Protiv borusije je red na kartama bio pred pocetak tekme zame, dakle, nisu avi da odu u fan ahop i kupe kartu. Dobar dio raje ne zuri... ja vjeeujem da ce nadan tekme bar 30% ulaznica otici
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Racunajte da svi iz drugih gradova ce kupiti kartu u utorak, da ce bruka raje kupiti ulaznicu na dan tekme jer su tako navikli
Protiv borusije je red na kartama bio pred pocetak tekme zame, dakle, nisu avi da odu u fan ahop i kupe kartu. Dobar dio raje ne zuri... ja vjeeujem da ce nadan tekme bar 30% ulaznica otici
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma kakve 2-3 milje, daj Boze i 500 da ih dodje.bodi123 je napisao/la:Ma otić će i zapad na barem 10-11 milja prodatih kad raja vidi da nema nista slobodno za istok i sjever. Znači s punim sjeverom i istokom to je oko 22-23 milje, plus njihovih 2-3 milje, oko 25 milja bi trebalo bit.
Pantelija je napisao/la:17.500 je zapad, dakle, 7.500 je prodano...

@Hajdeee
Tribina Zapad: 17.500
Bilino Polje: 15.500
Grbavica: 13.500
Ili ovako.
Stadioni Pecara, Tušanj i Rođeni, zajedno imaju manji kapacitet od tribine zapad!
I naravno treba im reci da ne zure na utakmicu
,ako mi ista mrze ima kad pogledam minut do utakmice ono se red otegao ispred kapije, ono ba iz kafane krene 3 minute prije zvizduka,ja bas cesto gledam zna se i 15-ta minuta igrati ljudi jos ulaze.Ja neznam odakle takva furka tim ljudima a to je bas postalo vidljivo na nasim utakmicama,ja kad sam slobodan kad bas ne trcim sa posla znam po sat ranije doci,ma bit ce da ipak ovo moje nije normalno pa mi cudno ovo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel ovo sigurno za ulaznice, sutra mi tek liježe plata pa hoću da kupim kartu 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
BUM :
Kovacevic
Sabanovic,Lazic,Serbecic,Hodzic
MUSTAFIC (DJOKANOVIC)KURDIC(DJOKANOVIC)
Hebibovic , Rahmanovic,Tatar
Ahmetovic
Bez ovakvih poteza nikad mi necemo biti Ajax ili Dinamo u bh-ckim okvirima . Mladi ,jaki ,povisoki , godinu dana uz prvi tim i stekli neko iskustvo,znali odigrati solidno i jako bitno kaljuza i oranica im odgovaraju .
Oremus(kako procitah igrao sve sem zadnjeg veznog ne), Velkoski (halalite , ali smijesno za tu poziciju , skocan ,kaljuza mu ne odgovara,nece uprljati dres).Da dobijemo 3:0 na Kosevu , tamo nam je 5 . Celtic mozemo samo cudom,al bas cudom, proci .Naravno ne lete , nema predaje Zasto onda ne probati.Pa necemo igrati sa 2 igraca manje .Ovako bih usao i u prvenstvo , dok se ne vrati Stanojevic .
Bio bi ovo BUM . No ako momci sa 20 god. nisu kvalitet(naravno trener zna bolje od mene), salji u Austriju 2 , Cesku 2 , Slovacku . Nije mi se ni Nemanja Andjusic cinio kao potencijal , pa ce roditeljima spremiti 5 milja Eura od prve plate . Mashala i mi smo dobri tu , nismo placali obestecenje za Guzinu(125 milja).
Kovacevic
Ahmetovic
Bez ovakvih poteza nikad mi necemo biti Ajax ili Dinamo u bh-ckim okvirima . Mladi ,jaki ,povisoki , godinu dana uz prvi tim i stekli neko iskustvo,znali odigrati solidno i jako bitno kaljuza i oranica im odgovaraju .
Oremus(kako procitah igrao sve sem zadnjeg veznog ne), Velkoski (halalite , ali smijesno za tu poziciju , skocan ,kaljuza mu ne odgovara,nece uprljati dres).Da dobijemo 3:0 na Kosevu , tamo nam je 5 . Celtic mozemo samo cudom,al bas cudom, proci .Naravno ne lete , nema predaje Zasto onda ne probati.Pa necemo igrati sa 2 igraca manje .Ovako bih usao i u prvenstvo , dok se ne vrati Stanojevic .
Bio bi ovo BUM . No ako momci sa 20 god. nisu kvalitet(naravno trener zna bolje od mene), salji u Austriju 2 , Cesku 2 , Slovacku . Nije mi se ni Nemanja Andjusic cinio kao potencijal , pa ce roditeljima spremiti 5 milja Eura od prve plate . Mashala i mi smo dobri tu , nismo placali obestecenje za Guzinu(125 milja).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ostavio skotima komentar na klipu, sad me ufatili peglat moram se svadjat na engleskom, bio se sa onim zivotinjama Terror Mashine da se par pjani veseli Skota prepadnem, oni ko da su pjani 0/24
Ma jug je sjeban sad, fali onih 1500 stolica i odmah ih ne mozes tu staviti, ne kontam koji **** ono nikad nisu vratili.
