Kakav Brandao...Umislili ste se previse,a zapravo ste prosjek ekipa,nista bolji od nas niste.Jedina prednost vam je to sto su igraci dugo zajednoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato ako je Beganovic desni bek sta si ti gledao. Uzimao ga Brandao za ovcu citavu utakmicu. Pa i Civic sto je dosao od vas ga zamahnu dva-tri putaMMA075 je napisao/la:Ali kako je Beganovic maestralno jucer odigrao, strasno.
Samo stoper nam fali pod hitno ne moze se sa Salihovicem prvim stoperom uci u sezonu nikako.
A imamo ih na pripremama kamaru, Salihovic, Ivetic, Ramcilovic, Uzelac, Hasanbegovic, Devedzic.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
drakensang
- Kontakt:
Ljudi, kraj bazicnih priprema za obje ekipe.. ni sekunde ovo nije mjerilo plasmana na kraju, al ni sekunde. I da smo vas 5 0 dobili, ni to nije mjerilo nikakvo. Jednoatavno poslije odradjenih priprema, ko je ikad trenirao, razumije kako au noge teske i da ekipa nema svjezinu koja ce se tempirat do pocetka prvenstva. Svaka ekipa radi po dva puta dnevno, teretana teren, i ne znam ko ocekuje fudbalsku ljepoticu prvu uraimicu nakon toga?
Vi uopce necete bit losa ekipa ukoliko se ne raspadnete zbog labilne uprave.
Uglavnom, ova utakmica ni u cemu ne oslikava prave vrijednosti ijedne ekipe, ono u sirokom je dokaz koliko smo nadtrcali siroki jer smo bili na pocetku a oni pri kraju priprema i s teskim nogama.
Nadam se da vam Bekici nece odmoci kurzoboljom, nekako mi djeluje da bistw bolje izgledali s mladjarijom nego s njima. Pozdrav, i izvinjavam se na upadu
Uglavnom, ova utakmica ni u cemu ne oslikava prave vrijednosti ijedne ekipe, ono u sirokom je dokaz koliko smo nadtrcali siroki jer smo bili na pocetku a oni pri kraju priprema i s teskim nogama.
Nadam se da vam Bekici nece odmoci kurzoboljom, nekako mi djeluje da bistw bolje izgledali s mladjarijom nego s njima. Pozdrav, i izvinjavam se na upadu
- RollingPaper
- Kontakt:
Vezni red Behram-Vehabovic-Cosic nemoj dalje da nabrajam kad i sam znas da je Rahimic izveo najbolje u ovom trenutku i da ste podbacili. Obje ekipe su daleko od levela Zrinjskog i Sarajeva samo sto tebe malo puca euforija, ostali Velezovci su realni i na zemlji.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Brato vi ste jednom na gol opalili i pogodili precku prvih petnestak minuta. Vidi se razlika izmedju Veleza i vas po akcijama. Jeste se borili ali nista vise od toga niste pokazali. Pa i kod nas je bila kombinovana ekipa. Tek kad smo drugo poluvrijeme ubacili Daria i Markeza niste prisli golu drugo poluvrijeme
-
desperados
- Kontakt:
Aa jesi se nalozio covjece. Bolji ste eto, hajdi sad razligu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pogledaj sta sam napisao na velezovoj temi. Kakve euforije to navijaci drugih timovi pisu. Nama je da odradimo solidno sezonu i budemo sto bolje plasirani. Ali u buducnosti uzimamo primat u domacem fudbalu. Evo npr vi ste iza nas u svim segmentima 20 godinaRollingPaper je napisao/la:Vezni red Behram-Vehabovic-Cosic nemoj dalje da nabrajam kad i sam znas da je Rahimic izveo najbolje u ovom trenutku i da ste podbacili. Obje ekipe su daleko od levela Zrinjskog i Sarajeva samo sto tebe malo puca euforija, ostali Velezovci su realni i na zemlji.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Brato vi ste jednom na gol opalili i pogodili precku prvih petnestak minuta. Vidi se razlika izmedju Veleza i vas po akcijama. Jeste se borili ali nista vise od toga niste pokazali. Pa i kod nas je bila kombinovana ekipa. Tek kad smo drugo poluvrijeme ubacili Daria i Markeza niste prisli golu drugo poluvrijeme
Zaboli nas qurac za Velezom raspalim, razguli s teme. Dodju navijači drugoligasa iz Vrapcica da prosipaju pamet i silu 
Inače solidnu smo ekipu skupili u odnosu na to kako je moglo biti. Moramo samo još jednog stopera dovesti pod hitno.
