FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ASD
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Izmjena mali milion.
17, 20, 6 djeluju zanimljivo. Pogotovo ovaj 20.
Golman odličan u igri nogom. Jel ostao isti?
20 je Ristic koliko ja na streamu vidimASD je napisao/la:Izmjena mali milion.
Jedan grad, jedna ljubav!
- ASD
- Kontakt:
Ne vidim po izgledu ali po stilu igre mislim da je on.Gifron je napisao/la:20 je Ristic koliko ja na streamu vidimASD je napisao/la:Izmjena mali milion.
17 je prestartan. Ne znam da li je to Halilovic.
Halilovic je 17, upravi si. U napadu su Rastoka, Lukanovic i Bekic
Mile ce secer dobit zbog Marinka 
- ASD
- Kontakt:
Ko je 6, zadnji vezni? jel to ovaj iz Srbije što je skoro stigao?Gifron je napisao/la:Halilovic je 17, upravi si. U napadu su Rastoka, Lukanovic i Bekic
Ako je 1.90 visok, onda jeste. Ili on ili Dodig. Tesko je bilo na ovom stream-u pohvatati sve igrace, mislim da ni trener jos ne zna koga sve ima u ekipiASD je napisao/la:Ko je 6, zadnji vezni? jel to ovaj iz Srbije što je skoro stigao?Gifron je napisao/la:Halilovic je 17, upravi si. U napadu su Rastoka, Lukanovic i Bekic
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Moraju na nove dresove staviti imena, nemamo pojma ko igra 
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Samo polako.iz tekme u tekme,bice to sve bolje i bolje.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
sloboda1921
- Kontakt:
Nije ovo danas bilo toliko loše ako se ima u obzir činjenica da je potpuno nova ekipa. Smajiću i stručnom štabu treba pomoć nema smisla dovest igrače odvest ih na pripreme obećavati finansije a nikom ništa ne davat. Jako težak period valjda se ubrzo nađe neko rješenje odnosno novac. Priča se da je na pomolu neki dobar sponzor.
- Beduin
- Kontakt:
Sta je sa malim Smajicem, vrlom 10kom, jel uopste na pripremama i je li igrao u ovih par tekmi?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sariel1987
- Kontakt:
Auuu br br taxi pa temporerli a ne vjerujem 
@Beduin, drug smaja je povrijedjen...
@Beduin, drug smaja je povrijedjen...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Koji smaja je povrijeđen 10-ka ili beskičmenjak?
Stopera/e moraju hitno dovesti inače loše nam se piše.
Solidna utakmica protiv Veleza danas.
Stopera/e moraju hitno dovesti inače loše nam se piše.
Solidna utakmica protiv Veleza danas.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Smaja 10-ka je povrijedjen.
Jucer 5 stranaca u ekipi, Yoann, Lukanovic, Uzelac, Ristic i Trnicic. Ako ostane i Shurny Marengo onda je to 6.
Jucer 5 stranaca u ekipi, Yoann, Lukanovic, Uzelac, Ristic i Trnicic. Ako ostane i Shurny Marengo onda je to 6.
Ali kako je Beganovic maestralno jucer odigrao, strasno.
Samo stoper nam fali pod hitno ne moze se sa Salihovicem prvim stoperom uci u sezonu nikako.
A imamo ih na pripremama kamaru, Salihovic, Ivetic, Ramcilovic, Uzelac, Hasanbegovic, Devedzic.
Samo stoper nam fali pod hitno ne moze se sa Salihovicem prvim stoperom uci u sezonu nikako.
A imamo ih na pripremama kamaru, Salihovic, Ivetic, Ramcilovic, Uzelac, Hasanbegovic, Devedzic.
Ramčilović je nepoznat, Uzelac po meni nije kvalitet. Gledao sam ga godinama u PL. Treba Devedžića forsirat. Golman - Beganović, Devedžić, Ivetić Bekić...MMA075 je napisao/la:Ali kako je Beganovic maestralno jucer odigrao, strasno.
Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako on moze kako da produzi ugovor, inace ako necemo dobiti za njega pare onda igra dobro samo za sebe.
- RollingPaper
- Kontakt:
Kombinovani sastav koji prvi put igra zajedno je istrčao prvo poluvrijeme i bio bolji protiv uigrane ekipe koja je zajedno dvije godine.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato ako je Beganovic desni bek sta si ti gledao. Uzimao ga Brandao za ovcu citavu utakmicu. Pa i Civic sto je dosao od vas ga zamahnu dva-tri putaMMA075 je napisao/la:Ali kako je Beganovic maestralno jucer odigrao, strasno.
Još kad uzmeš u obzir da nisu počela naša ta neka glavna "pojačanja" (Am. Bekic, Al. Bekic, Trninić, Fejzić) već ovosezonski debitanti u ligi (Buljić iz Gračanice, Maksimović 19g, Omerović 19g, Osmanović iz Olimpika...).
Vi ste imali jak pristup od prve minute protiv malo labilnog Širokog i poslije pobjede ste se umislili i nafurali da ste vrh ekipa za ovu ligu a niste, i već se protiv nas u prijateljskoj to osjetilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.