Koja tacno, imamo ih sad nekolikoplavobijeliii je napisao/la:Budala je vec propustila danasnji trening. Dugo je izdržao
NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
TŽV!
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Imas pravo jednom pogađatiatomac123 je napisao/la:Koja tacno, imamo ih sad nekolikoplavobijeliii je napisao/la:Budala je vec propustila danasnji trening. Dugo je izdržao
Sta je razlog izostanka?atomac123 je napisao/la:Koja tacno, imamo ih sad nekolikoplavobijeliii je napisao/la:Budala je vec propustila danasnji trening. Dugo je izdržao
-
plavobijeliii
- Kontakt:
E to ne znam, mozda je pripio u Green-u haha
Nema potrebe onda da komentarisemo, mozda je opravdano izostao, a mi na “cula kazala” halabuku pravimoplavobijeliii je napisao/la:E to ne znam, mozda je pripio u Green-u haha
-
VolimVelez
- Kontakt:
Vidim da se polako pojacavate.. Samo da vam pozelim svu srecu u nadolazecoj sezoni i da udjete u PL. Moj ste prvi favorit u ovoj sezoni. Sljedeci poslije vas aBd Jedinstvo, Bratstvo... SRETNO !!!
Mostar u srcu Velež do groba !
- ASD
- Kontakt:
Danas prijateljska. jesu li još oni stranci kod vas? Rodrigo i Daniel?
Edit: malo sam listao zvaničnu stranicu, ovo su igrači pod ugovorom.
golmani: Selimović, Strika
odbrana: Navrboc, Popović, Hasanbašić, Kurdić, Koprivica
veza: Travančić, Rodrigo, Žižo, Škrijelj, Kitanović, Hodžić, Šabić
napad: Dizdarević, Poturalić
Plus 6 juniora.
Da li se zna ko još ima na probi?
Edit: malo sam listao zvaničnu stranicu, ovo su igrači pod ugovorom.
golmani: Selimović, Strika
odbrana: Navrboc, Popović, Hasanbašić, Kurdić, Koprivica
veza: Travančić, Rodrigo, Žižo, Škrijelj, Kitanović, Hodžić, Šabić
napad: Dizdarević, Poturalić
Plus 6 juniora.
Da li se zna ko još ima na probi?
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 07 jul 2019, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Rodrigo je tek potpisao, al neće ga biti danas.Daniel Agami Hando je na probi bio, i ne vjerujem da će ostati tako da nisam siguran Hoćel ga biti danas uopšte.ASD je napisao/la:Danas prijateljska. jesu li još oni stranci kod vas? Rodrigo i Daniel?
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ima treci golman on je na probi, on bi trebao dobiti priliku danas jer je ovaj što je potpisao trenutno povrijeđen, na probi su još tri momka štoper, lijevi bočni i jučer napadač došao također, imena ne znam. I na to tvoje ima još Guido Lopez i Hadzimujic lijevi bočni.
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Agami je napustio vec. Danas koliko znam nema Rodriga, Kitanovica i Popovica.
- ASD
- Kontakt:
To znači da dolazite značajno oslabljeni jer bi vam sva trojica trebala biti među bitnijim igračima.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Tako je. Samo što Popovic ide, a nema Kitanovića i rodriga.ASD je napisao/la:To znači da dolazite značajno oslabljeni jer bi vam sva trojica trebala biti među bitnijim igračima.
- ASD
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti da dosta ljudi dolazi gledati prijateljsku utakmicu na gostovanju.
Svaka čast!
Svaka čast!
Kakva bi utakmica? Kako se TOSK pokazao?ASD je napisao/la:Lijepo je vidjeti da dosta ljudi dolazi gledati prijateljsku utakmicu na gostovanju.
Svaka čast!
FGR !
- ASD
- Kontakt:
Obje ekipe igrale sa dvije postave dva poluvremena.JohnDoe je napisao/la:Kakva bi utakmica? Kako se TOSK pokazao?ASD je napisao/la:Lijepo je vidjeti da dosta ljudi dolazi gledati prijateljsku utakmicu na gostovanju.
Svaka čast!
Prvo poluvrijeme jako kvalitetno, igralo se momački kao da je prvenstvena. Drugo poluvrijeme neozbiljno.
Po par šansi na obje strane, tvrdo se igralo.
Ima u Tošku jakih individualaca, ali je problem fizička sprema.
Najbolji bio Škrijelj (ako je on nosio broj 7), Travančić imao par dobrih poteza što je rezultiralo šansom, ali mu fali snage. Dizdarević nespreman totalno, ne može ništa.
Momak na probi (14, lijevi bek, Jusić) isto opasan bio, odlično odigrao.
