Ma to ukinuli oni oni ogradu na istoku sto postoMortemHz je napisao/la:Boli me vugla pa mi se ne da da ti sve ispravljam ali protiv Newcastle-a je bilo 35K a protiv Atalante 24K.Laznjak je napisao/la:Zeljeznicar - New Castle ( 38.000 gledalaca )
Sarajevo - Borussia Minhengladbah ( 30.000 gledalaca )
Sarajevo - Dinamo Kijev ( 30.000 gledalaca )
Sarajevo - Cluj ( 26.000 navijača )
Sarajevo - Besiktas ( 25.000 navijaca )
Sarajevo - Genk ( 25.000 navijaca )
Sarajevo - Helsingborg ( 20.000 gledalaca )
Sarajevo - Atalanta ( 20.000 navijaca )
Sarajevo - Sartid ( 20.000 gledalaca )
Zeljeznicar - Ferencvaros ( 20.000 gledalaca )
Zeljeznicar - Viktorij Plzen ( 20.000 gledalaca )
Zeljeznicar - Malaga ( 18.000 gledalaca )
Sarajevo - Sigma ( 18.000 gledalaca )
Sarajevo - Lech ( 16.500 gledalaca )
MIslim da su ovo najvece posjete u Evropi na nasim terenima, Naravno ovdje mozemo dodati i gradski derbi u vise navrata. Hase prima 34.500 ljudi, kako je njih stalo 38.000?Doduse bilo je i 6-7.000 nasih, ali nejse.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Koji ba superlativi? Na svakom forumu i chatu s rajom molio Boga da ne dodje. Znaci igrac nidje veze. Lopta po zemlji i njega nema na terenu. Dobar za ove ekipe izbij nabi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- PeppermintSA
- Kontakt:
Kad ste kod posjete, znali se koliko Škota dolazi?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ništa još nisu potvrdili, ni otprilikePeppermintSA je napisao/la:Kad ste kod posjete, znali se koliko Škota dolazi?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma to samo u klubu znaju, valjda su iz Seltica rezervisali karte.Mene više interesuje kolika je cijena za jug ni to niko pojma nema,valjda im neće biti ispod 20 KM.MortemHz je napisao/la:Ništa još nisu potvrdili, ni otprilikePeppermintSA je napisao/la:Kad ste kod posjete, znali se koliko Škota dolazi?
Kako idu karte ima li danas gužve.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To i govorim, za klub niko još ništa nije potvrdio ali čekat će ih karte pa koliko god. Mislim da će se u ponedjeljak sve znati.amypitar je napisao/la:Ma to samo u klubu znaju, valjda su iz Seltica rezervisali karte.Mene više interesuje kolika je cijena za jug ni to niko pojma nema,valjda im neće biti ispod 20 KM.MortemHz je napisao/la:Ništa još nisu potvrdili, ni otprilikePeppermintSA je napisao/la:Kad ste kod posjete, znali se koliko Škota dolazi?
Kako idu karte ima li danas gužve.
Klub ne radi nedjeljom.
Jel jug otvoren samo za Škote?MortemHz je napisao/la:Ništa još nisu potvrdili, ni otprilikePeppermintSA je napisao/la:Kad ste kod posjete, znali se koliko Škota dolazi?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste ali ako baš planu sutra ulaznice treba odmah urgirati da se otvori jug i za naše navijače, to svakako možemo uraditi i po UEFA pravilima, na stranu to što je vizuelno Koševo odvojeno, mislim na tribine.Memara je napisao/la:Jel jug otvoren samo za Škote?MortemHz je napisao/la:Ništa još nisu potvrdili, ni otprilikePeppermintSA je napisao/la:Kad ste kod posjete, znali se koliko Škota dolazi?
