FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 06 jul 2019, 20:39

Zrinjski i Sarajevo se definitivno izdvajaju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 06 jul 2019, 20:43

Historicar je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Glavno pitanje je da li su nasi uopste zainteresovani da se ozbiljno i svim silama napada titula, jer osim Oremusa
i donekle Serbecica mi nismo ozbiljno pojacanje doveli mada i ovaj iz Krupe zasada obecava.
Ako nisu onda ne vidim razlog da se vise prostora ne pruzi akademcima, pogotovo na deficitarnim pozicijama.
Svaka čast za komentar, i mene to zanima, imamo li ambicije za novu titulu.Ako nemaju, neka to na neki način kažu, da navijači ne bi kidali svoje živce, tražili neke kapitalce.Recimo, sezonu nakon titule 2015, odnosno u januaru 2016, odradili smo najgori prelazni rok u historiji kluba (umjesto očekivanih kapitalaca, stigli Kramar, Krajšnik, Simeunović, brazilci iz Mijanmara), a ubrzo nakon toga, Dino Selimović je izjavio da bi se klub zadovoljio izlaskom u Evropu, u koju na kraju nismo otišli :facepalm: :facepalm:
Pa prije potpisa Husref je rekao da zeli bolje i vise za nastavak saradnje, njegovim ostankom, sto se mene tice, ambicije su jasne.. Ocekujem najmanje odbranu titule.

Vjerujem da ce Kurdic bit odlican, uz Salcina i Djokanovica koji vrlo lako mogu bit puuuno bolji i korisniji od zlomislica i slicnih, bice ovo ako Bog da jos jedna lijepa sezona za nas.

Ekipa nam ima jako dobre starije-iskusne igrace i akademiju sa velikim potencijalom, a svi igraci veliku zelju za dokazivanjem, napredovanjem, borbeni, podrska su jedni drugim... Krug je skoro pa savrsen.

Uslovi koje ima FK Sarajevo su nikad bolji i nikad perspektivniji. Vrijedi nam akademija ko 4 svinjska, da ne pretjerujem.

Bez sudijske racunice dupla hladno.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 06 jul 2019, 20:44

I da, zaboravio sam. Treba ovih dana organizovati pressicu i neka izađu Sabrina, Husref i Hadžija i izjasne se ide li se na trofeje opet ili su već odustali. Inače, takva je praksa i svi klubovi na svijetu to rade. Ono izađeš i kažeš "titula nam ove godine nije cilj, još se nismo odmorili od prošle sezone, pa ćemo uzeti pauzu jednu godinu i predati se danas. Zrinjski je doveo kapitalce, mi nijednog, nema smisla ni igrati."

Ja mislim da bi ovo bilo pošteno od njih, da ne gubimo godinu bezveze i nadamo se nečemu čitavu sezonu.

U kakvim vi filmovima živite, to je nehumano. Pita se neko ide li klub kao što je FKS na titule ili će radi reda odigrati sezonu. Sunce ti poljubim.. :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 06 jul 2019, 20:48

Pantelija je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Htjeli vi priznati ili ne, Zrinjski je favorit za titulu, ne iz razloga jer su odradili dobar prelazni rok, vec zato sto su zadnjih 6 godina uzeli 4 titule, a 2 mi. Jednu su osvojili 2014, a ostale tri godine u kontinutetu prije nas. Mi imamo priliku dokazati da ova titula nije slucajna i to je to.
Imas najplaceniju ekipu najsiri roster, najvise i najduze na okupu, najplacenijeg treneraa i najbolje uslove? Koja je isprika za ne osvajanje? Alibi
Na pocetku ce imati siri roster od nas. Zaboravljate vrlo vaznu stvar, a to je podrska koju imaju u savezu. Samo kazem cinjenice, imali smo mi najplaceniju ekipu i 2016, pa se zna kako je zavrsilo.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Pirkehzsa
Kontakt:

Post Postao/la Pirkehzsa » 06 jul 2019, 20:57

Ima li neko ko baš dobro poznaje stanje da kaže koliko je ukupno (sa današnjim danom) prodato karti za svaku tribinu zasebno ?

