Bio sam ti u selu juče.Varg je napisao/la:sta kaze ovaj zenicki islamista, visoko nekada olicenje islama postalo evropski glavni grad kufra
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sve će se primjetiti.Marsal je napisao/la:Šta sipat u spremnik goriva agregata da se ne primijeti, a da agregat ne može upalit?
- Marsal
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:Sve će se primjetiti.Marsal je napisao/la:Šta sipat u spremnik goriva agregata da se ne primijeti, a da agregat ne može upalit?

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Majstor dobar će skontat šta je, jedino kakve kerozinčine da ubaciš da ga spaliMarsal je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Sve će se primjetiti.Marsal je napisao/la:Šta sipat u spremnik goriva agregata da se ne primijeti, a da agregat ne može upalit?

Po zakonu o radu, tako je kako si i naveo. To u slucaju da si imao vremenski razmak izmedju dva posla ili da ti je prvo zaposlenje. Dobro ti je i covjek ranije objasnio, npr ako si tu 4 mjeseca, imas pravo na 4 dana s tim da ce ti se odbit od onih 20 kad napunis 6 mjeseci i steknes pravo na puni godisnji odmor.bavarian_bk je napisao/la:Ima li ko upućen da mi potvrdi ili opovrgne jednu tvrdnju, odnosno pojasni jednu stvar?
Radi se o zakonu o radu; neki član tog zakona kaže ( valjda ) da ukoliko radnik još nije stekao pravo na godišnji odmor tj.ukoliko nije prošlo 6 mjeseci od zasnivanja radnog odnosa, radnik ima pravo na dan godišnjeg odmora za svaki mjesec u tih 6 mjeseci.
Eh sad da li to znači da ja u ovih 6 mjeseci imam zapravo 6 slobodnih dana na raspolaganju, i da ih mogu iskoristiti nekad 2, 3 ili svih 6 ako hoću u cugu?
To je zakon al ako si kod nekog debila od poslodavca, zaboravi na to. Cak je i cest slucaj da ljudi ne dobiju tih 20 da iskoriste.
i ja u tvomPenaltiky je napisao/la:Bio sam ti u selu juče.Varg je napisao/la:sta kaze ovaj zenicki islamista, visoko nekada olicenje islama postalo evropski glavni grad kufra
brčkam se u bazenuASD je napisao/la:Ima li kiše u najvećem ali ne i njboljem gradu u kantonu?Penaltiky je napisao/la: Majstor dobar će skontat šta je, jedino kakve kerozinčine da ubaciš da ga spali

Kaže na ss.ba Tuzla City iz Slobode dovela preko 20 igračа.
Sljedeći red, donosimo spisak 19 igrača koji su prešli iz Slobode na Sisinu sisicu maasnu.
Ja sam bombaOsim13 je napisao/la:Lete bombe po kazinu op op
bacala me partizanka mlada
jedna piсka
sto & kadra
Kae jedan metalika, volim Ameriku jer bombarduje Srbe i muslimane 

imam 16 uboda komaraca
onaj moj šef što ste ga upoznali izgleda ko horsaš sa parkinsonovom od ubodaVarg je napisao/la:imam 16 uboda komaraca
ono ti šefPenaltiky je napisao/la:onaj moj šef što ste ga upoznali izgleda ko horsaš sa parkinsonovom od ubodaVarg je napisao/la:imam 16 uboda komaraca
ne cudi me
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Trenutno korisnika/ca: Huske, Paromlinac i 23 gosta.