Kući doduše, ali možda se ovi zajebusamoposteno je napisao/la: Mi samo uzimamo 3
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- samoposteno
- Kontakt:
Promjenili smo taktiku na strani 3 kuci bodS-Y-L-A-R je napisao/la:Kući doduše, ali možda se ovi zajebusamoposteno je napisao/la: Mi samo uzimamo 3
Celik ubilacki rasturio ekipu bivseg prvaka Nigerije.
HOCEMO TITULU !
HOCEMO TITULU !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jeli ih Ibro skeniro? 
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
-
convict3583
- Kontakt:
Ma raznjet ce mo vas u vrapcicima nizeligasi.drakensang je napisao/la:Ovo da se ponada ćelik da ce uzet pola boda u vrapcicima a neceprisonbreak je napisao/la:Pa niste ni viRASanticeva je napisao/la:Ja ne znam koju vi utakmicu gledate u Tuzli, ali vi se sa loptom niste sastali pošteno u ovoj - ali neka, treba mastati bolja vremena![]()
Ja fkt' nemam pojma kako ste ovako ocajno odigrali, Slobodina ekipa PRVI PUT ZAJEDNO IGRA LOPTE, vasa dvije godineuzmes u obzir da su momci u 10 jutros dosli s priprema, noge teske i slicno kao sa Zeljom, obje ekipe su iscrpljene i na kraju priprema i niko nije ni ocekivao neku filmsku predstavu pod 40°C.
Cuj s priprema pa nisu u turskoj bili kao top ekipe u hadzicima ili tarcinu hahahaha mogli su i stopat do mostara
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:39, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Svi znamo kako u BiH euforija brzo splasne, primjeri Sloboda, Celik, Zeljo itd., par losijih rezultata i bice poluprazni Vrapcici vecinu utakmica, prvu godinu nakon povratka mozda ih bude cak i duze "drzalo", a vec drugu ce biti sve po starom
Don't believe the hype.
.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:Svi znamo kako u BiH euforija brzo splasne, primjeri Sloboda, Celik, Zeljo itd., par losijih rezultata i bice poluprazni Vrapcici vecinu utakmica
Mislim da grijesis, Velez stvarno ima navijace i u dobru i u zlu. Tesko je da ce bilo ko prestati dolaziti prije svega jer svaki dan ulazemo u infrastrukturu i sve vodi ka tome da svaki navijac se osjeca kao kod kuce. Veceras Sloboda 500-600 ljudi minimalno je bilo a nikakvog znacaja nije bilo. Nadam se da mene osjecaj ne vara.
Usput Sloboda vrlo dobra danas, mi nismo bili nesto opasni, ali smo kontrolisali igru u intervalima kao i oni.
Ti si naša ljubav jedina!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Tema je "Premijer liga BiH - opcenito", ti si decko zalut'o ovdjeFSB je napisao/la:Šta tebe boli briga kako će biti u Vrapčićima. Bavi se svojim klubom.akisarajevo92 je napisao/la:Svi znamo kako u BiH euforija brzo splasne, primjeri Sloboda, Celik, Zeljo itd., par losijih rezultata i bice poluprazni Vrapcici vecinu utakmica, prvu godinu nakon povratka mozda ih bude cak i duze "drzalo", a vec drugu ce biti sve po starom
Nadam se da je tako, ali cisto sumnjam, smori se brzo nas narodfudbalfudbal je napisao/la:
Don't believe the hype.
.
TC odigra 2:2 sa Olimpijom, a Olimpija danas dobije Partizana 1:0

Sta si ti brato gledo, ako im je ono danas vrlo dobro tacno im ne bih bio u kozi kad dodje red na lose utakmice. Utakmica generalno losa, mozda Velez malo konkretniji ali tanko je to sve bilo.fudbalfudbal je napisao/la:
Usput Sloboda vrlo dobra danas, mi nismo bili nesto opasni, ali smo kontrolisali igru u intervalima kao i oni.
