FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 07 jul 2019, 17:03

Zip je napisao/la:
Memara je napisao/la:Prešli smo magičnu cifru od 20.000 a ostala još dva dana :njanjanja: :opaopa: :opaopa:

:opaopa: :opaopa:

Nadam se da ce sjever malo jacu prvu pjesmu izabrati ovaj put :)

Za Kosevo, za Sarajvo.... :bih:
U ovim utakmicama sto se tice navijanja najbitnije je ukljucit i druge tribine (istok i zapad) na ovim nema ultra ni 25 min jedna pjesma, sto vise ponavljalica nana na na Sarajevo i slicne pjesme da se ukljucuje citav stadion da se pjeva sto svi znaju. Bolje da pjeva 15 000 nego samo Sjever.,nadam se da ce to znati odraditi.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 07 jul 2019, 17:08

bordobijeli je napisao/la: U ovim utakmicama sto se tice navijanja najbitnije je ukljucit i druge tribine (istok i zapad) na ovim nema ultra ni 25 min jedna pjesma, sto vise ponavljalica nana na na Sarajevo i slicne pjesme da se ukljucuje citav stadion da se pjeva sto svi znaju. Bolje da pjeva 15 000 nego samo Sjever.,nadam se da ce to znati odraditi.
Nanananana nanana nananana nanana , Ooo Sarajvo . Grmi . Lahko zapamtiti (ovim iz vana),a grmi . :urnebes: :urnebes: :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 jul 2019, 17:09

Samozdravlje je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Obavještenje!

S obzirom da je Bordo FAN SHOP danas zatvoren ulaznice možete nabaviti u Ferhadiji ispred Tržnice, na platou Skenderija i kod stadiona.

Svi na Koševo!
Zasto zatvoren ? Kad krene neka znacajna isporuka robe , radio sam po 15 dana , bez subote - bez nedelje . CUJ NEDELJA .
SELTIK SVAKO 15 DANA NA KOSEVU . NEDELJA . kuknjava
E ovo je neoprostivo , pa zbog ovoga se osvaja TITULA . Radi do pocetka utakmice , pa idite na more ili u Neum 15 dana .
Koji smo amateri , lijep dan , setnja , hajmo kroz pasaz eno tamo nesto raja ulazi ,prodaju se nesto . Dosli puni ko brodovi iz Evrope i mi ne radimo nedeljom .
I netrebaju da rade u nedjelju, ko ce doci na tekmu imao je vremena za kartu do danas, imace ga i sutra i u utorak. Uposlenici u fan shopu imaju svoje familije i rado bih sa njima proveli nedjelju, negdje da izadju i oni bi se isto tako setali i uzivali.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 jul 2019, 17:14

Ma bit ce oko 30k, jos ako hadzija dovede koga u ponedjeljak ide i na 32k
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 jul 2019, 17:16

Ako dođe defanzivni vezni, ide na 33k.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 07 jul 2019, 17:18

duplakruna46 je napisao/la:Sa jucerasnjm dana u fun shopu je prodano cirka 8000 ulaznica.
Sa obzirom da se prodaje i na Ferhadiji, Skenderiji, Stadionu, moje informacije kazu da je broj sa godisnjim akrtama kupljenim do sada presao 20 000. Ovo bi moglo otici i vise od Gladbacha.

Iz fun shopa mi kazu , da je istoka ostalo oko 200 ulaznica, i sjevera oko 1500. Zapada ima slobodnog bar jos pola konitgenta ulaznica.

Ogromne pare su se zgrnule u klubu od Utorka. Nevidjeno nesto u nasem fudbalu. Jos jednom smo pokazali ko ima najveci broj navijaca i najvjernije navijace u drzavi samo kada ee stvari posloze.

Malo jesmo razmazeni i treba nam dosta stvari da se poklope, ali kad se poklope uvijek pokazemo da smo najveci i najbrojniji!

Hvala vam braco na divnim danima!
Pa logicno da protiv seltika treba da bude pun stadion..bilo bi bolesno da ne bude..ali isto tako je bruka da ti u ligi dodje 2-3 hiljade ljudi a pred titulom i u zavrsnici kupa..treba u ligi dizati prosjek

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 07 jul 2019, 17:24

ElCartel11 je napisao/la:

S obzirom da je Bordo FAN SHOP danas zatvoren ulaznice možete nabaviti u Ferhadiji ispred Tržnice, na platou Skenderija i kod stadiona.

