opamete.
![]()
![]()
Ne idu mi ni oni tolko sad na qrac i te dominacije dosadne, neg kad vidim vako borate i sandgreene obuzme me huja neopisiva.
FotosopBosniaBoston je napisao/la:
Kako “lazni” GOAT dobija Djokovica na apsolutnom vrhuncu na najneomiljenijoj podlozi.Uzivajte
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Neki dan sam dobio po pičci za toshevchet je napisao/la:@penaltiky
Jel te samo to roditelj naučio da komuniciraš na tom nivou sa ljudima? Lijepo je biti internet ratnik, treba nekom u facu i u lice reći da sere kao foka...
Pametnice mala, ja nisam uopšte ni rekao ništa ni o gledanju ni o igranju, dok ti i takvi poput tebe niste počeli laprdati i svašta pisati, pa moram reagovati kad pišete kretenizme i pametujete tu o tenisu, a loptice udario nisi u životu... Idi gledaj hrkljuš matere ti tvoje, kani se tenisa i ti!
Pazi sereš ko foka i lupetaš gluposti, tebe sam prvog primjetio.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Lijepo je biti mentol izgleda...Ja lupetam gluposti, hahahah. Idi majke ti gledaj hrkljuš umjesto tenisa i sjaši mi više sa qrca. Drugačiji jezik ti očito ne razumiješ. Nije ni bolest sve što boli.Penaltiky je napisao/la:Neki dan sam dobio po pičci za toshevchet je napisao/la:@penaltiky
Jel te samo to roditelj naučio da komuniciraš na tom nivou sa ljudima? Lijepo je biti internet ratnik, treba nekom u facu i u lice reći da sere kao foka...
Pametnice mala, ja nisam uopšte ni rekao ništa ni o gledanju ni o igranju, dok ti i takvi poput tebe niste počeli laprdati i svašta pisati, pa moram reagovati kad pišete kretenizme i pametujete tu o tenisu, a loptice udario nisi u životu... Idi gledaj hrkljuš matere ti tvoje, kani se tenisa i ti!![]()
Pazi sereš ko foka i lupetaš gluposti, tebe sam prvog primjetio.
Druže izjavio si da si stručnjak veći od nekog forumaša jer si nekad išao da gledaš ATP Turnir, jer si pobogu odigrao termin.
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 06 jul 2019, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ispade Schwartzman. Mislim da bi on bio nezgodan Federeru.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
gledao sam babuku uzivo,sta mogu sa tim referencama ???Penaltiky je napisao/la:Druže izjavio si da si stručnjak veći od nekog forumaša jer si nekad išao da gledaš ATP Turnir, jer si pobogu odigrao termin.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jesi li držao reket u rukama? Ili još bolje igrao rekreativno nekad?delinjo je napisao/la:gledao sam babuku uzivo,sta mogu sa tim referencama ???Penaltiky je napisao/la:Druže izjavio si da si stručnjak veći od nekog forumaša jer si nekad išao da gledaš ATP Turnir, jer si pobogu odigrao termin.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
S-Y-L-A-R je napisao/la:Jesi li držao reket u rukama? Ili još bolje igrao rekreativno nekad?delinjo je napisao/la:gledao sam babuku uzivo,sta mogu sa tim referencama ???Penaltiky je napisao/la:Druže izjavio si da si stručnjak veći od nekog forumaša jer si nekad išao da gledaš ATP Turnir, jer si pobogu odigrao termin.
jesam,igrao termine
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
@delinjo
Pošalji sliku u inbox Ševketu ili meni pa ćemo ti javiti jesi li kvalifikovan.
Pošalji sliku u inbox Ševketu ili meni pa ćemo ti javiti jesi li kvalifikovan.
Na travi? Čime?Justin je napisao/la:Ispade Schwartzman. Mislim da bi on bio nezgodan Federeru.
41.21.1.
Natjerao bi ga da trci ako nista i bio u prednosti u duzim razmjenama. Ovaj Talijan je klasicni server kakve Federer obicno sa lakocom rjesavama.S-Y-L-A-R je napisao/la:Na travi? Čime?Justin je napisao/la:Ispade Schwartzman. Mislim da bi on bio nezgodan Federeru.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Pa s reketom, jesi kad držao reket u ruci?S-Y-L-A-R je napisao/la:@delinjo
Pošalji sliku u inbox Ševketu ili meni pa ćemo ti javiti jesi li kvalifikovan.![]()
Na travi? Čime?Justin je napisao/la:Ispade Schwartzman. Mislim da bi on bio nezgodan Federeru.