vjeruj mi care da grijesis.Mi i kad smo igrali najgore sezone ikada u istoriji bilo je vise gledalaca nego na utakmicama gdje se klubovi bore za evropu ili trofejakisarajevo92 je napisao/la:Tema je "Premijer liga BiH - opcenito", ti si decko zalut'o ovdjeFSB je napisao/la:Šta tebe boli briga kako će biti u Vrapčićima. Bavi se svojim klubom.akisarajevo92 je napisao/la:Svi znamo kako u BiH euforija brzo splasne, primjeri Sloboda, Celik, Zeljo itd., par losijih rezultata i bice poluprazni Vrapcici vecinu utakmica, prvu godinu nakon povratka mozda ih bude cak i duze "drzalo", a vec drugu ce biti sve po starom
Nadam se da je tako, ali cisto sumnjam, smori se brzo nas narodfudbalfudbal je napisao/la:
Nas su najvise u proslim godinama sjebavala mesetarenja proslih uprava i igranje 3 za 3,prodaje i slicno ,i onda se narodu ogadilo ici na utakmice.Vidit ces ti da ne pricam nabuloze,samo nek nastave da igraju ovako posteno i borbeno,stadion ce uvjek biti dobro popunjen,a u nekim utakmicama i krcat,jer je Velez u venama navijaca,sa njim se zivi,ide na pocinak i ustaje.Istina ima klubova gdje 2 utakmice izgubi i odmah nigdje nikoga na stadionu,a ne da recimo ispadnu u drugu ligu.Mi smo i u drugoj ligi odrzali veliki prosjek,a za Pl ce to biti ako ne isto onda i bolje.Ali eto ne treba nikome nista dokazivati sve ce se vidjeti.Mi u drugoj ligi imamo najvise prodanih clanski karata iza Sarajeva (nekad je Zeljo imo vise od nas ali ni Zeljo nema vise od nas)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Samo ti prozivaj on je vec poceo da pise na ovom PF Premijer lige.Nisam te vidio da mu replicirasOsim13 je napisao/la:A kako teku pripreme Olimpičića
Mancini je napisao/la:A ako falsifikuju ulaznice, kao što su ranije nekada znali uraditi, moglo bi njih puno više biti.Hum94 je napisao/la:300 karata ce imat na raspolaganju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Ma iskreno ako ces ono im je vrlo dobro, kad Ivetic dodje na stopera (dovoljno ti je ovo) a toliko novih igraca pa valja ono uigrat. Svaki navijac Slobode ce ti potvrdit da su nazalost u fazi uigravanja skroz nove ekipe jer se desilo sta se desilo i od lani su im u rosteru ostali samo pojedini igraci koji su i danas nastupili. Slazem se da je utakmica generalno lose kvalitete ali da budemo iskreni prvih 10-15 minuta krila Slobode su djelovala agilno i brzo na uzimanju prostora nasoj defanzivnoj liniji. Kazem na intervale se igralo, i da moram napomenuti da su igraci Slobode fizicki jaki u duel igri. Mi imali stativu Vehabovica, oni imali precku.Rodjeni81 je napisao/la:Sta si ti brato gledo, ako im je ono danas vrlo dobro tacno im ne bih bio u kozi kad dodje red na lose utakmice. Utakmica generalno losa, mozda Velez malo konkretniji ali tanko je to sve bilo.fudbalfudbal je napisao/la:
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Pogledajte izjavu Ivetica na sportsport.ba, covjek govori da im je ovo trenutno najbolja utakmica...
- Beduin
- Kontakt:
Halali druze, ali ti ovo stoji mozda vezano za Radnik, i ponekad Siroki, po pitanju klubova koji se bore za Evropu.rodjak je napisao/la:
vjeruj mi care da grijesis.Mi i kad smo igrali najgore sezone ikada u istoriji bilo je vise gledalaca nego na utakmicama gdje se klubovi bore za evropu ili trofej
Nas su najvise u proslim godinama sjebavala mesetarenja proslih uprava i igranje 3 za 3,prodaje i slicno ,i onda se narodu ogadilo ici na utakmice.Vidit ces ti da ne pricam nabuloze,samo nek nastave da igraju ovako posteno i borbeno,stadion ce uvjek biti dobro popunjen,a u nekim utakmicama i krcat,jer je Velez u venama navijaca,sa njim se zivi,ide na pocinak i ustaje.Istina ima klubova gdje 2 utakmice izgubi i odmah nigdje nikoga na stadionu,a ne da recimo ispadnu u drugu ligu.Mi smo i u drugoj ligi odrzali veliki prosjek,a za Pl ce to biti ako ne isto onda i bolje.Ali eto ne treba nikome nista dokazivati sve ce se vidjeti.Mi u drugoj ligi imamo najvise prodanih clanski karata iza Sarajeva (nekad je Zeljo imo vise od nas ali ni Zeljo nema vise od nas)
I u bivsoj jugoslaviji niste bili u vrhu, Sarajevo, Zeljo i Celik su odskakali.
Vi ste u onoj sezoni kad ste ispali, 2015/16 cini mi se, imali ispod 1000 ljudi na stadionu u prosjeku, a sezonu prije i ispod 900 gledalaca.
Najcesce niste ni u top 4 ili top 5 u nasoj ligi po posjeti, statisticki gledano.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
drakensang
- Kontakt:
Celik u bivsoj jugoslaviji u vrhu? Evo postujem da smo **** od pocrtka pl, isto tako 1000 ljudi prosjecno po utakmici kad skupis 9 bodova u 30 kola je vrhunska posjeta. Zapravo, vidjecemo sve kad pocne prvenstvo, da li smo u ove 2 god stekli stalne gledaoce ili je euforija.
Ali brate celik uspjesniji od veleza u bivsoj jugi je bas nonsens, ljudi koketirali izmedju prve i druge lige
Ali brate celik uspjesniji od veleza u bivsoj jugi je bas nonsens, ljudi koketirali izmedju prve i druge lige
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.