Man ended a whole franchise... with a bad shot.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Plata za platu moze funkcionisati naravno, ali sto bi Oklahoma uzela Paula ako vec zele rebuildat ekipu. Treca ekipa bi dala pickove njima kao i Houston. Houstonu bi dosao Westbrook, a Paul bi isao u tu trecu ekipu.NEZALAGANJE je napisao/la:Otkud to?camparinho je napisao/la:Harden-WB trade moze funkcionisati samo uz treci tim gdje bi na kraju krajeva i isao CP. Tyson Chandler mi se u drugu ruku vec i svidja ko izmjena za Capelu, moze on jos nekih 10 mina bit na terenu. Bradley takodjer
A koja to 3.ekipa moze primiti 40mil Paula bez da daje platu nazad?Nijedna,prema tome,takav trejd je nemoguc.camparinho je napisao/la:Plata za platu moze funkcionisati naravno, ali sto bi Oklahoma uzela Paula ako vec zele rebuildat ekipu. Treca ekipa bi dala pickove njima kao i Houston. Houstonu bi dosao Westbrook, a Paul bi isao u tu trecu ekipu.NEZALAGANJE je napisao/la:Otkud to?camparinho je napisao/la:Harden-WB trade moze funkcionisati samo uz treci tim gdje bi na kraju krajeva i isao CP. Tyson Chandler mi se u drugu ruku vec i svidja ko izmjena za Capelu, moze on jos nekih 10 mina bit na terenu. Bradley takodjer
Mogu dat igrace kojima dogodine isticu ugovori ili su na team opcijama sezonu poslije ove sto dolazi. Skontao sam kad sam objavio da sam taj dio zaboravio dodatNEZALAGANJE je napisao/la: A koja to 3.ekipa moze primiti 40mil Paula bez da daje platu nazad?Nijedna,prema tome,takav trejd je nemoguc.
NEZALAGANJE je napisao/la: A koja to 3.ekipa moze primiti 40mil Paula bez da daje platu nazad?Nijedna,prema tome,takav trejd je nemoguc.
Jos ima godinu manje ugovora od WB, win-winKanye je napisao/la:Taman im Paul pomogne da tankaju.
The Rockets are one of the teams interested in trading for Russell Westbrook, but are a long shot due to the challenge of finding pieces that fit with the Thunder or pulling off a complicated multi-team deal. (via @espn_macmahon)
Dallas doveo nekog, nice****: Memphis and Dallas are agreed on a sign-and-trade for G Delon Wright. Dallas will send Memphis two second-round picks.

Bolji od dosta startnih plejeva lige.Clutch je napisao/la:Dallas doveo nekog, nice****: Memphis and Dallas are agreed on a sign-and-trade for G Delon Wright. Dallas will send Memphis two second-round picks.
Wright je solidan igrac.
Nurkić trenutno nije bolji igrač iz razloga što Nurkić trenutno nije igrač, jer ima slomljenu tibiju i fibulu. Sve je na Witesideovoj strani. U nekoj hipotetičkoj situaciji gdje se Nurkić potpun oporavi, naravno da je daleko bolji igrač od jednodimezionalnog Bjelostranića, ali sačekajmo. Jusuf ima nezgodnu staturu i kilažu i možda je i bolje da napravi što je moguće dužu pauzu da kosti i mišići zarastu u potpunosti. Mlad je, što je golema prednost, ali eto puno će značiti svi mogući faktori, od genetike pa do rehabilitacije. Uvijek psotoji mogućnost da se pretvori u teškog centra, drugim riječima panj, a opet ako sve prođe onako kako se nadamo, prostora za napredak uvijek ima...pa da bude bolji nego ikada. Vrijeme će pokazati.KK_Bosna je napisao/la:ma naravno da je nurkic bolji od hassana i da su sanse da jusuf napusti blazerse mikroskopski male, samo sam hipotetski postavio situaciju... mada vidjet cemo sada kako ce se hassan snaci u ovoj situaciji, ako bi za neke razumne pare pristao ostati i pristati na ulogu rezerve to bi bilo dobro za portlandChinaglia je napisao/la:to je vec neka druga stvar
al ako pricamo o usporedbi nurkic-whiteside, nurkic je trenutno bolji igrac, bez obzira sto nije u prajmu... na sve to, decko ima strasan odnos s dameom i cj mccollumom, dobar je za svlacionicu, extra ugovor, voli portland (grad), oregon, to su bitne stvari
A ti fino upali snimke iz Oklahome mani me se sa njima u HoustonuJustin je napisao/la:
Vjerujem da ih svi zelimo gledati zajedno.
Ako ne uradis nista, Brada ce ti trazit trade negdje u decembrucamparinho je napisao/la:A ti fino upali snimke iz Oklahome mani me se sa njima u HoustonuJustin je napisao/la:
Za razliku od mnogih, ja znam priznati svoju grešku. Nurkić je odigrao jao dobro i prije svega zrelo u oba pravca, sve što ga nije krasilo prethodnih godina i sa zadovoljstvom priznajem da me demantovao. Nažalost prekinula ga je povreda. Vidjećemo kakav će se vratiti. Svi se nadamo najboljem, mada šanse su fifti fifti...BosniaBoston je napisao/la:Nurkic sa jednom nogom je bolji igrac od Whiteside.Ja se sjecam da je ovaj isti dnalydal kritikovao bezveze nurkica na pocetku sezone pa onda bum,govorio nije bitan za sistem
Mora li bas Westbrook????alemsa je napisao/la:Ako ne uradis nista, Brada ce ti trazit trade negdje u decembrucamparinho je napisao/la:A ti fino upali snimke iz Oklahome mani me se sa njima u HoustonuJustin je napisao/la:
Može i Dallas - Houston - OKC recimocamparinho je napisao/la:Mogu dat igrace kojima dogodine isticu ugovori ili su na team opcijama sezonu poslije ove sto dolazi. Skontao sam kad sam objavio da sam taj dio zaboravio dodatNEZALAGANJE je napisao/la: A koja to 3.ekipa moze primiti 40mil Paula bez da daje platu nazad?Nijedna,prema tome,takav trejd je nemoguc.
Edit: Evo npr. Orlando
Fultz, Fournier i Augustine su otprilike 37 miliona koji se izjednace sa Paulovim ugovorom za sl godinu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.