Jest lud' ovaj Rahman.Kaze da je ostala ekipa od prosle sezone,bio bi siguran da cemo proci Celtica.Kaze nisu ga impresionarali nesto,samo nabijaju lopte
Kaze dva svijeta razlicita oni i Atalanta.Kaze na pripremama nismo htijeli da igramo nasu napadacku igru ,vec su svjesno pokusali da igraju malo povucenije da ne gledaju toliko taj ofanzivni dio i nacin na koji smo igrali do sad jel eto svjesni su da protiv Celtica nece moci da izadju na standardan nacin kako igramo , kaze da smo svoje igrali zabili bi tricu i Domzalama i ovim Cesima.Na kraju 2-0 za nas kaze najbolji rezultat iz prve utakmice 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- belosevic23
- Kontakt:
Nedeljaaa kad je otiso Hasee 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
JA STARE BUDALETINESamozdravlje je napisao/la:BUM :
Kovacevic
Ahmetovic
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne igra im ovaj mali Dembele ? Gledam malca sa 16 godina kako debituje, u zivotu nisam vidio da neko sigurnije igra a rezultat se lomi 1 1, sta je ovo vako, bit ce ovaj za par godina u nekom gigantu
kaze neko jezi se meni suze idu Bog te, ima da bude ludje u Utorak, ima da ugasimo Celtic
E moj burke na zapad stane dosta BiH gradova. Više od 17 000 mjesta. Samo ga papa može napunitHajdeee je napisao/la:Zar je tako malo zapada prodato?MortemHz je napisao/la:Zapada ima još više od 10 hiljada, sutra ako se proda 3-4K onda mogu komotno otvoriti jug za naše navijače i nek skontaju kako će, ne treba naplaćivati k'o zapad jer je ipak jug ali o tom potom, ima tu i sjevera je ostalo 2 hiljade ako sam dobro shvatio, uglavnom tu je to negdje
Što se karata tiče, uzmite u obzir i par hiljada sezonskih sto je prodano. Ja sam 4 dana za redom dolazio, svaki put im nestalo kartica. Od toga, je gomila tih prodato za Zapad (kad skonta čovjek da sa sezonskom gledaš sve utakmice sa zapada za 3 KM u prosjeku, stvarno nema smisla kad se pokrene ono preseravanje oko cijene karata na forumu).
U svakom slučaju, uvjeren sam da ovo ide ladno preko 25.000.
U svakom slučaju, uvjeren sam da ovo ide ladno preko 25.000.
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad dodju samo jim zadignemo one njihove suknje i sutamo u jaja.extazy je napisao/la:Ostavio skotima komentar na klipu, sad me ufatili peglat moram se svadjat na engleskom, bio se sa onim zivotinjama Terror Mashine da se par pjani veseli Skota prepadnem, oni ko da su pjani 0/24
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ja bi, ako se proda sutra sjever, odmah pustio u prodaju jug po 5 KM za ove ljude što dođu iz daleka a zapad im sa 15 KM dodatnih bude još veci trošak.
Necemo izgubiti, milion%!
Prešli smo magičnu cifru od 20.000 a ostala još dva dana

A njihove navijače na Grbavicu poslati??brojjedan je napisao/la:Ja bi, ako se proda sutra sjever, odmah pustio u prodaju jug po 5 KM za ove ljude što dođu iz daleka a zapad im sa 15 KM dodatnih bude još veci trošak.
Jug je njihov + 2 tampon zone i tjt
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pare od učešća u kval. za LP, pare od prvog pretkola LP, pare od trećeg pretkola EL, pare od ulaznica, najmanje 40 000 prodanih ulaznica će biti u ove min. dvije evropske tekme a prosječno karta iznosi 10KM (5,10,15), pare od TV prava, pare od fan shopa, pare od sezonskih, pare od eventualnih transfera...
U slučaju da prođemo jedno kolo (prvo LP ili treće EL), dodatne još veće pare za još jedno pretkolo, dodnih 20+ hiljada ulaznica, TV prava itd.
Isplati se biti prvi, zbog toga Zrinjski ne bira sredstva i način al džaba im, naš cilj je da budemo najtrofejniji nakon sljedeće sezone.
U slučaju da prođemo jedno kolo (prvo LP ili treće EL), dodatne još veće pare za još jedno pretkolo, dodnih 20+ hiljada ulaznica, TV prava itd.
Isplati se biti prvi, zbog toga Zrinjski ne bira sredstva i način al džaba im, naš cilj je da budemo najtrofejniji nakon sljedeće sezone.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: BordoAhbab, Fouzi1, Vanja8 i 57 gostiju.