Inače solidnu smo ekipu skupili u odnosu na to kako je moglo biti. Moramo samo još jednog stopera dovesti pod hitno.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
desperados
- Kontakt:
Kaze ne dere ih euforija a nalozili se nesto protiv nase neuigrane, iz temelja promijenjene ekipe i to u pripremnoj utakmici. 
90% navijaca kluba iz predgradja Mostara je ovako kao i ovaj lik...Nece da priznaju da su prosjek kao i svi osim velike cetvorke.U Tuzli gube u 4 kolu
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
SAZNAJEMO
Trener Slobode
Mile Lazarević u talu s igračima
Lazarević je doveo par igrača i uzeo tal kako bi igrali u Slobodi
Trener Slobode
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ko saznajeDamirT je napisao/la:SAZNAJEMO
Trener Slobode
Aj ne rose, koji su to qurac od igrača pa trebaju plaćati da igraju kod nas???!
Promijeni dilera
Promijeni dilera
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
intercontinental
- Kontakt:
Pa to je opšte poznata stvar da pojedini treneri dovedu svog igraca i onda mu "udaraju reket".DamirT je napisao/la:SAZNAJEMO
Trener Slobode
Nista novo nisu saznali.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
- Beduin
- Kontakt:
Upravo to, tek nakon odmora igraca i finalnih uigravanja cemo dobiti neku jasniju sliku sta koji klub moze u narednoj sezoni.drakensang je napisao/la:Ljudi, kraj bazicnih priprema za obje ekipe.. ni sekunde ovo nije mjerilo plasmana na kraju, al ni sekunde. I da smo vas 5 0 dobili, ni to nije mjerilo nikakvo. Jednoatavno poslije odradjenih priprema, ko je ikad trenirao, razumije kako au noge teske i da ekipa nema svjezinu koja ce se tempirat do pocetka prvenstva. Svaka ekipa radi po dva puta dnevno, teretana teren, i ne znam ko ocekuje fudbalsku ljepoticu prvu uraimicu nakon toga?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Neka fb stranica SAZNAJE!intercontinental je napisao/la:
Pa to je opšte poznata stvar da pojedini treneri dovedu svog igraca i onda mu "udaraju reket".DamirT je napisao/la:SAZNAJEMO
Trener Slobode
Nista novo nisu saznali.
E to je istina,ali nezz kako su saznaliMMA075 je napisao/la:Neka fb stranica SAZNAJE!intercontinental je napisao/la:
Trener Slobode
Nista novo nisu saznali.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma jasno je da je u pripremnim jedino donekle relevantna generalka a sve ovo ostalo je trening u vidu utakmice
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Kakav Lazarević, **** običnaDamirT je napisao/la:SAZNAJEMO
Trener Slobode
Niko, niko, samo Sloboda
-
intercontinental
- Kontakt:
Zna li neko gdje je i sta radi Anes Haurdic??
On i Husref su najbolji primjer kako ti talovi funkcionisu

On i Husref su najbolji primjer kako ti talovi funkcionisu
u transu pjesma nek zagrmi
Smeta mnogim strujama sto se ne mogu taliti po Slobodi i uvaljivat manekene pa sad ispade i matori Lazo taldzija..Samo naprijed Lazo,dobar si ti trener i strucnjak napravixe se nesto od ove ekipe.Puna podrska UO,kad se zavrsi sa prvim timom,precesljat malo i OP i tamo ima nehljebara vagon...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Kako ne mogu, Husara im uvalio povrijeđenog HusićaHPCompaq je napisao/la:Smeta mnogim strujama sto se ne mogu taliti po Slobodi i uvaljivat manekene pa sad ispade i matori Lazo taldzija..Samo naprijed Lazo,dobar si ti trener i strucnjak napravixe se nesto od ove ekipe.Puna podrska UO,kad se zavrsi sa prvim timom,precesljat malo i OP i tamo ima nehljebara vagon...
Niko, niko, samo Sloboda
-
sloboda1921
- Kontakt:
U potpunosti si u pravuHPCompaq je napisao/la:Smeta mnogim strujama sto se ne mogu taliti po Slobodi i uvaljivat manekene pa sad ispade i matori Lazo taldzija..Samo naprijed Lazo,dobar si ti trener i strucnjak napravixe se nesto od ove ekipe.Puna podrska UO,kad se zavrsi sa prvim timom,precesljat malo i OP i tamo ima nehljebara vagon...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.