Ima još brdo zapada tako da sumnjam ali ko zna, možda baš plane a i ne trebamo zaboraviti da naši ljudi znaju kupovati pred stadionom uvijek tako da ako prodaš 15K karti u klubu znaš da će biti još duplo toliko i na dan utakmice.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Imam želju vidjet pun sjever u utorak, pa da zagrmi ko u dobra stara vremena kad je bio često pun ko šibica.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Išao mi je prijatelj jutros do fan shopa kaže bili su do 10
Istoka nema više,sjevera malo,a zapada ima
Istoka nema više,sjevera malo,a zapada ima
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zapada ima još više od 10 hiljada, sutra ako se proda 3-4K onda mogu komotno otvoriti jug za naše navijače i nek skontaju kako će, ne treba naplaćivati k'o zapad jer je ipak jug ali o tom potom, ima tu i sjevera je ostalo 2 hiljade ako sam dobro shvatio, uglavnom tu je to negdje
Ako bude padavina kao sto su najavili, mislim da sto prodaju danas i sutra, to je to. Nadam se da ce nas kisa zaobici.MortemHz je napisao/la:Zapada ima još više od 10 hiljada, sutra ako se proda 3-4K onda mogu komotno otvoriti jug za naše navijače i nek skontaju kako će, ne treba naplaćivati k'o zapad jer je ipak jug ali o tom potom, ima tu i sjevera je ostalo 2 hiljade ako sam dobro shvatio, uglavnom tu je to negdje
- Orangina85
- Kontakt:
Ma ne treba jug otvarati
MortemHz je napisao/la:Zapada ima još više od 10 hiljada, sutra ako se proda 3-4K onda mogu komotno otvoriti jug za naše navijače i nek skontaju kako će, ne treba naplaćivati k'o zapad jer je ipak jug ali o tom potom, ima tu i sjevera je ostalo 2 hiljade ako sam dobro shvatio, uglavnom tu je to negdje
Istok cim je rasprodat,sjever ce planuti vrlo brzo,jer dosta raje zapad je preskup.Bilo bi super da puste jug (5km da je karta) I on bi planuo vrlo brzo.Zapad se nece raspodati sigurno.
Ima li šta za one volontere ? Šta bi uopšte oni trebali da rade.
Ako je mogao Lincoln iz Gibraltara dobiti Celtica 1-0 kuci,mozemo i mi valjda hahaha
Ako je mogao Lincoln iz Gibraltara dobiti Celtica 1-0 kuci,mozemo i mi valjda hahaha
Zar je tako malo zapada prodato?MortemHz je napisao/la:Zapada ima još više od 10 hiljada, sutra ako se proda 3-4K onda mogu komotno otvoriti jug za naše navijače i nek skontaju kako će, ne treba naplaćivati k'o zapad jer je ipak jug ali o tom potom, ima tu i sjevera je ostalo 2 hiljade ako sam dobro shvatio, uglavnom tu je to negdje
- FKS -
pa raji je skup a i ima ga pofino, koliko se sjecam 15-16 000 je kapacitet, dakle skoro pola je prodato, sto nije toliko ni loseHajdeee je napisao/la:Zar je tako malo zapada prodato?MortemHz je napisao/la:Zapada ima još više od 10 hiljada, sutra ako se proda 3-4K onda mogu komotno otvoriti jug za naše navijače i nek skontaju kako će, ne treba naplaćivati k'o zapad jer je ipak jug ali o tom potom, ima tu i sjevera je ostalo 2 hiljade ako sam dobro shvatio, uglavnom tu je to negdje
Pyro is not a crime !
Malo? kap. tribine je 17.500Hajdeee je napisao/la:Zar je tako malo zapada prodato?MortemHz je napisao/la:Zapada ima još više od 10 hiljada, sutra ako se proda 3-4K onda mogu komotno otvoriti jug za naše navijače i nek skontaju kako će, ne treba naplaćivati k'o zapad jer je ipak jug ali o tom potom, ima tu i sjevera je ostalo 2 hiljade ako sam dobro shvatio, uglavnom tu je to negdje
17.500 je zapad, dakle, 7.500 je prodano...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Cattivi87, f16, Google Adsense [Bot], Napapijri i 50 gostiju.