Zasto bih? Zasto klub ne angazuje nekoga za drugu smjenu da radi pa evo i nedjelju. Ima dosta nasih navijaca/studenata kojima bi neki honirarni posao dobro dosao. Sve je moguce organizovati kad postoji dobra volja.TETRAPAK je napisao/la:Pa nista, iduci put ti zaduzis bunt karata i otkines jednu smjenu jer se mora.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Orangina85
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne gasi ruter. Ako neko i dodje, to ce biti pred prvenstvo.AlfredNobel je napisao/la:Ihhh ako bude kakav kapitalac do sutra, gasim ruter i dolazim i ja na tekmu. Zajedno s belim, obiteljskim, vanjom i lažnjakom. Sad je Hadžija na potezu.AngelDiMaria je napisao/la:A ako dodje kakav kapitalac, nas 5k ide tamoAlfredNobel je napisao/la:Ako dođe defanzivni vezni, ide na 33k.
A znaci imas ruter...AlfredNobel je napisao/la:Ihhh ako bude kakav kapitalac do sutra, gasim ruter i dolazim i ja na tekmu. Zajedno s belim, obiteljskim, vanjom i lažnjakom. Sad je Hadžija na potezu.AngelDiMaria je napisao/la:A ako dodje kakav kapitalac, nas 5k ide tamoAlfredNobel je napisao/la:Ako dođe defanzivni vezni, ide na 33k.
Bas, postoji milion nacina da dodjes do karte i milion izgovora za ostalo...ElCartel11 je napisao/la:Trebaju radnici ici jos kucama kucati na vrata ko hoce kartu, dzabe tamo sjede jbt gule one stolice.
Svi imamo vremena za nabaviti kartu, ova nedjelja ne igra nikakvu ulogu tome, da nas bude vise na Kosevu. Ko ce doci on ce doci i uzeti kartu prije 6 dana ili na dan utakmice, sve ostalo su gluposti.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ako povedes Lažnjaka,zavrsicemo na robiji,pa sta mislis da ce da radi u onoj gužvi,ko da njega tekma interesuje,samo "operacije" cuvanja tudjih novcanika...AlfredNobel je napisao/la:Ihhh ako bude kakav kapitalac do sutra, gasim ruter i dolazim i ja na tekmu. Zajedno s belim, obiteljskim, vanjom i lažnjakom. Sad je Hadžija na potezu.AngelDiMaria je napisao/la:A ako dodje kakav kapitalac, nas 5k ide tamoAlfredNobel je napisao/la:Ako dođe defanzivni vezni, ide na 33k.
Sa Obiteljskim ne pricam,nije znao da Ferguson nije vise trener M.Uniteda...Možda bi na stoseve bilo...
Beli vazda more...
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Vijetnamska Tv prenosi isto utakmicu ...
-
Historicar
- Kontakt:
Halilović progovorio, kaže Husref ga nije htio.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Imaju ruter eee
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
i ja ga nisam htioHistoricar je napisao/la:Halilović progovorio, kaže Husref ga nije htio.
što je puno važnije i konstantnije mišljenje
ali pazi ti bahatosti, ni da pita komšiju da neće gledati zvezde granda il neku tursku serijuAngelDiMaria je napisao/la:Imaju ruter eee
odma gasi
internet kabadahija
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 07 jul 2019, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
@Historicar imaš temu za to, ovdje ne spominjemo trenera, samo pljujemo Rumenog i Hadžiju.
Bezveze je ta priča oko marketinga i rada nedjeljom, ko je htio kupit kartu, imao je dovoljno vremena. Mene ne bi natjerali da je kupim da su mi na vrata donijeli majicu i kartu za 3 marke. Hebo ih karta, čuj 12 KM istok, k'o da Real dolazi.
Bezveze je ta priča oko marketinga i rada nedjeljom, ko je htio kupit kartu, imao je dovoljno vremena. Mene ne bi natjerali da je kupim da su mi na vrata donijeli majicu i kartu za 3 marke. Hebo ih karta, čuj 12 KM istok, k'o da Real dolazi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
bordobijeli
- Kontakt:
To se znalo, samo se ovdje kontra pricalo kako je Halil ljubimac Husrefov.Historicar je napisao/la:Halilović progovorio, kaže Husref ga nije htio.
-
belosevic28
- Kontakt:
Realno 30k, plus Besimovih 3600, plus mi strimdzije (ako dovedu Babovica), ide to na 35+...AlfredNobel je napisao/la:Ako dođe defanzivni vezni, ide na 33k.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
A suti da ima...Ccc...AngelDiMaria je napisao/la:Imaju ruter eee
naravno da nije ljubimacbordobijeli je napisao/la:To se znalo, samo se ovdje kontra pricalo kako je Halil ljubimac Husrefov.Historicar je napisao/la:Halilović progovorio, kaže Husref ga nije htio.
odigrao samo 35 tekmi prošle sezone
samo Hebiba mrzi više koji je odigrao 36

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
https://sc.sp.ort.ba/video-sjajna-duga- ... kortrijka/
asis. Mujakica
asis. Mujakica
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 07 jul 2019, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
bordobijeli
- Kontakt:
U pravu si.Denchi je napisao/la:naravno da nije ljubimacbordobijeli je napisao/la:To se znalo, samo se ovdje kontra pricalo kako je Halil ljubimac Husrefov.Historicar je napisao/la:Halilović progovorio, kaže Husref ga nije htio.
odigrao samo 35 tekmi prošle sezone
samo Hebiba mrzi više koji je odigrao 36
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa to je to, napuniće se to dole do staze. Ja ću sjediti s vanjom do Husrefa i Hameta, jer smo mi husrefoljupci.belosevic28 je napisao/la:Realno 30k, plus Besimovih 3600, plus mi strimdzije (ako dovedu Babovica), ide to na 35+...AlfredNobel je napisao/la:Ako dođe defanzivni vezni, ide na 33k.
@vanja
Ma povest ih, fini su momci. Kaže lažnjak hoće da uleti nag na teren oko 30 minute kao ona hanuma u finalu LP. Ne znam jel istina..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Je l' gledaš na TVu? Da se nađemo u MyFaceu da gledamo zajedno?belosevic28 je napisao/la:Realno 30k, plus Besimovih 3600, plus mi strimdzije (ako dovedu Babovica), ide to na 35+...AlfredNobel je napisao/la:Ako dođe defanzivni vezni, ide na 33k.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trebalo je ovim iz fan shopa zaduzit po hiljadu karti da prodaju u mahali danas, ko ne ispuni kvotu otkaz 
znaci @laznjak ulijece u borat kostimu za to se isplati i ppv platiti.
Strah ne samo sta ce mortem uraditi kad vidi ove crnce iz celtica, samo ovi đinđeri i cistokrvni kelti su sigurni.
Strah ne samo sta ce mortem uraditi kad vidi ove crnce iz celtica, samo ovi đinđeri i cistokrvni kelti su sigurni.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 07 jul 2019, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Tako reče, kaže malo mu ofalili pratitelji na Instagramu, pa da zapali raju. Brz je k'o Tuka, neće ga moći stići oni redari i Securitasovo obezbeđenje.fera je napisao/la:Trebalo je ovim iz fan shopa zaduzit po hiljadu karti da prodaju u mahali danas, ko ne ispuni kvotu otkaz
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: benko21, rimljanin90 i 41 gost.