Budućnost najopasnija bila preko Blagojevića, svaki duel je dobio sa stoperima Toška.
Mislim da ce vam Blagojevic biti najvece pojacanje. Prosle godine sam ga gledao u Tesnju dok je igrao za Gorazde. Stvarno dobar igrac.ASD je napisao/la:Obje ekipe igrale sa dvije postave dva poluvremena.JohnDoe je napisao/la:Kakva bi utakmica? Kako se TOSK pokazao?ASD je napisao/la:Lijepo je vidjeti da dosta ljudi dolazi gledati prijateljsku utakmicu na gostovanju.
Svaka čast!
Prvo poluvrijeme jako kvalitetno, igralo se momački kao da je prvenstvena. Drugo poluvrijeme neozbiljno.
Najbolji bio Škrijelj (ako je on nosio broj 7), Travančić imao par dobrih poteza što je rezultiralo šansom, ali mu fali snage. Dizdarević nespreman totalno, ne može ništa.
Budućnost najopasnija bila preko Blagojevića, svaki duel je dobio sa stoperima Toška.
S obzirom da smo igrali bez dvojice igraca iz veznog reda koji ce vjerovatno igrati u prvih 11, mislim da cemo imati vise nego solidnu ekipu.
FGR !
- ASD
- Kontakt:
Sve osim vrha tabele bi bilo iznenađenje.JohnDoe je napisao/la:
Mislim da ce vam Blagojevic biti najvece pojacanje. Prosle godine sam ga gledao u Tesnju dok je igrao za Gorazde. Stvarno dobar igrac.
S obzirom da smo igrali bez dvojice igraca iz veznog reda koji ce vjerovatno igrati u prvih 11, mislim da cemo imati vise nego solidnu ekipu.
Imate trenera, igrače, navijače, upravu, sve ispod prva četiri mjesta nije za vas.
Budućnost i Tošk već drugu godinu igraju prijateljsku.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Utakmica tvrda, domacin po meni igrao malo oštrije nego što bi trebalo, dalo se primjetiti da im je rezultat bio bitan. I onaj debeli sudija samo dize zastavicu, i što jest i što nije, neozbiljno, glavni sudija Mujic premijer liga, a pomoćnik 200 kila jedva hoda. Najviše me iznenadio mali Jusić na probi, bočni, pravo dobar nadam se da će potpisati. Škrijelj isto jedan od boljih. Kada dodju tu rodrigo i Kitanović i popovic,biće to pravo dobro. Hodžić tanko, krivac kod gola izgubio loptu. Blagojević najbolji igrač domaćih pravo pojačanje. Ovo pišemo o prvih 45 minuta, drugo poluvrijeme ništa, rezerve juniori kod nas ništa vrijedno pažnje. Budućnost s ovom ekipom ne bi trebala imati problema da ostane.ASD je napisao/la:Obje ekipe igrale sa dvije postave dva poluvremena.JohnDoe je napisao/la:Kakva bi utakmica? Kako se TOSK pokazao?ASD je napisao/la:Lijepo je vidjeti da dosta ljudi dolazi gledati prijateljsku utakmicu na gostovanju.
Svaka čast!
- ASD
- Kontakt:
Pa Budućnost je generalno ekipa koja forsira snagu, spremu i borbenost i to je razlog malo grublje igre.
Nisam gledao prvi meč protiv Premijerligaša Mladosti, ali koliko sam čuo bilo se ravnopravno u svakom smislu (0:0 završilo).
Mislim da će u tom segmentu Budućnost biti među najboljim ekipama, pa i sam Blagojević je igrač koji dominira u tim segmentima.
Škrijelj je top igrač. Prebrz s loptom, i na krilu je više odradio od Dizdarevića kome treba dosta rada da se vrati u formu. Ne sumnjam u Muslimovića da će to sve dovesti u redu. On je među najboljim trenerima lige.
Poturalić i Jusić isto preopasni bili.
Nisam gledao prvi meč protiv Premijerligaša Mladosti, ali koliko sam čuo bilo se ravnopravno u svakom smislu (0:0 završilo).
Mislim da će u tom segmentu Budućnost biti među najboljim ekipama, pa i sam Blagojević je igrač koji dominira u tim segmentima.
Škrijelj je top igrač. Prebrz s loptom, i na krilu je više odradio od Dizdarevića kome treba dosta rada da se vrati u formu. Ne sumnjam u Muslimovića da će to sve dovesti u redu. On je među najboljim trenerima lige.
Dal je Ahmed Šabić sta pokazao u dresu Toška?ASD je napisao/la:Pa Budućnost je generalno ekipa koja forsira snagu, spremu i borbenost i to je razlog malo grublje igre.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.