Svi na Koševo!
Zasto zatvoren ? Kad krene neka znacajna isporuka robe , radio sam po 15 dana , bez subote - bez nedelje . CUJ NEDELJA .
E ovo je neoprostivo , pa zbog ovoga se osvaja TITULA . Radi do pocetka utakmice , pa idite na more ili u Neum 15 dana .
Koji smo amateri , lijep dan , setnja , hajmo kroz pasaz eno tamo nesto raja ulazi ,prodaju se nesto . Dosli puni ko brodovi iz Evrope i mi ne radimo nedeljom .
I netrebaju da rade u nedjelju, ko ce doci na tekmu imao je vremena za kartu do danas, imace ga i sutra i u utorak. Uposlenici u fan shopu imaju svoje familije i rado bih sa njima proveli nedjelju, negdje da izadju i oni bi se isto tako setali i uzivali.
Ocito nisi radio kod privatnika , onog uspjesnog . FKS ima ovakva tri dana u sezoni max. Radi te dane , pa odmaraj 3x po 7 . Naci nacina , dezure i sl.. Ne razumijes ti mene , nisu karte samo . Klub treba da je na nogama (UPRAVA , Ilijevski ,Sabrina i ta ekipa ) ,Hadzija ,SS i igraci su napravili svoje .

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 07 jul 2019, 17:36

Zbog takvih stvari ljudi i odose iz drzave. Guli 10-12 sati, jer jbg, ima posla. Pa kad dodje subota haj i to, jer ima posla, firma se razvija. I onda haj i nedelju, dobro je da ima posla. Eh eo ti **** direktore.

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 07 jul 2019, 17:45

Svi na Koševo!
Neoprostiva glupost. Neka u srijedu idu na Hajaje, ali danas su morali raditi

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 07 jul 2019, 17:47

TETRAPAK je napisao/la:Zbog takvih stvari ljudi i odose iz drzave. Guli 10-12 sati, jer jbg, ima posla. Pa kad dodje subota haj i to, jer ima posla, firma se razvija. I onda haj i nedelju, dobro je da ima posla. Eh eo ti **** direktore.
Kakva glupost. Pa i tamo gdje ljudi odose iz ove drzave postoje okolnosti u kojima se radi na neradni dan, samo sto se to nadoknadi. Ne vidim nikakav problem u tome

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 07 jul 2019, 17:49

Pa nista, iduci put ti zaduzis bunt karata i otkines jednu smjenu jer se mora.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 07 jul 2019, 17:51

AlfredNobel je napisao/la:Ako dođe defanzivni vezni, ide na 33k.
A ako dodje kakav kapitalac, nas 5k ide tamo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 07 jul 2019, 17:54

Orangina85 je napisao/la:
TETRAPAK je napisao/la:Zbog takvih stvari ljudi i odose iz drzave. Guli 10-12 sati, jer jbg, ima posla. Pa kad dodje subota haj i to, jer ima posla, firma se razvija. I onda haj i nedelju, dobro je da ima posla. Eh eo ti **** direktore.
Kakva glupost. Pa i tamo gdje ljudi odose iz ove drzave postoje okolnosti u kojima se radi na neradni dan, samo sto se to nadoknadi. Ne vidim nikakav problem u tome
Ko se nije borio za profit, može opravdavati ovu glupost. Da bi te platili, mora se zaraditi. Kada ima posla zaradi, pa se onda odmaraj.
U principu nisam kritikovao upravu, ali ova neradna nedelja je idiotluk.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 jul 2019, 18:14

Trebaju radnici ici jos kucama kucati na vrata ko hoce kartu, dzabe tamo sjede jbt gule one stolice.