Penaltiky je napisao/la:Pa s reketom, jesi kad držao reket u ruci?S-Y-L-A-R je napisao/la:@delinjo
Pošalji sliku u inbox Ševketu ili meni pa ćemo ti javiti jesi li kvalifikovan.![]()
niste normalni bjezi
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Klasika forumska kada nemas argumente izmisli laz i optuzi nekoga da je to izgovorio kako bi pokrio svoju inferiornost u raspravidelinjo je napisao/la:leorey je napisao/la:Joj jel ovo Kari obitava opet s novog profila
kaze eh samo da je Federer stariji,...eh samo da je Endi igrao prije 20 godina,Eh samo da je sampras mladji 23 godine....Eh samo da je Wawrinka ranije smrsao.....e svega bi bilo tad
nista ja nisam izmislio....tvoja svaka izjava se temelju na tome sbkbb ....milion puta si gledao u proslot ili buducnost svejedno...pa si nam iznosio podatke koliko bi Sampras imao u ovoj eri GS titula,koliko Endi pored Roddicka itd itd....i onda trazis meni neke argumente ...samo ne znam za sta argumente....evo kad medjusobni omjer bude donosio titule,bodove ili bilo sta ....rado cu da diskutujem s tobom na tu temu... a do tad cekaj da Rafa stigne ove GS titule i opcenito titule da imamo o cemu razgovarati argumentovano...pozdrav
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja se nikad ni sa kim ne raspravljam. To je suvislo. Ja samo iznosim svoje misljenje koje se podudara sa istinom i realnoscu. 
A to je da su Francuzi supak meraklije i smrdljivci koji su izmislili stolicu sa ugradjenom tutom da se u nju naseru jer nisu imali kanalizacije, da su Englezi hohstapleri i da im treba bacit bombu, ta ne bi Fog lago i prico gluposti. Da je Rafan smrdan to ti samo ime govori vidis kako se rimuje, to i rafanovci vole kad se tako kaze, ponosni su smradoljupci
Fedex je djedo matori to ne treba pojasnjavat, Gauff je transvestit ko i Venus i Serena.
Naravno ovo nema nikakve veze ni sa temom ni sa Wimblyjem al isto tako nema veze sa tenisom da kokoskin borat i penis sandgreen igraju 2.heftu. haja
Halalite al ja jos nisam to provario i svi su mi sad krivi.
A to je da su Francuzi supak meraklije i smrdljivci koji su izmislili stolicu sa ugradjenom tutom da se u nju naseru jer nisu imali kanalizacije, da su Englezi hohstapleri i da im treba bacit bombu, ta ne bi Fog lago i prico gluposti. Da je Rafan smrdan to ti samo ime govori vidis kako se rimuje, to i rafanovci vole kad se tako kaze, ponosni su smradoljupci
Naravno ovo nema nikakve veze ni sa temom ni sa Wimblyjem al isto tako nema veze sa tenisom da kokoskin borat i penis sandgreen igraju 2.heftu. haja
Halalite al ja jos nisam to provario i svi su mi sad krivi.
Druže, ja odustao od rasprave sa neznalicama, mentolima, koji su kao što kažeš inferiorni u raspravama, jer nemaju argumenata, pa laprdaju eto bezze, samo da nešto napišu.japa je napisao/la:Klasika forumska kada nemas argumente izmisli laz i optuzi nekoga da je to izgovorio kako bi pokrio svoju inferiornost u raspravidelinjo je napisao/la:leorey je napisao/la:Joj jel ovo Kari obitava opet s novog profila
kaze eh samo da je Federer stariji,...eh samo da je Endi igrao prije 20 godina,Eh samo da je sampras mladji 23 godine....Eh samo da je Wawrinka ranije smrsao.....e svega bi bilo tad![]()
Mani, pusti nek laprdaju, znaju da su jadni i da nemaju veze o životu a ne o tenisu, pa napišu šta god, samo da misle ljudi da su i oni neki qrac, ha ya...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.