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 06 jul 2019, 20:58

Zrinjski je uvijek u preednosti jer nema pritiska sa tribina nakon par losih rezultata...nama jedan kiks sjebe sve...pa umalo +12 ne izgubismo nakon jednog kiksa. Odmah nervoza..sreca siroki ih dobi na pecari to je presudilo..kod nas nakon kiksa husrefu se hebu majke mrtve..dok oni mirno prihvate sve

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 jul 2019, 20:58

AlfredNobel je napisao/la:I da, zaboravio sam. Treba ovih dana organizovati pressicu i neka izađu Sabrina, Husref i Hadžija i izjasne se ide li se na trofeje opet ili su već odustali. Inače, takva je praksa i svi klubovi na svijetu to rade. Ono izađeš i kažeš "titula nam ove godine nije cilj, još se nismo odmorili od prošle sezone, pa ćemo uzeti pauzu jednu godinu i predati se danas. Zrinjski je doveo kapitalce, mi nijednog, nema smisla ni igrati."

Ja mislim da bi ovo bilo pošteno od njih, da ne gubimo godinu bezveze i nadamo se nečemu čitavu sezonu.

U kakvim vi filmovima živite, to je nehumano. Pita se neko ide li klub kao što je FKS na titule ili će radi reda odigrati sezonu. Sunce ti poljubim.. :lol:
Kada se podvuče crta na ljetni prelazni rok nas i Zrinjskog, odnosno nakon prvih nekoliko kola, između ostalog i našeg međusobnog duela, neke stvari će biti jasnije.Zlo87, 100 % si upravu, i 2016 smo imali največi budžet, te milijarder vlasnik, te ovo ono, na kraju ni Evropu nismo izborili.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 06 jul 2019, 21:03

Historicar je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:I da, zaboravio sam. Treba ovih dana organizovati pressicu i neka izađu Sabrina, Husref i Hadžija i izjasne se ide li se na trofeje opet ili su već odustali. Inače, takva je praksa i svi klubovi na svijetu to rade. Ono izađeš i kažeš "titula nam ove godine nije cilj, još se nismo odmorili od prošle sezone, pa ćemo uzeti pauzu jednu godinu i predati se danas. Zrinjski je doveo kapitalce, mi nijednog, nema smisla ni igrati."

Kada se podvuče crta na ljetni prelazni rok nas i Zrinjskog, odnosno nakon prvih nekoliko kola, između ostalog i našeg međusobnog duela, neke stvari će biti jasnije.Zlo87, 100 % si upravu, i 2016 smo imali največi budžet, te milijarder vlasnik, te ovo ono, na kraju ni Evropu nismo izborili.
Ja sam za to da navijamo da velez osvoji ove godine hahaha

Pirkehzsa
Kontakt:

Post Postao/la Pirkehzsa » 06 jul 2019, 21:04

Što se tice borbe za titulu 100% smo u igri mi i Svinjari,ostale ekipe su solidne,ali Niko osim ove dvije ekipe nema snage za titulu.Sa Borcem i Velezom će liga biti prava i msm najjača do sad.Siroki je dosta slabiji u odnosu na prijašnje sezone ,ali opet će biti tu negdje u vrhu jer igraju čvrsto i treba očekivati borbu za Evropu izmedju njih i kona.Velez,Celik,Tuzla,Borac,Radnik ce biti solidni možda se ko i od njih priključi u borbu za Evropu.
Sloboda,Zvijezda i Mladost Po meni borba za opstanak.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 jul 2019, 21:06

Kakvo spinovanje, kakvo podanicko pisanje, cmizdrenje, prave bosnje ... nije no cudo ato u svakom spprtu hrvati i srbi nam jeb.u majku, jer smo pi.cke u dusi. Sitni jadovi bez muda.
Kme dosao zlomislicc kmeee... gr.ob te **** lik u vojvodini bio los, nista, nula, 3 forumasa napisala dobar ovdje se cmizdri koda je dosao rahimic u najboljim danima...
Jos bez stida napise da imaju siri roster komplet ekipa im otidla gledajuci proslu godinu... KOMPLET EKIPA. kod nas otisla dva koja su bila na posudbi, dva koja su igrala 50% tekmi, raspda, nema nas, gotovi, nista
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 06 jul 2019, 21:10

Rule_hz je napisao/la:ma nemaju ljudi bolje igrace od nasih, pa oremus, serbecic, milanovic i letic su kao svi njihovi u rosteru, a ostalim da ti ne pricam stim da je nama u igri jos zadnji vezni mada mislim da ce husref dzokanovicu dati tu poziciju, mi imamo problem gdje ce Krste igrati? pa tu su tatar rahman merso besim ce sa lazicem da nose sve u zubima.
Krste može na poziciju treća s desne strane, nakon Musemića, tj. da sjedi između Džakmića i Hadžibajrića, a recimo pored Hadžibajrića s druge strane može Hebibović.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 06 jul 2019, 21:11