Svi imamo vremena za nabaviti kartu, ova nedjelja ne igra nikakvu ulogu tome, da nas bude vise na Kosevu. Ko ce doci on ce doci i uzeti kartu prije 6 dana ili na dan utakmice, sve ostalo su gluposti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 07 jul 2019, 18:17

TETRAPAK je napisao/la:Pa nista, iduci put ti zaduzis bunt karata i otkines jednu smjenu jer se mora.
Sindikalac mi je srednje ime mladicu . Ima nacina , ako ima volje . Angazujes 2 djevojke i 2 mladica iz UNFKS u 2 grupe i sa jednim profesionalcem iz kluba rade 4 dana u dvije smjene(do 22 h) . Djeca hajruju po 2-3 glave KM (i potrose ih u fan shopu :rol: ) . Ne radi profita od ove tekme , nego da se postuje praznik , dolazi Seltik klub sa tradicijom . Ilijevskom bi od plate odbio . Kazu ovdje zena u fan shopu crkla od umora , e to nije dobro . Platis recimo 1200 KM djeci (sevap- mjenjati ih i obuciti) , nece klub propasti . Sutra kisa , hoce li nece li kupiti kartu i setati Titovom. Kad kupi kartu gastarbajter , koga briga hoce li ili ne na tekmu. SELTIK nije Krupa dobri moj @TETRAPAK . :thumbup:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 07 jul 2019, 18:22

ElCartel11 je napisao/la:Trebaju radnici ici jos kucama kucati na vrata ko hoce kartu, dzabe tamo sjede jbt gule one stolice.

Svi imamo vremena za nabaviti kartu, ova nedjelja ne igra nikakvu ulogu tome, da nas bude vise na Kosevu. Ko ce doci on ce doci i uzeti kartu prije 6 dana ili na dan utakmice, sve ostalo su gluposti.
SELTIK dobri covjece , pricat ce se kao o MU "67 . Grad je trebao biti na nogama BORDO-ZELEN 7 dana .

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 07 jul 2019, 18:28

TETRAPAK je napisao/la:Pa nista, iduci put ti zaduzis bunt karata i otkines jednu smjenu jer se mora.
Sindikalac mi je srednje ime mladicu . Ima nacina , ako ima volje . Angazujes 2 djevojke i 2 mladica iz UNFKS u 2 grupe i sa jednim profesionalcem iz kluba rade 4 dana u dvije smjene(do 22 h) . Djeca hajruju po 2-3 glave KM (i potrose ih u fan shopu :rol: ) . Ne radi profita od ove tekme , nego da se postuje praznik , dolazi Seltik klub sa tradicijom . Ilijevskom bi od plate odbio . Kazu ovdje zena u fan shopu crkla od umora , e to nije dobro . Platis recimo 1200 KM djeci (sevap- mjenjati ih i obuciti) , nece klub propasti . Sutra kisa , hoce li nece li kupiti kartu i setati Titovom. Kad kupi kartu gastarbajter , koga briga hoce li ili ne na tekmu. SELTIK nije Krupa dobri moj @TETRAPAK . :thumbup:
Dobra ideja i uveliko se razlikuje od ove price radit se mora, pisat krv, padat u nesvjest, nek dodju i u nedelju na pos'o, ko ih J**+ u biti.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 07 jul 2019, 18:32

E moj Samozdravlje, kome ti pričaš. Dvije ovce da im daš da čuvaju, treću bi izgubili. Pa bolan, marketing kreno od ponedeljka, ko da gostuje neki klub s Malte. Fol da odmore!? Od čega? Šta to oni rade u Fan Shopu? Kopaju!? Pusti ba. Bezveze se raspravljaš oko toga.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 07 jul 2019, 18:35

Vas dvojicu bi ja ubacio pola sezone da nam dignete marketing, onda prepustite drugim ako ne bi imali vremena ili nastavite dalje gonit. Vidim da imate ideja i nikako mi nije jasno kako se neko u Klubu nije sjetio ovdje nabrojanih ideja. Valjda nisu dovoljno školovani, pametni šta li.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 jul 2019, 18:37

AngelDiMaria je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Ako dođe defanzivni vezni, ide na 33k.
A ako dodje kakav kapitalac, nas 5k ide tamo
Ihhh ako bude kakav kapitalac do sutra, gasim ruter i dolazim i ja na tekmu. Zajedno s belim, obiteljskim, vanjom i lažnjakom. Sad je Hadžija na potezu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, fks74, Google [Bot], Proximic, Puas, vedinjo98 i 40 gostiju.