Zrinjski je favorit za osvajanje titule.
Ljudi dovode sve same kapitalce.
Kapitalci će biti prevaga.
Ako nas napuste dva kapitalca nakon EL 2-3 mjesto je plafon.
Pomiriti se treba na vrijeme.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 06 jul 2019, 21:15

Po cemu je bilo ko od nas znao da su "kapitalci" Tatar, Stanojevic, Crepulja, Rahmanovic...itd...i da ce nam donjeti duplu krunu?
- FKS -

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 jul 2019, 21:16

Idite djeco negdje da se malo odmorite, malo izadjite. Nemojte gluposti pisati. Sarajevo i da je najslabije, ide na titulu. Puno se vode tudje brige. Imaju ljudi koji su placeni za to, dokazali su da dobro rade. Ovdje ima previse strucnjaka, zasto ne igra ovaj, zasto je ovaj onako zacesljan, zasto ovaj nosi bradu i tako to. Hocemo da se mi navijaci za sve pitamo, ne moze to tako ljudi. Dok su rezultati tu, nemamo pravo nista reci. Samo podrska.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 06 jul 2019, 21:17

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 06 jul 2019, 21:18

Pantelija je napisao/la:Kakvo spinovanje, kakvo podanicko pisanje, cmizdrenje, prave bosnje ... nije no cudo ato u svakom spprtu hrvati i srbi nam jeb.u majku, jer smo pi.cke u dusi. Sitni jadovi bez muda.
Kme dosao zlomislicc kmeee... gr.ob te **** lik u vojvodini bio los, nista, nula, 3 forumasa napisala dobar ovdje se cmizdri koda je dosao rahimic u najboljim danima...
Jos bez stida napise da imaju siri roster komplet ekipa im otidla gledajuci proslu godinu... KOMPLET EKIPA. kod nas otisla dva koja su bila na posudbi, dva koja su igrala 50% tekmi, raspda, nema nas, gotovi, nista
Sta ti je, jwsi li normalan ti? Lijepo sam ti rekao svoje argumente i mislim da smo najbolji kad ne ockujemo previse, kao prosle sezone, ti ako ne znas diskutovat zaobidji me i lijepo sam napisao da nije stvar u pojacanjima nego sto su u kontinuitetu osvajali titule do ove sezone, brzo se sve zaboravlja.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 06 jul 2019, 21:28

zlo87 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Kakvo spinovanje, kakvo podanicko pisanje, cmizdrenje, prave bosnje ... nije no cudo ato u svakom spprtu hrvati i srbi nam jeb.u majku, jer smo pi.cke u dusi. Sitni jadovi bez muda.
Sta ti je, jwsi li normalan ti? Lijepo sam ti rekao svoje argumente i mislim da smo najbolji kad ne ockujemo previse, kao prosle sezone, ti ako ne znas diskutovat zaobidji me i lijepo sam napisao da nije stvar u pojacanjima nego sto su u kontinuitetu osvajali titule do ove sezone, brzo se sve zaboravlja.
Šta smo mi u tim sezonama uradili da ih spriječimo da uzmu toliko puta?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 jul 2019, 21:30

Od važnih igrača, otišli su im samo desni bek Marin Galić i štoper Hrvoje Barišić.Umjesto njih dvojice, samo su upali bolji igrači, Mario Tičinović (oko 160 utakmica za Nordsjeland i Lokeren u proteklih nekoliko sezona) i Tomislav Barbarić.Ostali što su ih napustili su Hairlahović i Hajdarević (obojica na proljeće bili na posudbama, jedan u Gošku, drugi u Radniku), Kolak bio treci golman, Perišić, Mujagić, Bekrić bili rezerve, vrlo malo igrali, Veselinović gotovo nikako nije konkurisao za utakmice, Bekić je igrao nešto više, nije gola dao za cijelu sezonu.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 06 jul 2019, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 jul 2019, 21:34

Nemoj te se tuči.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 06 jul 2019, 21:36

SarajevoJeBordo je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
Šta smo mi u tim sezonama uradili da ih spriječimo da uzmu toliko puta?
Nista, u tome i jeste poenta, dok su oni radili sve moguce da osvoje, kao i ove godine, samo sto su daleko nekvalitetniji bili od nas, iako je bilo situacija kad su nam se priblizavali.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: skoJaa i 62 gosta.